نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: طراحی صفحه وب در C#‎

  1. #1

    طراحی صفحه وب در C#‎

    می خواهم از روی یک لینک lable روی یک فرم به یک فرم دیگه که خودم طراحی کردم بروم
    چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  2. #2

    Lightbulb

    منظور شما Web Form است یا Windows Form؟ برای ویندوز فرم در Click Event مربوط به Link Label خود از فرم دوم یک نمونه شبیه سازی کنید و اون رو نمایش بدید.
    آخرین ویرایش به وسیله omid_Ahmadi : چهارشنبه 09 شهریور 1384 در 18:00 عصر

  3. #3
    شما وقتی Form را Add کردید این کد را بنویسید

    private void linkLabel1_LinkClicked(object sender, System.Windows.Forms.LinkLabelLinkClickedEventArgs e)
    {
    Form b = new Form2();
    b.ShowDialog();

    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •