نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نمایش اعداد اعشاری با محدود کردن تعداد اعشار

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    17

    نمایش اعداد اعشاری با محدود کردن تعداد اعشار

    سلام دوستان
    من یک مشکلی دارم و اونم اینه که تو یک برنامه، متغیری از نوع Decimal دارم، ولی موقع نمایش میخوام فقط اونو تا دو رقم اعشار نشون بده.
    از قالب بندی استفاده کردم ولی باعث روند شدن عدد شد که من اینو نمیخوام ( "N2" )

    از این کد هم استفاده کردم ولی جواب نداد :

    String.format ( "{0:n2}" , str ) ;


    در واقع کد بالا هیچ تغییری تو عدد ایجاد نکرد

    کسی میتونه به من کمک کنه؟
    مثلاً عدد 23.516 میخوام تبدیل بشه به 23.51

    ترجیحاً میخوام از توابع #C استفاده کنید نه کد نویسی ...
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: نمایش اعداد اعشاری با محدود کردن تعداد اعشار


    string str = "23.516";
    textBox1.Text = string.Format("{0:n2}", decimal.Parse(str));

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    17

    نقل قول: نمایش اعداد اعشاری با محدود کردن تعداد اعشار

    ممنونم از لطفت دوست عزیز، ولی ویژوال استادیو پیغام میده که پارامتر دوم باید از نوع String باشه نه Decimal

    شاید چون ورژن ویژوال استادیوی من 2005 هست !!!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: نمایش اعداد اعشاری با محدود کردن تعداد اعشار

    نه این بخاطر VS نیست

    کد رو بزارید بررسی شه

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    17

    نقل قول: نمایش اعداد اعشاری با محدود کردن تعداد اعشار

    نقل قول نوشته شده توسط esmail_Solhkhah مشاهده تاپیک

    string str = "23.516";
    textBox1.Text = string.Format("{0:n2}", decimal.Parse(str));

    جواب بهم 23.52 برگردوند، در واقع عدد رو خودش روند هم کرد که من نمیخوام این کارو بکنه ...

    ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •