نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اعمال رویدادهای یک textbox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار R_Rajaee_Rad
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    عالم برنامه نویسی
    پست
    536

    اعمال رویدادهای یک textbox

    سلام
    من توی رویداد lost focus یه تکست باکس کدهای رو نوشتم
    حالا میخوام با کلیک کردن روی یه دکمه توی همون فرم رویداد lost focus تکست باکس انجام بشه!
    یعنی توی کد اون دکمه اینجوری باشه
      txt1_LostFocus 


    اما پارامترهاشو بلد نیستم
    ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار pouyansaraf
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    بندرانزلی-کرمان-بندرعباس-رشت-منچستر
    سن
    44
    پست
    348

    نقل قول: اعمال رویدادهای یک textbox

    سلام
    این lost focus را پیدا نمیکنم کجا هست؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Behzad_MCP
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    124

    نقل قول: اعمال رویدادهای یک textbox

    سلام ، امیدوارم منظورتو فهمیده باشم
    من تو رویداد LostFocus یه TextBox یه سری کد نوشتم مثلا صداکردن یه MessageBox


    PrivateSub TextBox1_LostFocus(ByVal sender AsObject, ByVal e As System.EventArgs) Handles TextBox1.LostFocus

    MessageBox.Show(
    "Lost Focus Event Raised")


    EndSub

    حالا میخوام با فشار دادن یه کلید همون کدها دوباره اجرا بشه یعنی یه جورایی رویداد LostFocus_TextBox1 را صدا بزنم


    PrivateSub btnRaiseEvent_Click(ByVal sender AsObject, ByVal e As System.EventArgs) Handles btnRaiseEvent.Click

    TextBox1_LostFocus(
    Nothing, Nothing)


    EndSub

    البته لازم به توضیح هست ما نمیتونیم رویداد های فرم رو Raise کنیم اینجا فقط صداش زدیم

  4. #4

    نقل قول: اعمال رویدادهای یک textbox

    می تونید بهش پارامترهای Nothing بدید.
    مثلا
    Textbox1_lostfocus(nothing,nothing)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •