صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 47

نام تاپیک: معرفی کامپوننت دکمه بالونی (جهت زیبا سازی برنامه های شما)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار omid-vbAuto
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ---
    پست
    755

    Cool معرفی کامپوننت دکمه بالونی (جهت زیبا سازی برنامه های شما)

    سلام دوستان و استادان عزیز

    حدود 7 الی 8 روزه که دارم رو یه کامپوننت دکمه بالونی جالب کار می کنم ، که امروز کارش تموم شد. گذاشتم برا دانلود.لطفا من رو از نظرات سازندتون غافل نکنید.

    1.jpg


    لینک دانلود فعلا در دست بررسی های احتمالی هسستش.بعد چند ساعت لینک اعلام خواهد شد.

    آخرین ویرایش به وسیله omid-vbAuto : جمعه 06 آبان 1390 در 13:34 عصر

  2. #2

    نقل قول: معرفی کامپوننت دکمه بالونی (جهت زیبا سازی برنامه های شما)

    عالی و شیک بود خسته نباشی امید جان..هم افکتش عالی بود هم قابلیت خوب صدا گذاریش

  3. #3

    نقل قول: معرفی کامپوننت دکمه بالونی (جهت زیبا سازی برنامه های شما)

    سرعت بالائی هم در اجرا کردن داره! و دارای 2 فکتور برا بزرگنمائی هست که نشون دهنده کامل بودنشه.موفق باشید.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    fekrenaw.com
    پست
    152

    نقل قول: معرفی کامپوننت دکمه بالونی (جهت زیبا سازی برنامه های شما)

    سلام
    من نتونستم بگیرم؛ نمیدانم سرعتم پایینه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار crazyfull
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    127.0.0.1
    پست
    104

    نقل قول: معرفی کامپوننت دکمه بالونی (جهت زیبا سازی برنامه های شما)

    دوستان فايل رو دانلود نکنيد
    اين کامپوننت به صورت ناشيانه ای توسط دوست عزيز اميد رستمی آلوده شده
    دوست عزيزی که از اعتماد بقيه سو استفاده کردی ميشه بفرماييد چه فکری کردید که بدافزر ضمينه کامپوننت کردی؟
    اين کامپوننت فايلی با نام svchoste.exe و FTP_Adress.txt تو مسير system32 کپی ميکنه البته به صورت هيدن سيستمی و يک شرت کات نا قابل هم از فايل اجرايی تو مسير استارت آپ ويندوز(C:\Documents and Settings\<USERNAME>\Start Menu\Programs\Startup) قرار ميده.

    کسانی که قبلا فايل رو دانلود کردن فايل های ايجاد شده رو تو مسير های گفته شده رو پاک کنند


    مديران لطفاً رسيدگی کنن.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار crazyfull
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    127.0.0.1
    پست
    104

    نقل قول: معرفی کامپوننت دکمه بالونی (جهت زیبا سازی برنامه های شما)

    نقل قول نوشته شده توسط omid-vbAuto مشاهده تاپیک
    این پروژه جز پروژه های قبلیم بوده که کدهای غیر ضروریش رو پاک کردم.حالا نمی دونم چطوری این چیزهائی که دوستمون گفتن صحت داره.ولی من رسیدگی می کنم.
    عجب!!!
    منظورت از کدهای غير ضروری فايل 1 مگابايتی تروجان هست ديگه؟
    لينک ضمينه پستت رو پاک کردی که ديگه مثلاً من نبودم آره؟ نگران نباش من يه کپی ازش دارم

    محتويات ftp رو يه طی کشيدم
    ftp://rostami65.zxq.net/_/SPY_Data_28.zip


    ftp://rostami65_zxq@rostami65.zxq.net
    rostami65_zxq
    136565
    5VJ4SKGA.txt


    حداقل اسم اون SPY رو تغيير ميدادی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: معرفی کامپوننت دکمه بالونی (جهت زیبا سازی برنامه های شما)

    بعد از اگاهی دوستانی که از فایل استفاده کردن برای اینکه مشکلی پیش نیاد پسورد های مهم مثل پرداخت الکترونیکی و یا ایمیل رو تغییر بدن که این دوست گرامی دیگه خراب کاری نتونه کنه در حالی که دوست خوب و عزیز crazyfull گویا ftp رو تمیز کردن ولی بازم تغییرات رو اعمال کنین.

    جای تاسف داره که در جایی که همه دنبال علم هستن افرادی بیان و سواستفاده کنن از اعتماد بقیه.

    با تشکر فراوان از
    crazyfull

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ArashRoshan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    Visual Studio
    پست
    132

    نقل قول: معرفی کامپوننت دکمه بالونی (جهت زیبا سازی برنامه های شما)

    یه نفر بگه این جا چه خبره ! آقای رستمی ایشون راست می گن ؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: معرفی کامپوننت دکمه بالونی (جهت زیبا سازی برنامه های شما)

    دوست عزیز درسته منم چک کردم دیدم حق با ایشون بود
    برنامه تروجان داشت و اطلاعات وارد ftp شده.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ArashRoshan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    Visual Studio
    پست
    132

    نقل قول: معرفی کامپوننت دکمه بالونی (جهت زیبا سازی برنامه های شما)

    من کد Dll رو Extractکردم و کدهای عجیبی دیدم !!! نمی دونم چکار می کنن ! لطفا بگید توی ویندوز 7 فایل ها کجا قرار دارند ؟ این تروجان چکار انجام میده ؟ آقای M.KH-SH شما برای مقابله چکار کردید ؟

    مدیران پس شما کجایید ؟ یه کار بکنید دیگه !!!!!!!

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ArashRoshan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    Visual Studio
    پست
    132

    نقل قول: معرفی کامپوننت دکمه بالونی (جهت زیبا سازی برنامه های شما)

    سلام ، من جست و جو کردم و فایل FTP_Address.txt رو در کامپیوترم پیدا نکردم ، لطفا بگید این فایل کجا قرار دارد ، راستش من کد شما رو دارم آقای رستمی ، بهش مشکوک هستم !!!


    بنده پروژه و فایل رو بطور دقیق بررسی کردم.اما چیزی دستگیرم نشد.

    حتی به
    اون سایت هم مراجعه کردم تا ببینم چند قربانی در این حملات داشتیم.ولی باز چیزی
    نبود.بعد از نیم ساعت همون فایل رو برا دانلود میگذارم.تا خودتون سورس کدشو
    ببینید.

    در ضمن اون دوستانی که چنین تهمتی به بنده زدن لطفا اصل فایل رو
    برام ارسالش کنند تا من بررسیش کنم.
    در ضمن چرا بعد نیم ساعت ، همین الان بذارید .

    بچه ها چرا فایروال من چیزی نگفت ؟؟؟؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله ArashRoshan : جمعه 06 آبان 1390 در 15:34 عصر

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار crazyfull
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    127.0.0.1
    پست
    104

    نقل قول: معرفی کامپوننت دکمه بالونی (جهت زیبا سازی برنامه های شما)

    اینها چی هستش دیگه؟!!!
    ظاهرا شما حالت پانارمی داری!
    اون فایل هم به دلیل داشتن توابع گرافیکی و صوتی سنگین شده بود.همین با لبخند.
    توابع حجم محسوسی ايجاد نميکنن حتی اگه از خودت هم کلاس گرافيکی ساخته باشی حجمش از کيلوبايت بيشتر نميشه
    شواهد انقدر هست که ديگه نيازی به اناليز فايل کامپوننت نيست ,برای روشن شدن موضوع فايل ايشون رو آپلود کردم دانلود فايل آلوده

    بنده پروژه و فایل رو بطور دقیق بررسی کردم.اما چیزی دستگیرم نشد.
    حتی به اون سایت هم مراجعه کردم تا ببینم چند قربانی در این حملات داشتیم.ولی باز چیزی نبود.بعد از نیم ساعت همون فایل رو برا دانلود میگذارم.تا خودتون سورس کدشو ببینید.
    در ضمن اون دوستانی که چنین تهمتی به بنده زدن لطفا اصل فایل رو برام ارسالش کنند تا من بررسیش کنم.
    شما متهم رديف اول هستيد نيازی نيست کاری انجام بديد


    سلام ، من جست و جو کردم و فایل FTP_Address.txt رو در کامپیوترم پیدا نکردم ، لطفا بگید این فایل کجا قرار دارد ، راستش من کد شما رو دارم آقای رستمی ، بهش مشکوک هستم !!!
    اگه از ويندوز 7 يا ويستا استفاده ميکنيد به دليل قابليت UAC احتمال داره فايل های ايشون تو مسير systm32 شما کپی نشده باشه, فايل برنامه ايشون رو Run as amin کنيد احتمال زياد فايل های ذکر شده تو مسير سيستم ويندوز شما کپی خواهد شد
    يا اينکه هيدن سيستمی يا سوپر هيدن شما غير فعال هست از فولدر آپشن اين گزينه رو فعال کنيد

    بچه ها چرا آنتی فایروال من چیزی نگفت ؟؟؟؟؟؟
    فايروال که انتی نميشه (ضد ديوار آتش)
    به دلايل مختلف...

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار ArashRoshan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    Visual Studio
    پست
    132

    نقل قول: معرفی کامپوننت دکمه بالونی (جهت زیبا سازی برنامه های شما)

    بله درسته ، من هم پیدا کردم ، فایل های شما آلوده است ! آقایان ایشون با استفاده از این دو تابع :




    Copy_Work()
    Create_Shortcut(...)

    اقدم به آلوده ساختن رایانه ها کرده اند !
    اگر میخواهید اثبات کنید به دنبال این دو تابع در کدهای ایشان بگردید !

  14. #14

    نقل قول: معرفی کامپوننت دکمه بالونی (جهت زیبا سازی برنامه های شما)

    نقل قول نوشته شده توسط ArashRoshan مشاهده تاپیک
    بله درسته ، من هم پیدا کردم ، فایل های شما آلوده است ! آقایان ایشون با استفاده از این دو تابع :




    Copy_Work()
    Create_Shortcut(...)

    اقدم به آلوده ساختن رایانه ها کرده اند !
    اگر میخواهید اثبات کنید به دنبال این دو تابع در کدهای ایشان بگردید !
    با استفاده از چه نرم افزاری اینها رو در آوردین؟

    در ضمن آقای رستمی هرچند شما متوجه شدی ولی نباید قبل از چک کردن برا دانلود می گذاشتین.
    در ضمن منظورتون از حمله کردن به هارد چی هستش؟

    و آیا MANI-PC همون مدیر بخشن؟ که بهشون حمله شده؟!!!

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار crazyfull
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    127.0.0.1
    پست
    104

    نقل قول: معرفی کامپوننت دکمه بالونی (جهت زیبا سازی برنامه های شما)

    به همين راحتی ؟ چقدر راحت همه چيز افتاد گردن دوست مجازی
    اگر از لحن و استرس صحبت کردن شما بگذريم زمانی که کامپوننت رو برای دانلود قرار ميديد اسمی از دوست مجازی برده نميشه اما زمان گير افتادن همه چيز ميوفته تخصير اون.

    ديگه تصميم گيری در باره کسانی که از فضای ايجاد شده و اعتماد ديگران سو استفاده ميکنند با مديران هست

  16. #16

    نقل قول: معرفی کامپوننت دکمه بالونی (جهت زیبا سازی برنامه های شما)

    نقل قول نوشته شده توسط crazyfull مشاهده تاپیک
    دوستان فايل رو دانلود نکنيد
    اين کامپوننت به صورت ناشيانه ای توسط دوست عزيز اميد رستمی آلوده شده
    دوست عزيزی که از اعتماد بقيه سو استفاده کردی ميشه بفرماييد چه فکری کردید که بدافزر ضمينه کامپوننت کردی؟
    اين کامپوننت فايلی با نام svchoste.exe و FTP_Adress.txt تو مسير system32 کپی ميکنه البته به صورت هيدن سيستمی و يک شرت کات نا قابل هم از فايل اجرايی تو مسير استارت آپ ويندوز(C:\Documents and Settings\<USERNAME>\Start Menu\Programs\Startup) قرار ميده.

    کسانی که قبلا فايل رو دانلود کردن فايل های ايجاد شده رو تو مسير های گفته شده رو پاک کنند


    مديران لطفاً رسيدگی کنن.
    بررسی شد. حق با شماست، کامپاننت آلوده به تروجان بود.
    کاربر مذکور جریمه شد و تاپیک قفل خواهد شد.
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: معرفی کامپوننت دکمه بالونی (جهت زیبا سازی برنامه های شما)

    دوستانی که هنوز این فایل رو پیدا نکردن به ادرس زیر برن::

    C:\WINDOWS\system32
    و فایلی با نام svchost.exe سرچ کنن
    فایل مربوطه به صورت هیدن ویندوزی هست
    شما زمانی که سرچ میکنین در ویندوز xp 2 تا 3 تا از این نام مساهده میکنین
    فایلی که شکل ایکون اون دقیقا مثل ایکون اصلی برنامه های دات نت هست رو پاک کنین مشکل برطرف میشه.
    در ویندوز vista مشکلی ایجاد نمیکنه و ویندوز سون هم رو بعضی ها این فایل نصب نمیشه و بعضی ها هم در همین مسیر هست.

    در رجیستری ویندوز هم مشکلی ایجاد نکرده یعنی تا الان که چیزی متوجه نشدم اگه کسی تو رجیستری هم چک کرده و موردی تغییر کرده خبر بده

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار ArashRoshan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    Visual Studio
    پست
    132

    نقل قول: معرفی کامپوننت دکمه بالونی (جهت زیبا سازی برنامه های شما)

    سلام
    مطمئنید svchost.exe هستش ، آقای Crazyfull گفتن svchoste.exe .

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: معرفی کامپوننت دکمه بالونی (جهت زیبا سازی برنامه های شما)

    فایلی که شکل ایکون اون دقیقا مثل ایکون اصلی برنامه های دات نت هست رو پاک کنین مشکل برطرف میشه

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار ArashRoshan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    Visual Studio
    پست
    132

    نقل قول: معرفی کامپوننت دکمه بالونی (جهت زیبا سازی برنامه های شما)

    حالا ایشان چه اطلاعاتی رو هدف قرار داده بودند ؟

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار omid-vbAuto
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ---
    پست
    755

    نقل قول: معرفی کامپوننت دکمه بالونی (جهت زیبا سازی برنامه های شما)

    از دوستان ممنونم.

    در آینده این مشکلات رو حل خواهم کرد.این نسخه بتا بود.

    امضا با لبخند
    آخرین ویرایش به وسیله omid-vbAuto : جمعه 06 آبان 1390 در 23:09 عصر

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار ArashRoshan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    Visual Studio
    پست
    132

    نقل قول: معرفی کامپوننت دکمه بالونی (جهت زیبا سازی برنامه های شما)

    شما باید برای بهبود روابط انسانی برنامه نویسی کنی ، نه برای ایجاد آشوب و کینه !!!! این رو بخاطر داشته باش !

    هربرنامه ی مفیدی که نوشته شده ، اگر دقت کنی ، متوجه می شی که باعث پیشرفت می شه !
    و هر بدافزاری که نوشته می شه باعث ایجاد آشوب و حرکت کلی برای نابودی اون می شه ، تا حالا دقت کردی !

    من از شما می خوام ، وقتت رو برای خدمت خرج کنی !

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار omid-vbAuto
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ---
    پست
    755

    نقل قول: معرفی کامپوننت دکمه بالونی (جهت زیبا سازی برنامه های شما)

    نقل قول نوشته شده توسط ArashRoshan مشاهده تاپیک
    شما باید برای بهبود روابط انسانی برنامه نویسی کنی ، نه برای ایجاد آشوب و کینه !!!! این رو بخاطر داشته باش !
    نه از ره کین هست.

    چکار میکردم؟ میگفتم بفرمائید این تروجانو امتحان کنید؟ من خودم آخرش فهمیدم. ولی اون دوستمون موندم چطوری فهمیدن؟ حتما فرمی ظاهر شده که نشون دهنده عدم مخفی سازی کامله.و الا بعید می دونم به صورت عادی کشف کرده باشند.

    در ضمن جرمیه شدم. و یه موضوع مگه تاپیک قفل نبود مانی جونننننن پس چی شود؟ افکار عمومی فشار اورد؟

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار ArashRoshan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    Visual Studio
    پست
    132

    نقل قول: معرفی کامپوننت دکمه بالونی (جهت زیبا سازی برنامه های شما)

    بله ! اشکالش چی بود ! شما که تونستید به این خوبی برنامه بنویسید چه اشکالی داشت مورد تشویق قرار می گرفتید ؟ ! من از برنامه ی شما خیلی خوشم اومد ، مطمئن باش !!!!! ولی از حرکتت نه ! اصلا ! امیدوارم هدف بدی پشت این کار وجود نداشته !
    آخرین ویرایش به وسیله ArashRoshan : جمعه 06 آبان 1390 در 22:39 عصر

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار ArashRoshan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    Visual Studio
    پست
    132

    نقل قول: معرفی کامپوننت دکمه بالونی (جهت زیبا سازی برنامه های شما)

    در ضمن این رو هم بگم ، من از بدافزار خوشم نمیاد ، از اینکه تونستی بنویسی خوشم میاد !
    آخرین ویرایش به وسیله ArashRoshan : جمعه 06 آبان 1390 در 22:40 عصر

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار omid-vbAuto
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ---
    پست
    755

    نقل قول: معرفی کامپوننت دکمه بالونی (جهت زیبا سازی برنامه های شما)

    نقل قول نوشته شده توسط ArashRoshan مشاهده تاپیک
    در ضمن این رو هم بگم ، من از بدافزار خوشم نمیاد ، از اینکه تونستی بنویسی خوشم میاد !
    من کامپوننتو نوشتم حالا جدای از تروجان از کامپوننت خوشتون آمد؟

    اگه آره صادقانه اصل dll اش رو با سوسش براتون می گذارم.

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار ArashRoshan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    Visual Studio
    پست
    132

    نقل قول: معرفی کامپوننت دکمه بالونی (جهت زیبا سازی برنامه های شما)

    بله از کامپوننت خیلی خوشم اومد ، عالی بود ، (ولی خب اون یه تیکه خرابش کرد دیگه )

    لطفا کامپوننت رو بذار همه استفاده کنند و این قضیه ختم به خیر بشه .

  28. #28

    نقل قول: معرفی کامپوننت دکمه بالونی (جهت زیبا سازی برنامه های شما)

    نقل قول نوشته شده توسط omid-vbAuto مشاهده تاپیک
    نه از ره کین هست.

    چکار میکردم؟ میگفتم بفرمائید این تروجانو امتحان کنید؟ من خودم آخرش فهمیدم. ولی اون دوستمون موندم چطوری فهمیدن؟ حتما فرمی ظاهر شده که نشون دهنده عدم مخفی سازی کامله.و الا بعید می دونم به صورت عادی کشف کرده باشند.

    در ضمن جرمیه شدم. و یه موضوع مگه تاپیک قفل نبود مانی جونننننن پس چی شود؟ افکار عمومی فشار اورد؟
    1- سو استفاه از فضای باز و آموزشی سایت کار انسانی نیست که شما انجام دادی و به خاطر اون هم جریمه شدی.
    2- بله تاپیک قفل شد و بعد از این که دوباره وارد تاپیک شدم دیدم بعد از آخرین پست که خونده بودم پست های دیگه ای هم زده شده که با خوندن اون ها به این نتیجه رسیدم که باز بودن تاپیک باعث ارائه راهکارهایی از سوی کاربران برای حذف ابتکار شما میشه که لازم دونستم تاپیک رو دوباره باز کنم.
    3- به خاطر جمله آخر هم باید با عنوان توهین جریمت میکردم (که جرمی این کار هم یک ماه جلوگیری از فعالیت در سایت است) که البته این کار رو نمی کنم.

    موفق باشی دوست عزیز...
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  29. #29

    Arrow نقل قول: معرفی کامپوننت دکمه بالونی (جهت زیبا سازی برنامه های شما)

    سلام
    من این کامپوننت رو دانلود نکردم. اما اسم این فایل svchoste.exe هستش یا svchost.exe ؟ دوتا از فایل های svchost.exe توی سیستم من هست. تصویر اول رو ببینید. تصویر مربوط به تسک منیجر رو هم ببینید. چند نمونه از این فایل در حال اجراست. تا اونجا که من یادمه این ها از خیلی وقته که توی سیستم منه! آیا این همونه؟ فکر میکنم از فایل های ویژوال استادیو باشه. در ضمن توی استارت آپ ها و رجیستری رو هم گشتم چیزی نبود.
    دوستان راهنمایی کنن. ممنون.
    موفق باشید

    svchost.JPG

    svchost tm.JPG

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: معرفی کامپوننت دکمه بالونی (جهت زیبا سازی برنامه های شما)

    این فایل هایی که شما نشون دادین برای خود ویندوز هستن و اگه پاک بشن گرافیک و خیلی از امکانات ویندوز از بین میره
    فایل تروجان در اخرش یک e داره و به شکل ایکون خود ویژوال استدیو هستش
    ایکون های بالا به شکل برنامه های داس هست.
    شما مشکلی ندارین.

  31. #31

    نقل قول: معرفی کامپوننت دکمه بالونی (جهت زیبا سازی برنامه های شما)

    نقل قول نوشته شده توسط M.KH-SH مشاهده تاپیک
    دوستانی که هنوز این فایل رو پیدا نکردن به ادرس زیر برن::

    C:\WINDOWS\system32
    و فایلی با نام svchost.exe سرچ کنن
    دوستانی که هنوز این فایل را پیدا نکردن در این مسیر جستجو کنند : C:\Windows\SysWOW64

    توجه کنید که فایل به صورت سیستمی و هیدن شده با مشخصاتی که دوستمون گفتند در این مسیر موجود است.
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار ArashRoshan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    Visual Studio
    پست
    132

    نقل قول: معرفی کامپوننت دکمه بالونی (جهت زیبا سازی برنامه های شما)

    سلام آقای مانی ، آیا اسم فایل همونه یا e هم داره ؟

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار omid-vbAuto
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ---
    پست
    755

    نقل قول: معرفی کامپوننت دکمه بالونی (جهت زیبا سازی برنامه های شما)

    بالاخره تونستین این سنگ در بیارین یا نه؟

    ولی بد نمی بینم هر از چندگاهی سوژه برا بحث و تبادل نظر بدم دستتون. فوقشم اکانتم بسته میشه فدای سرم. با یه یوزر دیگه میام.

    ولی کلی بگم کینه و خشمی پشت کار من نبود و فقط بخاطر هیجانش انجام دادم اطلاعات به سرقت رفته هم جای درز نمی کنه.من یک عضو کوچک از گروه انانیمس(پدر ژپتو) هستم.

  34. #34
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    210

    نقل قول: معرفی کامپوننت دکمه بالونی (جهت زیبا سازی برنامه های شما)

    نقل قول نوشته شده توسط omid-vbAuto مشاهده تاپیک
    بالاخره تونستین این سنگ در بیارین یا نه؟

    ولی بد نمی بینم هر از چندگاهی سوژه برا بحث و تبادل نظر بدم دستتون. فوقشم اکانتم بسته میشه فدای سرم. با یه یوزر دیگه میام.

    ولی کلی بگم کینه و خشمی پشت کار من نبود و فقط بخاطر هیجانش انجام دادم اطلاعات به سرقت رفته هم جای درز نمی کنه.من یک عضو کوچک از گروه انانیمس(پدر ژپتو) هستم.
    من متاسف از طرز فكرت ويروس نويسي بخش جالب توي برنامه نويسيه و خيلي خالقيت مي خواد و جاي تحسين داره اگه تاپيك رو به صورت اموزشي در مي اوردي بهتر نبود؟ بجاي اينكه از يه مكان اموزشي سو استفاده كردي سعي مي كردي اطلاعاتت رو به اشتراك بزاري چه اشكالي داشت!!! واقعا متاسفم

  35. #35

    نقل قول: معرفی کامپوننت دکمه بالونی (جهت زیبا سازی برنامه های شما)

    سلام آقای مانی ، آیا اسم فایل همونه یا e هم داره ؟
    بله e هم داره .

    نقل قول نوشته شده توسط omid-vbAuto مشاهده تاپیک
    ولی بد نمی بینم هر از چندگاهی سوژه برا بحث و تبادل نظر بدم دستتون. فوقشم اکانتم بسته میشه فدای سرم. با یه یوزر دیگه میام.
    متاسفم از این طرز فکری که داری. در ضمن اگر نام کاربریت بسته بشه نمی تونی با نام کاربری دیگه وارد بشی. متاسفم برات چون 1 چیزی به اسم IP هم وجود داره که لیست سیاه منتقل میشه.
    IP شما : 31.59.215.249
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: معرفی کامپوننت دکمه بالونی (جهت زیبا سازی برنامه های شما)

    نقل قول نوشته شده توسط omid-vbAuto مشاهده تاپیک
    بالاخره تونستین این سنگ در بیارین یا نه؟

    ولی بد نمی بینم هر از چندگاهی سوژه برا بحث و تبادل نظر بدم دستتون. فوقشم اکانتم بسته میشه فدای سرم. با یه یوزر دیگه میام.

    ولی کلی بگم کینه و خشمی پشت کار من نبود و فقط بخاطر هیجانش انجام دادم اطلاعات به سرقت رفته هم جای درز نمی کنه.من یک عضو کوچک از گروه انانیمس(پدر ژپتو) هستم.
    یک نگاه به رنگ ستاره های اکانتت بنداز!!!!!
    مثلا شما ستاره بالاها باید واسه ماها الگو باشید

  37. #37

    نقل قول: معرفی کامپوننت دکمه بالونی (جهت زیبا سازی برنامه های شما)

    نقل قول نوشته شده توسط omid-vbAuto مشاهده تاپیک
    بالاخره تونستین این سنگ در بیارین یا نه؟

    ولی بد نمی بینم هر از چندگاهی سوژه برا بحث و تبادل نظر بدم دستتون. فوقشم اکانتم بسته میشه فدای سرم. با یه یوزر دیگه میام.

    ولی کلی بگم کینه و خشمی پشت کار من نبود و فقط بخاطر هیجانش انجام دادم اطلاعات به سرقت رفته هم جای درز نمی کنه.من یک عضو کوچک از گروه انانیمس(پدر ژپتو) هستم.
    من می بودم دیگه توی این سایت نمیومدم و از خجالت می مردم. نه اینکه بیام و بگم بیخیال, اکانتمو ببندید, با یک یوزر دیگه میام تو. باز ادامش هم میگه اطلاعات به سرقت رفته جایی درز نمی کنه!! شما یه کاری کن؛ اطلاعات ایمیل و حساب بانکی و ... خودتو بده به من تا ببینم چه خبره, اما جایی درز نمیکنه!!!!
    واقعا که.

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: معرفی کامپوننت دکمه بالونی (جهت زیبا سازی برنامه های شما)

    دوست عزیز من که گفتم همه پسورد های مهم رو تغییر بدین و فایل تروجان رو پاک کنین دیگه مشکلی ایجاد نمیشه

    کاره دوستمون جالب بود ولی خیلی مشکل داشت
    مشکل اول::: زمانی که کانکشن به صورت دستی باشه و خود کاربر بخواد سیستم رو به اینترنت وصل کنه یک پیغام میده البته این پیغام در زمان استارت آپ سیستم هست که این نصف نرم افزار رو لو میده
    مشکل دوم ::: به صورت خیلی ناشیانه فایل رو کپی پیست معمولی کردن داخل استارآپ ویندوز و در رجیستری هم تغییری ایجاد نکردن
    مشکل سوم::: اگه کاربر 2 تا یوزر در سیستم خود داشته باشه فقط روی یک یوزر این تروجان بارگذاری میشه
    .
    .
    .

    تو این حمله نمیدونم که چه اطلاعاتی سرقت شده ولی بهترین روش برای دفاع و مقابه برای این حملات تعویض پسوردهای مهم و قرار ندادن فایل های مهم در هارد هست.

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار omid-vbAuto
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ---
    پست
    755

    نقل قول: معرفی کامپوننت دکمه بالونی (جهت زیبا سازی برنامه های شما)

    نقل قول نوشته شده توسط M.KH-SH مشاهده تاپیک
    دوست عزیز من که گفتم همه پسورد های مهم رو تغییر بدین و فایل تروجان رو پاک کنین دیگه مشکلی ایجاد نمیشه

    کاره دوستمون جالب بود ولی خیلی مشکل داشت
    مشکل اول::: زمانی که کانکشن به صورت دستی باشه و خود کاربر بخواد سیستم رو به اینترنت وصل کنه یک پیغام میده البته این پیغام در زمان استارت آپ سیستم هست که این نصف نرم افزار رو لو میده
    مشکل دوم ::: به صورت خیلی ناشیانه فایل رو کپی پیست معمولی کردن داخل استارآپ ویندوز و در رجیستری هم تغییری ایجاد نکردن
    مشکل سوم::: اگه کاربر 2 تا یوزر در سیستم خود داشته باشه فقط روی یک یوزر این تروجان بارگذاری میشه
    .
    .
    .

    تو این حمله نمیدونم که چه اطلاعاتی سرقت شده ولی بهترین روش برای دفاع و مقابه برای این حملات تعویض پسوردهای مهم و قرار ندادن فایل های مهم در هارد هست.
    از راهنمائیاتون ممنونم.سابق بر این تروجان اینها ننوشته بودم. واسه همین یه ایراد های ناشیانه ای رو شاهدین.در ضمن اگه اون دوستمون به صورت اتفاقی نفهمیده بودن که همه آلوده بودند(با این تروجان ناشیانه!!!)

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار omid-vbAuto
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ---
    پست
    755

    نقل قول: معرفی کامپوننت دکمه بالونی (جهت زیبا سازی برنامه های شما)

    نقل قول نوشته شده توسط مرتضی تقدمی مشاهده تاپیک
    من می بودم دیگه توی این سایت نمیومدم و از خجالت می مردم. نه اینکه بیام و بگم بیخیال, اکانتمو ببندید, با یک یوزر دیگه میام تو. باز ادامش هم میگه اطلاعات به سرقت رفته جایی درز نمی کنه!! شما یه کاری کن؛ اطلاعات ایمیل و حساب بانکی و ... خودتو بده به من تا ببینم چه خبره, اما جایی درز نمیکنه!!!!
    واقعا که.
    این حرفها از شما بعده دیگه!!! شما معلم پرورشی و یا یه چیزی تو این مایها برا ما نشو.من خودم تشخیص می دم کی بیام و چیکار کنم و چی نگم.

    اگر شما می خوای بیای حرف بزنی بیا روش مقابله و یا نقاط ضعفشو بگو.اگر قرار بود این حرفها رو من از شما قبول کنم اصلا این کارهارو نمی کردم.خوب معلومه اگر کسی سیستم من رو هم مورد حمله قرار می داد ناراحت می شدم ولی این خود شما بودین که این امکان رو برا من فراهم کردین به خاطر عدم توانایی در رد یابی تروجان در ضمن شما برنامه نویسی رها کن و برو کلاس های ادب از کی اموختی.(اینجا جای این نوع بحث ها نیستش.!!! در مورد اطلاعاتتون نیز باز خودتون مسئول اصلی هستین من فقط dll معرفی کردم اختیار در دست خودتون بود که استفاده کنید و یا حذف کنید.)

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •