نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: سورس برنامه تبدیل تاریخ به همراه راهنمایی کامل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    سورس برنامه تبدیل تاریخ به همراه راهنمایی کامل

    سلام
    اول از همه از دوست عزیز vbstar دلجویی می کنم گویا از جواب من نارحت شدن، من هیچ منظور خاصی نداشتم و فقط و فقط منظورم این بود که دقت بیشتر کنن .
    دوستان با سورسی که من فرستادم گویا مشکل داشتند. نحوه محاسبات و نحوه استفاده از سورس را توضیح میدم.
    اول از همه سورس مال من نیست و من تو اینترنت پیدا کردم .
    برای برنامه نویسش نامه فرستادم و آخرین نسخه سورس و نحوه رجیستر کردن و ... ازش پرسیدم .
    این جوابش بود.

    Hello,Attached you will find the file(s) that you have requested. Using the functions is your own program is permitted. In fact, this is the only reason the CalMath website exists for.You have NOT asked to be registered as CalMath User. As a result, you will NOT receive any notifications of new releases.My appologies for the delay.Best regards,Kees Couprie

    شما هم میتونید از تو اینترنت سایتشو پیدا کنید. و اطلاعات بیشتر را ببینید.
    این سورس تاریخ های میلادی(جولیان و سویل) و شمسی و قمری و عبری(یهودی) و هندی را به هم تبدیل میکند.
    نحوه کارش هم به این صورت هست که یک روز را مبدا میگیرد. تمام تقویم ها را به این روز بر میگرداند که به آن jdn میگوید سپس این jdn را به تقویم جدید تبدل میکند
    پس برای هر تقویم 2 تابع اصلی دارد تبدیل به jdn و تبدیل از jdn

    'As one of the few calendars designed in the era of accurate
    'positional astronomy, the Persian calendar uses a very complex leap
    'year structure which makes it the most accurate solar calendar in use
    'today.

    این هم تعریف برنامه نویس از تقویم شمسی که اونو بهترین تقویم شمسی میدونه.
    برای اینکه بتونید از این سورس ها استفاده کند
    همه این 16 فایل بیسیک یا هم ماژول ها را باید به پروژه اضافه کنید. یا میتونید فقط توابعی که مربوط به
    تقویم های شمسی و میلادی هست را جدا کنید و تو یه فایل ماژول جدید استفاده کنید
    که پیشنهاد نمیکنم

    بعد که این فایل ها را به پروژه اضافه کردید یه سری تغییرات بدید مثلا نام روزها و ماهها را فارسی کنید
    یه تابعی هست که سال کبیسه حساب میکنه و توی ماژول به حالت private تعریف شده شما یه تابع دیگر
    به این طرز درست کنید داخل ماژول m_persian.bas

    Function IsLeap(iYear As Long) As Boolean
    IsLeap = leap_persian(iYear)
    End Function

    خوب بعد میتونید از تمام توابع استفاده کنید.
    اون روشی که من استفاده کردم توی فایل persiandate.cls
    هست و میتونی ببینی.
    و اگر سوال بیشتری داستی خوشحال میشم کمکت کنم
    برای این زیاد مشکل نداشته باشی یه پروژه ایجاد کردم و توابع را توش قرار دادم اون upload میکنم
    و برای اطلاعات بیشتر راجب سورس برنامه تبدیل تاریخ میتونی این سایت را ببینی


    http://calmath.couprie.org/

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    447
    مرسی linux جان
    خیلی عالی بود
    فقط شما مطمئنی که سال کبیسه رو حساب میکنه ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    تمام قوانین برای محاسبات تقویم های شمسی و قمری و میلای در نظر گرفته می‌شود و محاسبات انجام می‌گیرد.
    برای پی بردن به اینکه یک سال کبیسه هست یا نا از تابع ispearsainleapyear() استفاده کنید

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    447
    بازم ممنون از لطفتون

  5. #5

    با سلام

    سلام دوستان عزیز

    مدتی هست همه دست به گریبان تبدیل تاریخها بودیم

    من این سورس کامل و کارا که احتیاج به هیچ رجیستری نداره و همون توابعی هست که در dll این دوستمان به کار رفته و بهترین و بیشترین دقت را در تبدیل با در نظر گرفتن سالهای کبیسه دارد رو اینجا می گذارم

    با تشکر

    و امید به اینکه همیشه همه به هم کمک کنیم ( نه تا نیمه راه ! )

    شهریار

  6. #6
    آقا شهریار ممنون :D

  7. #7
    آقا دستتون درد نکنه

  8. #8
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    تهران نزدیک شما .....
    پست
    5
    ای وا جالب و مفید بود :sunglass:

  9. #9
    ممنون :flower:

تاپیک های مشابه

  1. تقاضایی راهنمایی و کمک در کار با Dreamweaver
    نوشته شده توسط احمد کاوه در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 29 مهر 1389, 12:41 عصر
  2. آقا چه چیزایی با javascript قابل حل هست چه چیزایی با .net
    نوشته شده توسط odiseh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 02 فروردین 1387, 04:44 صبح
  3. دوستانی که با interbase آشنایی دارند لطفا راهنمایی کنند
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 01 بهمن 1384, 14:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •