نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: کنترل maskedtextbox برای تاریخ ورودی

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    لاهیجان
    پست
    90

    Unhappy کنترل maskedtextbox برای تاریخ ورودی

    سلام دوستان. من با استفاده از تابع زیر

       Public Function Shamsi_Date(ByVal DT As Date) As String
    Dim Year, Month, Day As String
    Dim Glob As New Globalization.PersianCalendar
    Year = Format(Glob.GetYear(DT), "0000")
    Month = Format(Glob.GetMonth(DT), "00")
    Day = Format(Glob.GetDayOfMonth(DT), "00")
    Shamsi_Date = Year & "/" & Month & "/" & Day
    Return Shamsi_Date
    End Function



    تاریخ شمسی رو در یک مسک تکست باکس با فرمت __/__/____
    قرار میدم و همچنین به اپراتور اجازه میدم که تاریخ رو تغییر بده. سوالم اینه که چه جوری میشه از وارد کردن سال و ماه و روز اشتباه در مسک تکست باکس جلوگیری کنم که مثلاً اپراتور تاریخ رو 1390/03/34 وارد نکنه؟
    سرچ کردم، در بخش C#‎ تووضیحاتی اومده اما من C#‎بلد نیستم. اگه ممکنه راهنمایی کنید.

    https://barnamenevis.org/showthread.p...88%D8%AF%DB%8C

    ممنون

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    لاهیجان
    پست
    90

    نقل قول: کنترل maskedtextbox برای تاریخ ورودی

    دوستان ، دوستان : کسی نیست یه هلی بده ، یه کمکی کنه مشکل حل شه. دستم به دامنتون

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار pouyansaraf
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    بندرانزلی-کرمان-بندرعباس-رشت-منچستر
    سن
    44
    پست
    348

    نقل قول: کنترل maskedtextbox برای تاریخ ورودی

    به نظر من اگر از همین راه میخواهی استفاده کنید:
    ورودی را اسپلیت کنید و بعد چک کنید
    مثل کد زیر
    Dim MinMM As Integer = 1
    Dim MinDD As Integer = 1
    Dim MaxMM As Integer = 12
    Dim MaxDD As Integer = 31

    Dim str() As String = TextBox1.Text.Split("/")
    If str(1) < MinMM Or str(1) > MaxMM Then
    MsgBox("Month is incorect")
    End If

    If str(1) > 6 Then
    MaxDD = 30
    Else
    MaxDD = 31

    End If
    If str(2) < MinDD Or str(2) > MaxDD Then
    MsgBox("Day is incorect")
    End If
    آخرین ویرایش به وسیله pouyansaraf : شنبه 22 مرداد 1390 در 09:49 صبح

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    لاهیجان
    پست
    90

    نقل قول: کنترل maskedtextbox برای تاریخ ورودی

    یعنی معنی اون کد سی شارپ که آدرسش رو گذاشتم اینیه که شما نوشتی؟
    میشه بیشتر توضیح بدید؟ در کجا باید چک کنم؟ در کدوم رویداد؟
    ممنون

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار pouyansaraf
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    بندرانزلی-کرمان-بندرعباس-رشت-منچستر
    سن
    44
    پست
    348

    نقل قول: کنترل maskedtextbox برای تاریخ ورودی

    چی کار به معنیش دارید

    این کد کار میکنه و شما مخیتونید استفاده کنید
    امتحان کردید

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    لاهیجان
    پست
    90

    نقل قول: کنترل maskedtextbox برای تاریخ ورودی

    ظاهرا کار میکنه .در رویداد Leave تکست باکس نوشتم عمل کرد.به نظرت در رویداد Leave جاش خوبه؟
    سال رو چی؟ نمی خواد کنترل کنم؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار pouyansaraf
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    بندرانزلی-کرمان-بندرعباس-رشت-منچستر
    سن
    44
    پست
    348

    نقل قول: کنترل maskedtextbox برای تاریخ ورودی

    سلام
    خوب واسه سالش هم یه شرط بزارید /، بد نیست

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •