نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تنظیمات پرینت با جاوا اسکریپت در Asp.net

  1. #1

    تنظیمات پرینت با جاوا اسکریپت در Asp.net

    با سلام من میخوام قبل از پرینت صفحه یکسری تنظیمات انجام بدم مثلا افقی ای عمودی بودن صفحه a4 بودن و....
    و بعد هم با جاوا اسکریپت اینها تنظیم و پرینت بشه و بتونم یه پیش نمایش ببینم
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    با تشکر

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    98

    نقل قول: تنظیمات پرینت با جاوا اسکریپت در Asp.net

    نقل قول نوشته شده توسط minaalamshahi مشاهده تاپیک
    با سلام من میخوام قبل از پرینت صفحه یکسری تنظیمات انجام بدم مثلا افقی ای عمودی بودن صفحه a4 بودن و....
    و بعد هم با جاوا اسکریپت اینها تنظیم و پرینت بشه و بتونم یه پیش نمایش ببینم
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    با تشکر
    http://www.dave.co.nz/forum/showthread.php?t=31

  3. #3

    نقل قول: تنظیمات پرینت با جاوا اسکریپت در Asp.net

    factory چیه؟
    به جای frame اسم page باید داده بشه؟
    یعنی من باید به طریقی اسم صفحه رو پیدا کنم؟
    نوع برگه رو نمیشه تعیین کرد؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    98

    نقل قول: تنظیمات پرینت با جاوا اسکریپت در Asp.net

    نقل قول نوشته شده توسط minaalamshahi مشاهده تاپیک
    factory چیه؟
    به جای frame اسم page باید داده بشه؟
    یعنی من باید به طریقی اسم صفحه رو پیدا کنم؟
    نوع برگه رو نمیشه تعیین کرد؟
    سلام

    بخاطر مسائل امنیتی شاید مرورگر اجازه انجام این کار رو به طور پیش فرض نده، بهترین کار اینه که شما از مثال زیر در CodeBehind برنامه استفاده کنی:

    PrintDocument pd = new PrintDocument();
    pd.PrinterSettings.DefaultPageSettings.Margins.Lef t = 0;
    pd.PrinterSettings.DefaultPageSettings.Margins.Rig ht = 0;
    pd.PrinterSettings.DefaultPageSettings.Margins.Top = 0;
    pd.PrinterSettings.DefaultPageSettings.Margins.Bot tom = 0;
    pd.DefaultPageSettings.Landscape = true;
    pd.Print();

    PrintDocument با صدا کردن مرجع System.Drawing.Printing به برنامه اضافه میشه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •