نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نحوه از بین بردن Eventهایی که با Handle، AddHandler کردیم.

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,021

    Lightbulb نحوه از بین بردن Eventهایی که با Handle، AddHandler کردیم.

    سلام

    چگونه میتونیم Eventهایی که با Handle، AddHandler کردیم رو از بین ببریم؟ یعنی اون Eventها دیگه Handle نشوند.


    در پناه حق موفق باشید و رپتوان

  2. #2
    از RemoveHandler استفاده کنید!
    هر که بر مرکب باطل نشیند ، در سراى پیشمانى فرودش مى‏آورند

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,021

    Lightbulb

    نقل قول نوشته شده توسط titbasoft
    از RemoveHandler استفاده کنید!
    از پاسختان تشکر میکنم. RemoveHandler رو نه جایی دیده بودم و نه جایی خونده بودم.

    در پناه حق موفق باشید و پرتوان

  4. #4
    Private Sub TextBox1_TextChanged(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles TextBox1.TextChanged
    MessageBox.Show("Vb.NET")


    End Sub

    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    RemoveHandler TextBox1.TextChanged, AddressOf TextBox1_TextChanged


    End Sub

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از Eventهای UserControl
    نوشته شده توسط ardvisoor در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 14 اردیبهشت 1385, 09:27 صبح
  2. دریافت eventهای یک صفحه html
    نوشته شده توسط zrahimic در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 04 دی 1384, 10:16 صبح
  3. مشکل در AddHandler
    نوشته شده توسط Ehsan Rafsanjani در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 03 دی 1384, 13:09 عصر
  4. مشکل در AddHandler
    نوشته شده توسط Ehsan Rafsanjani در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 26 آذر 1384, 11:07 صبح
  5. یک سوال در مورد AddHandler
    نوشته شده توسط Hamedm در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 05 شهریور 1384, 19:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •