نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: غیر فعال کردن گزینه ShutDown

  1. #1

    غیر فعال کردن گزینه ShutDown

    درود

    از دوستان کسی میدونه چطور میشه گزینه ShutDown از منوی Start رو غیر فعال کرد؟
    (البته این رو هم بگم که خودم یه Procedure نوشتم که این کار رو میکنه ، زمان غیر فعال کردن
    مشکلی نداره یعنی به محض اینکه Procedure رو اجرا کنید گزینه ShutDown حذف میشه ، اما برای
    فعال کردن بعد از اجرای Procedure حتما یکبار باید Restart بشه تا فعال بشه. - Trickخاصی هم نیست ، یکی از Value های رجیستری رو تغییر میدم -)

    ممنون.

  2. #2
    لزومی نداره restart کنی با لاگاف کردن هم تغییرات اعمال میشه. البته فکر نمی‌کنم دردی ازت دوا کنه!

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط m-khorsandi
    درود

    از دوستان کسی میدونه چطور میشه گزینه ShutDown از منوی Start رو غیر فعال کرد؟
    (البته این رو هم بگم که خودم یه Procedure نوشتم که این کار رو میکنه ، زمان غیر فعال کردن
    مشکلی نداره یعنی به محض اینکه Procedure رو اجرا کنید گزینه ShutDown حذف میشه ، اما برای
    فعال کردن بعد از اجرای Procedure حتما یکبار باید Restart بشه تا فعال بشه. - Trickخاصی هم نیست ، یکی از Value های رجیستری رو تغییر میدم -)

    ممنون.
    میشه این دستور را بزارید اینجا

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Ehsansh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    127.0.0.1
    سن
    39
    پست
    278
    کلید زیر رو در رجیستری باز کنید:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\policies\Explorer
    سپس یک مقدار DWORD با نام NoClose ایجاد کنید و مقدار اونو 1 بدید.
    اگر کار با رجیستری رو نمیدونید بگید تا کدشو بنویسم.

  5. #5
    نقل قول نوشته شده توسط Ehsansh
    کلید زیر رو در رجیستری باز کنید:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\policies\Explorer
    سپس یک مقدار DWORD با نام NoClose ایجاد کنید و مقدار اونو 1 بدید.
    اگر کار با رجیستری رو نمیدونید بگید تا کدشو بنویسم.
    ممنون میشوم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Hamid_PaK
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,125

    // no uses needs [work with windows unit]

    function RegSetValue(RootKey: HKEY; Name: String; ValType: Cardinal; PVal: Pointer; ValSize: Cardinal): boolean;
    var
    SubKey: String;
    n: integer;
    dispo: DWORD;
    hTemp: HKEY;
    begin
    Result := False;
    n := LastPos('\', Name);
    if n > 0 then
    begin
    SubKey := Copy(Name, 1, n - 1);
    if RegCreateKeyEx(RootKey, PChar(SubKey), 0, nil, REG_OPTION_NON_VOLATILE, KEY_WRITE,
    nil, hTemp, @dispo) = ERROR_SUCCESS then
    begin
    SubKey := Copy(Name, n + 1, Length(Name) - n);
    Result := (RegSetValueEx(hTemp, PChar(SubKey), 0, ValType, PVal, ValSize) = ERROR_SUCCESS);
    RegCloseKey(hTemp);
    end;
    end;
    end;

    function RegSetDword(RootKey: HKEY; Name: String; Value: Cardinal): boolean;
    begin
    Result := RegSetValue(RootKey, Name, REG_DWORD, @Value, SizeOf(Cardinal));
    end;

    // to set the value use this ...
    RegSetDWORD(HKEY_LOCAL_MACHINE,
    'SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\policies\Explorer\NoClose',
    1);



    یا حق !!!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Ehsansh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    127.0.0.1
    سن
    39
    پست
    278

    اینم کدش

    Uses Registry;

    procedure TfrmMain.Button1Click(Sender: TObject);
    var Reg:Tregistry;
    begin
    Reg.RootKey:=HKEY_CURRENT_USER;
    Reg:=TRegistry.Create;
    try
    Reg.OpenKey('Software\Microsoft\Windows\CurrentVer sion\Policies\Explorer);
    Reg.WriteInteger('NoClose',1);
    Reg.CloseKey;
    finally
    Reg.Free;
    end;
    آخرین ویرایش به وسیله Ehsansh : پنج شنبه 04 اسفند 1384 در 07:30 صبح دلیل: بهم ریختگی

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Ehsansh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    127.0.0.1
    سن
    39
    پست
    278
    بجای NoClose میتونید از مقادیر زیر میتونید استفاده کنید:
    'StartmenuLogoff'
    'NoUserNameInStartMenu'
    'NoRun'
    'NoSMHelp'
    'NoFind'
    'NoStartMenuNetworkPlaces'
    'NoSMMyPictures'
    'NoStartMenuMyMusic'
    از اسمشون هم میشه فهمید کارشون چیه.
    موفق باشید.

  9. #9
    نقل قول نوشته شده توسط Ehsansh
    کلید زیر رو در رجیستری باز کنید:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\policies\Explorer
    سپس یک مقدار DWORD با نام NoClose ایجاد کنید و مقدار اونو 1 بدید.
    اگر کار با رجیستری رو نمیدونید بگید تا کدشو بنویسم.
    یکی به ما بگه چه جوری ایمن کد را بنویسیم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Hamid_PaK
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,125
    اگر کمی دقت کنید در پست های قبلی هم آقا احسان و هم من استفاده از این کد رو نوشته ایم ...


    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    begin
    // to set the value use this ...
    RegSetDWORD(HKEY_LOCAL_MACHINE,
    'SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\policies\Explorer\NoClose',
    1);
    end;

    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    var
    Reg: Tregistry;
    begin
    Reg := TRegistry.Create;
    Reg.RootKey := HKEY_CURRENT_USER;
    try
    Reg.OpenKey('Software\Microsoft\Windows\CurrentVer sion\Policies\Explorer);
    Reg.WriteInteger('NoClose',1);
    Reg.CloseKey;
    finally
    Reg.Free;
    end;
    end;
    یا حق !!!

  11. #11
    این لعیا خانم هم منو به یاد شمس میندازه...!

تاپیک های مشابه

  1. shutdown کردن کامپیوتر
    نوشته شده توسط yashar666 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 14 دی 1386, 12:26 عصر
  2. چطور بفهمیم که سیستم در حال shutdown هستش ؟
    نوشته شده توسط "مریم نقیبی" در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 16 شهریور 1385, 13:04 عصر
  3. حذف امکان Shutdown
    نوشته شده توسط ali643 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 07 دی 1383, 14:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •