نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: اول فیلتر بعد حاصلجمع یک سستون با عبارات لامبدا

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار vbiman
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    148

    Cool اول فیلتر بعد حاصلجمع یک سستون با عبارات لامبدا

    سلام
    من اگه بخوام با استفاده از عبارات لامبدا کار زیر را انجام بدم چجوریه؟
    جدولم بین دو تاریخ مشخص اول فیلتر بشه بعد حاصلجمع یک ستون محاسبه بشه !؟
    اسم جدولم : ExInput
    ID Date Price
    96 1390/05/02 12000
    89 1390/04/05 5000
    91 1390/04/01 50000
    65 1390/02/10 35000
    98 1390/06/29 10000


  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    97

    نقل قول: اول فیلتر بعد حاصلجمع یک سستون با عبارات لامبدا




    var q1 = (from t in dc.Ttests



    where t.Date.CompareTo(textBox1.Text) >= 0 && t.Date.CompareTo(textBox2.Text) <= 0



    select t).Sum(t=>t.Prices)

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار vbiman
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    148

    نقل قول: اول فیلتر بعد حاصلجمع یک سستون با عبارات لامبدا

    این خطا را میده چه کار کنم؟
    The null value cannot be assigned to a member with type System.Int32 which is a non-nullable value type.


  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    97

    نقل قول: اول فیلتر بعد حاصلجمع یک سستون با عبارات لامبدا

    ببینید فیلد InputPrice رو String تعریف نکنید numeric بزارید جواب میده خودم تستسش کردم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار vbiman
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    148

    نقل قول: اول فیلتر بعد حاصلجمع یک سستون با عبارات لامبدا

    نقل قول نوشته شده توسط Program.net مشاهده تاپیک
    ببینید فیلد InputPrice رو String تعریف نکنید numeric بزارید جواب میده خودم تستسش کردم
    فیلد InputPrice به numeric تبدیل کردم ولی باز هم همون پیغام رو میده اینم کدمه:
     var q = (from x in db.ExInputs
    where x.InputDate.CompareTo(label3.Text) >= 0 && x.InputDate.CompareTo(lbDateNow.Text) <= 0
    select x).Sum(x =>(Convert.ToInt32 (x.InputPrice)));
    lbJari.Text = q.ToString();

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    97

    نقل قول: اول فیلتر بعد حاصلجمع یک سستون با عبارات لامبدا

    فیلد InputPrice توی اون تاریخی که فیلتر میکنی پر هست؟
    ببین اول فیلترش کن بین تاریخات بعد trace کن ببین query چی بر میگردونه ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار vbiman
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    148

    نقل قول: اول فیلتر بعد حاصلجمع یک سستون با عبارات لامبدا

    تاریخ ها رو درست در میاره اما به این یک تکه گیر میده :
    select x).Sum(t=>t.InputPrice);

    میگه همش نمیدونم باید به دسیمال تبدیل بشه یه همچین چیزی!!!!!!
    خودم کاری رو که گفته بودی انجام دادم توی یک برنامه کوچکتر درست کار می کنه اما تو این برنامه نمیدونم چرا گیر میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار vbiman
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    148

    نقل قول: اول فیلتر بعد حاصلجمع یک سستون با عبارات لامبدا

    من برنامه ام گذاشتم ببینید مشکل از کجاست دانلود کردید به فرم Report برید اونجا جایی که مشکل داره رو مشخص کردم .
    http://up4.iranblog.com/images/9lwoe130et2twplqmf3i.rar

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    97

    نقل قول: اول فیلتر بعد حاصلجمع یک سستون با عبارات لامبدا

    برنامتونو چک کردم توی جدولتون داده ای توی بازه زمانی که شما مشخص میکردید وجود نداشت تاریخاتونو چک کنید جواب میده مشکلی هم نداره

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •