نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: Web Project Setup *** لطفا اگر اطلاعاتی دارید کمک کنید

  1. #1

    Red face Web Project Setup *** لطفا اگر اطلاعاتی دارید کمک کنید

    با عرض سلام خدمت همه دوستان
    من می خواهم برای پروژه وب خود یک Setup تهیه کنم. مثل پروژه Duwamish.
    تا مرحله ساخت Virtual Directory و کپی فایل ها مشکلی نیست(من با Visual Studio .net 2003 کار کردم) اما مشکل اینجاست که چطور می تونم مثل setup پروژه Duwamish یک دیتا بیس در SQL SERVER ایجاد کنم (Attach DataBase) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    ممنون از همه دوستان

  2. #2
    شاید این بشه یه store procedure تو برنامت برای attach کردن بانکت تعریف کن تا بعد از نصب برنامه وقبل از اجرای صفحه اول فرمت این فرم به نمایش در بیاد و بانکت رو به serveret اضافه کنه

  3. #3
    با سلام
    ممنون از شما Arian_pro . اما این روشی نیست که در پروژه Duwamish استفاده شده باشد.
    لطفا اگر اطلاعات بیشتری دارید بفرمایید. شاید این کار با Instalshield بشود ...؟؟؟؟؟ نمیدانم....

  4. #4
    دوستان کسی قادر به کمک کردن به من نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  5. #5
    یک مثال جالب از نصب دیتا بیس روی سیستم امیدوارم به درد بخور باشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار aidinwashere
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    پشته سرت
    پست
    632
    بوسیله Install Sheild 11 کار شما بسیار ساده تر میشود دوست من

  7. #7
    از همه دوستان ممنون
    میشه در مورد روش این کار در Installshield11 کمی بیشتر توضیح بدید.
    ممنون

تاپیک های مشابه

  1. نصب اتوماتیک زبان فارسی XP بوسیله Setup Project
    نوشته شده توسط Alireza_Salehi در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 15 دی 1388, 20:16 عصر
  2. فارسی نویسی در Setup Project
    نوشته شده توسط plato در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 31 اردیبهشت 1386, 19:42 عصر
  3. استفاده از زبان فارسی در Setup Project
    نوشته شده توسط Alireza_Salehi در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 04 بهمن 1385, 11:11 صبح
  4. انتخابInstalation Shihd یا Setup Project
    نوشته شده توسط eyelash در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 30 دی 1385, 07:54 صبح
  5. مشکل Setup Project تو visual studio .net 2003
    نوشته شده توسط C++‎Lover در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 23 تیر 1384, 17:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •