صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 105

نام تاپیک: تشکلیل گروه برای یادگیری و انجام پروژه ها با C#‎

  1. #1

    تشکلیل گروه برای یادگیری و انجام پروژه ها با C#‎

    بسمه تعالی

    سلام به همه دوستان

    یک بار از نویسنده معروف Elbert Hubbard پرسیدند چگونه نویسنده شدید؟ او در جواب گفت: "تنها راه یادگیری نوشتن، نوشتن، نوشتن، نوشتن، نوشتن و نوشتن است!"

    مطلب بالا در مورد خیلی چیزها صدق می کنه. مثل اینکه تنها راه برنامه نویس شدن، برنامه نوشتن و برنامه نوشتن است و یا اینکه تنها راه یادگیری کار گروهی، کار گروهی انجام دادن است.

    همونطور که همه می دونید یکی از بزرگترین عامل شکست پروژه های نرم افزاری در ایران اینه که بلد نیستیم کار گروهی انجام بدیم. هیچ وقت نمیشه یک نفره نرم افزاری بزرگ و با کیفیت ایجاد کرد بنابراین هر برنامه نویسی باید کار کردن به صورت گروهی و در یک تیم رو بلد باشه.

    خیلی وقته دارم رو این موضوع فکر می کنم که یک گروه از برنامه نویسان C#‎ تشکیل بدم تا خودمون از نزدیک لمس کنیم و مشکلات واقعی کارگروهی رو ببینیم و برای اون راه حل پیدا کنیم و در این راه اطلاعات برنامه نویسی و علمی خود را نیز بالا ببریم. همچنین خیلی چیزهای دیگه مثل با هم کار کردن و مدیریت پروژه را یاد می گیریم. در واقع یک محیطی ایجاد میشه که هر کی بتونه ایده های خودش رو برای تولید یک نرم افزار با کیفیت پیاده کنه.

    قبل از اینکه در مورد اهداف و نحوه کار این گروه بیشتر توضیح بدم برای آن دسته از دوستانی که فکر می کنند از این کارها نمیشه تو ایران کرد و یا خیلی زود این جور گروه ها متلاشی می شوند و یا از این جور حرف های نا امیدکننده، بگم که من قبلا تو همین فروم barnamenevis گروهی رو برای یادگیری DirectX تشکیل داده بودم که به مدت 1 سال در کنار هم بودیم و به نتایج فوق العاده خوبی هم رسیدیم. برای اطلاع از جزئیات بیشتر این گروه می تونید به تاپیک آن مراجعه کنید:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=179271

    خیلی تجربه های مختلفی از این گروه به دست آوردم خیلی چیزها در مورد کار گروهی فهمیدم مثل این که یکی از مهمترین عوامل پایداری گروه، اخلاق و روابط دوستانه بین اعضا است؛ خیلی چیز ها رو هم نفهمیدم!
    حالا می خوام تو گروه C#‎ از تجربه های قبلی برای تشکیل یک گروه با کیفیت تر و با بازدهی بیشتر استفاده کنم و این تجربیات رو به دوستان دیگه هم منتقل کنم.

    هدف این گروه فقط کدنویسی نیست. می خوایم از صفر شروع کنیم یعنی تمام مراحلی که برای تولید یک نرم افزار خوب لازمه توسط افراد گروه انجام میشه. از تحلیل نیاز ها گرفته تا طراحی UML و تست و خطا پذیری.

    از متدولوژی Scrum برای توسعه نرم افزار استفاده می کنیم. Scrum یک متدولوژی افزایشی و iterative برای مدیریت پروژه های نرم افزاری است که برای تیم های کوچک و متوسط یکی از بهترین متدولوژی هاست. تو این متدولوژی همه افراد گروه از برنامه نویس گرفته تا Tester و Analyzer و غیره برای بهتر شدن پروژه درگیر خواهند بود و حق اظهار نظر و تغییر مسیر پروژه رو دارند. بنابراین همه افراد گروه برای اینکه بتونیم بر اساس این متدولوژی جلو بریم باید با آن آشنایی داشته باشند البته فقط در حدی که لازمه. طبق برنامه ریزی انجام شده در جلسات اولیه این آشنایی به دست خواهد آمد.
    یکسری تکنیک ها هم برای پیدا کردن کلاس ها و طراحی شی گرا وجود داره که در جلسات اول به همه افراد آموزش داده می شه.

    مکان جلسات هم مشخص هست و آدرس آن برای اعضا ارسال خواهد شد. در مورد زمان تشکیل جلسات هم در جلسه اول به صورت حضوری بحث می کنیم.

    نحوه کارکرد گروه به این شکل هست که با اتفاق نظر اعضا یک پروژه را انتخاب می کنیم و تمام پروسه های توسعه نرم افزار رو بر اساس متدولوژی Scrum روی آن انجام می دهیم. فعلا به دلایلی بر روی Windows Application کار می کنیم و وارد حوزه وب نمی شویم. موضوع پروژه ها رو هم می تونیم بر اساس نیازسنجی بازار انتخاب کنیم و یا به صورت سفارشی انجام بدهیم. پروژها می تونند با هدف تجاری و یا به صورت Open Source نوشته شوند که همه این ها بستگی به نظر اعضا داره. پروژه های مختلفی تو ذهنم هست که به دلیل طولانی نشدن مطلب اینجا مطرح نمی کنم و تو اولین جلسه می گم.

    یکسری قواعد و اصول برای نوع نوشتن کدهای برنامه تعیین شده که در اختیار اعضا قرار داده می شه و در صورت تایید نهایی، اجرا خواهد شد. این کار به به علت این هست که کدهای هماهنگ و خوانا ایجاد بشه تا برای دیگر اعضا در خواندن، تست کردن و یا استفاده از آن ها مشکلی پیش نیاد.

    قوانینی هم برای گروه، جهت همکاری بهتر بین اعضا، تعیین شده مثل میزان جریمه و پاداش ( جریمه برای تاخیر در انجام وظایف، تاخیر حضور در جلسات و ... ) و یا مسئولیت ها و نقش های مختلف گروه.
    البته همه این قوانین باید توسط زیرگروهی از اعضا تایید بشوند در غیر اینصورت اجرایی نخواهند شد ( دموکراسی )

    اهداف گروه:
    1- یادگیری C#‎ به صورت عملی
    2- یادگیری کار گروهی
    3- انجام پروژه های نرم افزاری
    اهداف دیگه ای هم میشه در نظر گرفت اما اینها مهمترین ها هستند.

    یکی از دلایلی هم که تو این بخش این تاپیک رو زدم این بود که یکی از مهمترین اهداف گروه یادگیری C#‎ هست طبق برنامه ریزی انجام شده در هرجلسه مطالب جدیدی که از C#‎ یاد گرفته می شود در این تاپیک قرار داده خواهد شد.

    دوستانی که مایل به همکاری هستند همینجا اعلام کنند. لطفا نظرات خودتون هم برای بهتر شدن گروه بنویسید.

    با تشکر
    امیرحسین جوان آملی
    amsjavan@gmail.com

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    هستیم همین دور و برا
    پست
    120

    نقل قول: تشکلیل گروه برای یادگیری و انجام پروژه ها با C#‎

    سلام امیر جان..چطوری عزیز برادر؟؟

    خوب میبینم که شمام اومدین رو #C

    حالا که اومدین به سمته این زبون منم دوس دارم بیام باهاتون...البته باید ببینم برنامه زمانبندیم چجوری میشه...چون ی کاره دیگه ام دارم...اما دوس دارم که باهاتون باشم اگه زمان اجازه بده...مطمئن باش عینه دایرکت ایکس نمیشه

  3. #3

    نقل قول: تشکلیل گروه برای یادگیری و انجام پروژه ها با C#‎

    سلام بهادر جان
    خوشحال میشم توانایی واقعی تو رو ببینم!

  4. #4

    نقل قول: تشکلیل گروه برای یادگیری و انجام پروژه ها با C#‎

    سلام دوست عزیز

    آیا برای یه برنامه نویس مبتدی که اصلا تا حالا کار نکرده و فقط یه سری مطالب رو از روی کتاب یاد گرفته و چند تا برنامه کوچیک انجام داده و فقط با مفاهیم کلی آشنایی داره، کاری در این گروه وجود داره؟

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    Ahwaz
    پست
    68

    نقل قول: تشکلیل گروه برای یادگیری و انجام پروژه ها با C#‎

    منم خوشحال میشم که بتونم با تون شروع کنم
    خیلی وارد نیستم اما یک سری چیزا بلدم دوست دارم که بیشتر یاد بگیرم
    من خودم به این نتیجه رسیدم که با تمرین عملی خیلی بیشتر یاد میگیرم

  6. #6

    نقل قول: تشکلیل گروه برای یادگیری و انجام پروژه ها با C#‎

    دوست عزیر جلسات کجا برگزار می شه؟ شیوه کار چطوریه؟ چقدر باید آشنایی داشته باشی؟

  7. #7

    نقل قول: تشکلیل گروه برای یادگیری و انجام پروژه ها با C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط gm.sara مشاهده تاپیک
    دوست عزیر جلسات کجا برگزار می شه؟ شیوه کار چطوریه؟ چقدر باید آشنایی داشته باشی؟
    اطراف رسالت هست. وقتی تمامی اعضا مشخص شد آدرس دقیق رو برای همه ارسال می کنم.
    شیوه کلی کار رو تو پست اول توضیح دادم. اگر با متدولوژی scrum آشنایی داشته باشید جزئیات رو هم متوجه خواهید شد.
    آشنایی با C#‎ در حدی باید باشد که تا حالا چند تا پروژه کامل انجام داده باشید.

  8. #8

    نقل قول: تشکلیل گروه برای یادگیری و انجام پروژه ها با C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط خانوم خانوما مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز

    آیا برای یه برنامه نویس مبتدی که اصلا تا حالا کار نکرده و فقط یه سری مطالب رو از روی کتاب یاد گرفته و چند تا برنامه کوچیک انجام داده و فقط با مفاهیم کلی آشنایی داره، کاری در این گروه وجود داره؟
    بستگی داره این آشنایی در چه حدی باشه. باید برنامه هایی که نوشتید رو ببینیم و اینکه چه مباحثی از C#‎ رو بلد هستید و بیشتر کار کردید.
    براتون پیغام خصوصی گذاشتم

  9. #9

    نقل قول: تشکلیل گروه برای یادگیری و انجام پروژه ها با C#‎

    دوستانی که در مورد شرایط عضویت در گروه سوال دارند سیستم گروه به این شکله که همه افراد می تونند شایستگی خودشون رو نشون بدهند یعنی به همه این فرصت داده میشه که در یک دوره مشخص در گروه شرکت کنند و اگر انتظارات رو برآورده نکردند از گروه کنار گذاشته می شوند ( شایسته سالاری )

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    Ahwaz
    پست
    68

    نقل قول: تشکلیل گروه برای یادگیری و انجام پروژه ها با C#‎

    خوب اونایی که تهران نیستن یعنی نمیتونن شرکت کن؟

  11. #11

    نقل قول: تشکلیل گروه برای یادگیری و انجام پروژه ها با C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط najmehdj مشاهده تاپیک
    خوب اونایی که تهران نیستن یعنی نمیتونن شرکت کن؟
    چرا می تونند. شما می تویند به صورت آنلاین تو جلسات شرکت کنید.

  12. #12

    نقل قول: تشکلیل گروه برای یادگیری و انجام پروژه ها با C#‎

    به نظر من هم کار گروهی بهترین کار توی دنیا هست. من هستم

  13. #13

    نقل قول: تشکلیل گروه برای یادگیری و انجام پروژه ها با C#‎

    سلام من هم هستم کار از کی شروع میشه؟
    www.mcertificate.persianblog.ir

  14. #14

    نقل قول: تشکلیل گروه برای یادگیری و انجام پروژه ها با C#‎

    آقا ما هم خیلی مبتدی هستیم ولی خی لی دوست داریم تو این جلسات شرکت کنیم البته فقط آنلاین چون خیلی دوریم
    با تشکر

  15. #15

    نقل قول: تشکلیل گروه برای یادگیری و انجام پروژه ها با C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط mohsenaminzare مشاهده تاپیک
    سلام من هم هستم کار از کی شروع میشه؟
    www.mcertificate.persianblog.ir
    اولین جلسه هفته بعد برگزار میشه. تاریخ دقیق به اعضای نهایی اعلام خواهد شد.

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    608

    Thumbs up نقل قول: تشکلیل گروه برای یادگیری و انجام پروژه ها با C#‎

    سلام.

    تقریبا 2 سالی میشه #C رو شروع کردم و میخوام به کسایی که VB رو بصورت نیمه حرفه ای بلدن بگم که برای یادگرفتن #C اگه 1 ماه وقت بذارین همه چیزشو یاد میگیرین، پس یادگرفتن #C زیاد سخت نیست.
    من یه فایل میذارم برای دانلود. اگه پسندیدین من با موافقت اکثر اعضا شروع می کنم به یاد دادن #C از مقدماتی تا اونجایی که بلدم!!!

    رمز فایل کتاب الکترونیک: chptr01
    http://www.4shared.com/file/rXNK2AgM/Ch1.html

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار F.zeinali
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    243

    نقل قول: تشکلیل گروه برای یادگیری و انجام پروژه ها با C#‎

    با سلام
    من 19سال سن دارم
    و دانشجویه کارشناسی رشته نرم افزار هستم و فکر میکنم از Csharp تا حدی بلد باشم که بتونم تویه گروه وظیفه ی خیلی کوچیکیو بر عهده بگیرم ولی تا حالا پروژه کاملی انجام ندادم.
    می خواستم بدونم با همچین شرایطی که دارم می تونم عضویی از گروه باشم؟
    من خیلی دوست دارم تویه همچین گروه هایی باشم(از کار گروهی خوشم میاد)

  18. #18

    نقل قول: تشکلیل گروه برای یادگیری و انجام پروژه ها با C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط ACorvinus مشاهده تاپیک
    سلام.

    تقریبا 2 سالی میشه #C رو شروع کردم و میخوام به کسایی که VB رو بصورت نیمه حرفه ای بلدن بگم که برای یادگرفتن #C اگه 1 ماه وقت بذارین همه چیزشو یاد میگیرین، پس یادگرفتن #C زیاد سخت نیست.
    من یه فایل میذارم برای دانلود. اگه پسندیدین من با موافقت اکثر اعضا شروع می کنم به یاد دادن #C از مقدماتی تا اونجایی که بلدم!!!

    رمز فایل کتاب الکترونیک: chptr01
    http://www.4shared.com/file/rXNK2AgM/Ch1.html
    سلام دوست عزيز

    خيلي ممنون از لطفتتون
    ما هدف اصليمون انجام پروژه و كار گروهي است. مسلما با انجام پروژه تجربه و اطلاعاتمون از C#‎ نيز بالا مي رود. خوشحال ميشم اگه در اين راه به ما كمك كنيد.

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار Mohsen229266
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    396

    نقل قول: تشکلیل گروه برای یادگیری و انجام پروژه ها با C#‎

    با سلام من هم موافقم هر کمکی هم بتونم انجام میدم در خدمتم
    نمیخواید یه پروژه تعریف کنید؟

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    608

    نقل قول: تشکلیل گروه برای یادگیری و انجام پروژه ها با C#‎

    سلام دوستان.

    بين كساني كه پيشنهاد همكاري دادند افرادي هستند كه درك انگليسي و ادبيات فارسي اونا (از نظر جمله سازي) خوب باشه؟!!
    اگه همچين كسايي هستن لطفا به شماره 09372413499پيامك بدن و خودشونو معرفي كنن. اگه ميخوايم يه كاري انجام بديم توصيه من اينه كه منبع ما كتاب خود ميكروسافت باشه.

    ن: Fred

  21. #21

    نقل قول: تشکلیل گروه برای یادگیری و انجام پروژه ها با C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط ACorvinus مشاهده تاپیک
    سلام دوستان.

    بين كساني كه پيشنهاد همكاري دادند افرادي هستند كه درك انگليسي و ادبيات فارسي اونا (از نظر جمله سازي) خوب باشه؟!!
    اگه همچين كسايي هستن لطفا به شماره 09372413499پيامك بدن و خودشونو معرفي كنن. اگه ميخوايم يه كاري انجام بديم توصيه من اينه كه منبع ما كتاب خود ميكروسافت باشه.

    ن: Fred
    منظورتون چیه؟ درک انگلیسی و ادبیات فارسی؟؟ مگه می خوایم کتاب ترجمه کنیم!؟ دوست عزیز عرض کردم که قصدمون انجام پروژه هست یعنی چی که منبع ما کتاب مایکروسافت باشه!!

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    608

    Thumbs up نقل قول: تشکلیل گروه برای یادگیری و انجام پروژه ها با C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط amsjavan مشاهده تاپیک
    منظورتون چیه؟ درک انگلیسی و ادبیات فارسی؟؟ مگه می خوایم کتاب ترجمه کنیم!؟ دوست عزیز عرض کردم که قصدمون انجام پروژه هست یعنی چی که منبع ما کتاب مایکروسافت باشه!!
    سلام. احتمالا با اين پيشنهادي كه دادم شوكه شدين.
    اميدوارم ناراحت نشين، . هركسي ميتونه يه پروژه اي رو شروع كنه و اونو به اتمام برسونه ولي در چه حدي؟!!!

    آيا كاري كه ما ميخواين شروع كنيم با برنامه نويسي يه آماتور فرقي خواهد كرد يا پرو‍ژه ايي كه قراره يه مدت بعد تموم بشه حرفي براي گفتن خواهد داشت و در خاطره ها ميمونه؟
    نميدونم چند تا پروژه تابحال انجام دادين ولي اگه بخواين كاري رو شروع كنين و همه جنبه هاشو در نظر بگيرين بايد يه تيم تحقيقاتي داشته باشين كه تكنولوژي روز رو (لااقل تكنولوژي اخير) به بچه ها بگه نه اينكه بشينين با if و for يه پرو‍ژه بنويسين و ادعا كنين كار گروهي انجام داديم.

    من به شخصه دوست دارم الگو و سبك كارام افرادي باشن كه دارن در ميكروسافت كار مي كنن نه اينكه با اطلاعات خودم و هرچيزي كه ياد گرفتم بيام هرجور كه دلم خواست برنامه بنويسم و جواب هم ممكنه بگيرم ولي آيا اين پروژه در پيش يه برنامه نويس حرفه اي ارزشي خواهد داشت يا نه؟!

    بهرحال من دنبال افرادي هستم كه بخوان اينجوري پيش برن و يه پيشينه اي از #C داشته باشن تا بتونيم يه گروه خوب داشته باشيم. و اگه كسي روش منو دوست نداره لطفا با ارسال يه پست اونو به اطلاع من برسونه تا من كنار بكشم.

    در ضمن اينكه گفتين مگه ميخوايم كتاب ترجمه كنيم؟! جواب من اينه كه بايد كمي هم خوشحال باشين كه كتاب يه دانشمند رو دارين ترجمه مي كنين و روش هايي رو ياد ميگيرين كه خود ميكروسافت پيشنهاد داده نه اينكه ناراحت بشين. ممكنه با اين روشي كه اگه قرار باشه بريم جلو كمي طول بكشه ولي آخر كار شما يا دوستاني كه ميخوان يه چيزي ياد بگيرن با بقيه فرق خواهيد داشت و طرز فكرتون با اونا يكي نخواهد بود.

    براي مثال: بنظر شما كدوم يك از روش هاي زير بهينه هست؟!
    اين كد:
    string str1 = string.Empty;
    str1 = "Developer ";
    str1 += "Center ";
    str1 += "===> BARNAMENEVIS";


    يا اين كد؟!

    System.Text.StringBuilder str2 = new System.Text.StringBuilder();
    str2.Append("Developer ");
    str2.Append("Center ");
    str2.Append("===> BARNAMENEVIS");
    string strResult = str2.ToString();


    خروجي هر دو كد اينه: Developer Center ===> BARNAMENEVIS
    آخرین ویرایش به وسیله ACorvinus : جمعه 22 بهمن 1389 در 13:39 عصر

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار BANKER
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    176

    نقل قول: تشکلیل گروه برای یادگیری و انجام پروژه ها با C#‎

    من روی پروژه انبار کارکردم واین سیستم را تا چند گام تحلیل کردم ولی هنوز کار تمام نشده پیشنهادم این است که روی این پروژه کار کنیم با دانستن طرح کلی وتقسیم وظایف بین اعضا

  24. #24

    نقل قول: تشکلیل گروه برای یادگیری و انجام پروژه ها با C#‎

    سلام. احتمالا با اين پيشنهادي كه دادم شوكه شدين.
    اميدوارم ناراحت نشين، . هركسي ميتونه يه پروژه اي رو شروع كنه و اونو به اتمام برسونه ولي در چه حدي؟!!!
    در ضمن اينكه گفتين مگه ميخوايم كتاب ترجمه كنيم؟! جواب من اينه كه بايد كمي هم خوشحال باشين كه كتاب يه دانشمند رو دارين ترجمه مي كنين و روش هايي رو ياد ميگيرين كه خود ميكروسافت پيشنهاد داده نه اينكه ناراحت بشين. ممكنه با اين روشي كه اگه قرار باشه بريم جلو كمي طول بكشه ولي آخر كار شما يا دوستاني كه ميخوان يه چيزي ياد بگيرن با بقيه فرق خواهيد داشت و طرز فكرتون با اونا يكي نخواهد بود.
    سلام فریدجان
    شما اصلا پیشنهاد ندادی که من بخوام شوکه بشم! یکدفعه میای میگی هر کی ادبیات فارسیش خوبه بگه! اول پیشنهاد بده که می خوای کتاب ترجمه کنی بعد این حرف ها رو بزن. در مورد ترجمه هم بگم که به هیچ وجه قصد ورود به این حوزه رو نداریم چون اصلا این کار رو درست نمی دونم و هیچ ربطی هم به اهداف گروه نداره ( یکبار دیگه با دقت پست اول رو بخون ) دلایل زیادی هم برای انجام ندادن این کار هست که اینجا مکان خوبی برای پرداختن به اون نیست چون از هدف اصلی دور میشیم و به بخش C#‎ هم مربوط نمیشه. بعدا شخصا به خودت میگم.


    آيا كاري كه ما ميخواين شروع كنيم با برنامه نويسي يه Amator فرقي خواهد كرد يا پرو‍ژه ايي كه قراره يه مدت بعد تموم بشه حرفي براي گفتن خواهد داشت و در خاطره ها ميمونه؟
    نميدونم چند تا پروژه تابحال انجام دادين ولي اگه بخواين كاري رو شروع كنين و همه جنبه هاشو در نظر بگيرين بايد يه تيم تحقيقاتي داشته باشين كه تكنولوژي روز رو (لااقل تكنولوژي اخير) به بچه ها بگه نه اينكه بشينين با if و for يه پرو‍ژه بنويسين و ادا كنين كار گروهي انجام داديم.
    کاری که ما می خوایم بکنیم قراره بهترین باشه و به قول شما در خاطره ها بمونه اما نه در همین اول کار! اول باید یاد بگیریم چه جوری کار گروهی انجام بدیم و اینکه چه جوری یک پروژه کامل رو چند نفره با موفقیت تموم کنیم هر چند کدی که تولید می کنیم بهینه نباشه اما حداقل تقسیم و ظایف و کار کردن با هم رو یاد می گیریم. بعد بریم سراغ تشکیل گروه تحقیقات و از این حرف ها یک شبه که نمیشه مثل مایکروسافت شد.
    الان توی اینترنت به راحتی میشه به آخرین تکنولوژی ها دست پیدا کرد و این وظایف اعضای گروه هست. اینم قبول دارم که اگه یکی بتونه این تکنولوژی رو به اعضا منتقل کنه کار سریعتر پیش میره اما گروه تحقیقاتی که شما تو مایکروسافت می بینی برای انتقال آخرین تکنولوژی به اعضا نیست بلکه وظیفه اونها تولید تکنولوژیِ هاي جديد است.


    من به شخصه دوست دارم الگو و سبك كارام افرادي باشن كه دارن در ميكروسافت كار مي كنن نه اينكه با اطلاعات خودم و هرچيزي كه ياد گرفتم بيام هرجور كه دلم خواست برنامه بنويسم و جواب هم ممكنه بگيرم ولي آيا اين پروژه در پيش يه برنامه نويس حرفه اي ارزشي خواهد داشت يا نه؟!
    ما هیچ وقت خودمون رو محدود به مایکروسافت و امثال این شرکت ها نمی کنیم هدف ما خیلی بزرگتر از این چیزهاست.
    در ضمن همه برنامه نویس های حرفه ای تو مایکروسافت نیستند که شما بخوای حرفه ای بودن رو با مثل مایکروسافت بودن یکی بدونی!
    همه دوست دارند حرفه ای باشند و با افراد حرفه ای کار کنند اما باید ببینیم حرفه ای و متخصص واقعا یعنی چی!

    همونطورهم که گفتم همه افراد ابتدا در گروه شرکت داده می شوند و سپس اگر اون توانایی لازم رو نداشتن از گروه کنار گذاشته می شوند در همین ابتدا که نمیشه در مورد همه قضاوت کرد و این فرایند یک مقداری زمانبر هست

    بنده هم هیچ وقت از انتقاد و بحث و گفتگو تا وقتی که منطقی باشه ناراحت نمیشم

    در ضمن اختلاف در دیدگاهها باعث نمیشه که ما نتونیم با هم کار کنیم




  25. #25
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    هستیم همین دور و برا
    پست
    120

    نقل قول: تشکلیل گروه برای یادگیری و انجام پروژه ها با C#‎

    راستی، میتونیم از دات نت 4 شروع کنیم...نظرتون چیه؟؟؟

  26. #26

    نقل قول: تشکلیل گروه برای یادگیری و انجام پروژه ها با C#‎

    سلام.
    فريد به من زنگ زد و گفت كه يه همچين كاري داره انجام ميگيره. گفتم بيام بينم چه خبره؟
    منم يه جورايي با فريد موافقم. البته براي يادگيري C#‎ نيازي نيست كه بشينيم كتاب ترجمه كنيم ولي فكر كنم اينكه چند تا از بچه ها بتونن يه سري Case study ها رو ترجمه كنند و بصورت مقاله در اختيار گروه قرار بدن خيلي خوبه.
    کاری که ما می خوایم بکنیم قراره بهترین باشه
    ما هیچ وقت خودمون رو محدود به مایکروسافت و امثال این شرکت ها نمی کنیم هدف ما خیلی بزرگتر از این چیزهاست.
    براي بهترين بودن بايد اصولي هم بود و خوب فكر نكنم كسايي بهتر از خالقين C#‎ بتونن كد اصولي و استاندارد توي C#‎ بنويسن. مثلا همين كدي كه فريد نوشته؛ كي ميدونه چرا كد دوم بهتره؟ در حالي كه توي مستندات مربوط به .Net framework توي همون 30 صفحه اول دليلشو مي تونيم بفهميم. پس بهتره تا زماني كه خودمون صاحب نظر و صاحب سبك نشديم از علم و تجربيات صاحب نظران و غولهاي اين زمينه (كه البته اكثرا هم در Microsoft هستند) استفاده كنيم.

  27. #27

    نقل قول: تشکلیل گروه برای یادگیری و انجام پروژه ها با C#‎

    سلام دوست عزیز

    چند تا از بچه ها بتونن يه سري Case study ها رو ترجمه كنند و بصورت مقاله در اختيار گروه قرار بدن خيلي خوبه.
    این کار خوبی هست اما بهتره اعضای گروه به جای ترجمه همون متن انگلیسی رو بخونند چون در بهترین حالت هم نمیشه مفهوم یک زبان رو به صورت 100 درصد به زبان دیگه انتقال داد.

    براي بهترين بودن بايد اصولي هم بود و خوب فكر نكنم كسايي بهتر از خالقين C#‎ بتونن كد اصولي و استاندارد توي C#‎ بنويسن. مثلا همين كدي كه فريد نوشته؛ كي ميدونه چرا كد دوم بهتره؟ در حالي كه توي مستندات مربوط به .Net framework توي همون 30 صفحه اول دليلشو مي تونيم بفهميم. پس بهتره تا زماني كه خودمون صاحب نظر و صاحب سبك نشديم از علم و تجربيات صاحب نظران و غولهاي اين زمينه (كه البته اكثرا هم در Microsoft هستند) استفاده كنيم.
    با حرف شما تا حدودی موافقم اما دو تا بحث وجود داره:
    یکی اینکه کد بهینه و خوب تولید کنیم که در این زمینه حرف شما کاملا درسته و تا زمانی که صاجب سبک نشدیم باید از علم صاحب نظران استفاده کنیم. دوم اینکه، درسته، اکثر غول های C#‎ تو مایکروسافت هستند اما همیشه بهترین پروژه ها تو مایکروسافت انجام نمیشه! ما هدفمون انجام درست یک پروژه هست اینجا C#‎ فقط یه ابزاره و خیلی چیزای دیگه برای انجام موفقیت آمیز یه پروژه لازمه
    ما می خوایم اول یاد بگیریم که اصلا چه جوری باید چند نفره و با هم دیگه یک پروژه مشترک انجام داد و تو این راه طبق برنامه ریزی انجام شده اصول و روش های کدنویسی خوب هم یاد می گیریم.

  28. #28

    نقل قول: تشکلیل گروه برای یادگیری و انجام پروژه ها با C#‎

    بهتره اعضای گروه به جای ترجمه همون متن انگلیسی رو بخونند
    اين كه نور علي نور ميشه ولي به شرطي كه همه انگليسي بلد باشن.
    ما هدفمون انجام درست یک پروژه هست اینجا C#‎ فقط یه ابزاره و خیلی چیزای دیگه برای انجام موفقیت آمیز یه پروژه لازمه
    منم موافقم. البته بهتره همين اول كار همه تكنولوژي ها و متودولوژي هايي كه قراره استفاده بشن رو مشخص كنيد تا بشه با چشم بازتر و ديد بهتري جلو رفت.

  29. #29
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    608

    نقل قول: تشکلیل گروه برای یادگیری و انجام پروژه ها با C#‎

    سلام.

    ديگه فكر مي كنم وقتش شده پروژه اي كه قراره شروع كنيم و تكنولوژي و متودولوژي اي كه قرار باهاش پيش بريم رو به ما بگين. من مطمئنم كار جالبي از آب در مياد.

  30. #30
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    Ahwaz
    پست
    68

    نقل قول: تشکلیل گروه برای یادگیری و انجام پروژه ها با C#‎

    این پروژه قراره کی شروع بشه؟

  31. #31
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    608

    نقل قول: تشکلیل گروه برای یادگیری و انجام پروژه ها با C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط najmehdj مشاهده تاپیک
    این پروژه قراره کی شروع بشه؟
    سلام رفیق. خبرها حاکی از اینه که به زودی شروع میشه.

  32. #32

    نقل قول: تشکلیل گروه برای یادگیری و انجام پروژه ها با C#‎

    سلام دوست عزیز من هم مایلم در این کار گروهی سهمی داشته باشم.
    من همیشه عاشق کار گروهی بودمف بنابراین فکر می کنم بتونم نقش خوبیرو ایفا کنم.
    البته اگر از فیلتر شایستگی با موفقیت عبور کنم.
    فقط لطفا زمان ،مکان این ایده رو زود تر اعلام کنید .

  33. #33

    نقل قول: تشکلیل گروه برای یادگیری و انجام پروژه ها با C#‎

    سلام دوست عزیز من هم مایلم در این کار گروهی سهمی داشته باشم.
    من همیشه عاشق کار گروهی بودمف بنابراین فکر می کنم بتونم نقش خوبیرو ایفا کنم.
    البته اگر از فیلتر شایستگی با موفقیت عبور کنم.
    فقط لطفا زمان ،مکان این ایده رو زود تر اعلام کنید .

  34. #34

    نقل قول: تشکلیل گروه برای یادگیری و انجام پروژه ها با C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط ACorvinus مشاهده تاپیک
    سلام.

    ديگه فكر مي كنم وقتش شده پروژه اي كه قراره شروع كنيم و تكنولوژي و متودولوژي اي كه قرار باهاش پيش بريم رو به ما بگين. من مطمئنم كار جالبي از آب در مياد.
    با وجود رهبر با تجربه ای مثل آقا حامد و افراد نابغه ای مثل شما فرید جان مگه میشه کار جالبی در نیاد!

  35. #35

    نقل قول: تشکلیل گروه برای یادگیری و انجام پروژه ها با C#‎

    زمان جلسه اول پنج شنبه و یا جمعه همین هفته خواهد بود. تاریخ و ساعت دقیق به همراه آدرس برای اعضای تایید شده ارسال خواهد شد.

  36. #36
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    608

    نقل قول: تشکلیل گروه برای یادگیری و انجام پروژه ها با C#‎

    سلام امیر جان.

    با وجود رهبر با تجربه ای مثل آقا حامد و افراد نابغه ای مثل شما فرید جان مگه میشه کار جالبی در نیاد!
    در مورد با تجره بودن حامد شکی ندارم ولی دز مورد خودم باید بگم کمی اغراق کردی چون فقط درس من خوبه. بهرحال امیدوارم عضو بدربخوری باشم برای تیم.

    زمان جلسه اول پنج شنبه و یا جمعه همین هفته خواهد بود. تاریخ و ساعت دقیق به همراه آدرس برای اعضای تایید شده ارسال خواهد شد.
    اگه جلسه اول پنجشنبه باشه من صبحش نمیتونم باشم چون کنکور دارم. ولی عصر پنجشنبه و جمعه در خدمتم.

    پس بلاخره داره شروه میشه....

  37. #37

    نقل قول: تشکلیل گروه برای یادگیری و انجام پروژه ها با C#‎

    برای تمامی اعضا ایمیلی ارسال شده که حاوی مطالبی در مورد اسکرام و Agile می باشد. دوستان حتما این مطالب را تا قبل از اولین جلسه مطالعه کنند تا آمادگی لازم برای بحث رو داشته باشند.

  38. #38

    نقل قول: تشکلیل گروه برای یادگیری و انجام پروژه ها با C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط amsjavan مشاهده تاپیک
    با وجود رهبر با تجربه ای مثل آقا حامد ...
    یعنی اینی که گفتی منم؟؟!! بابا نفس کش...

  39. #39
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    608

    نقل قول: تشکلیل گروه برای یادگیری و انجام پروژه ها با C#‎

    سلام.

    یعنی اینی که گفتی منم؟؟!! بابا نفس کش...
    حامد جان من فکر می کنم اشتباهی رخ داده باشه. حتما اینجوریه!!!!

  40. #40
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    34
    پست
    608

    نقل قول: تشکلیل گروه برای یادگیری و انجام پروژه ها با C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط amsjavan مشاهده تاپیک
    برای تمامی اعضا ایمیلی ارسال شده که حاوی مطالبی در مورد اسکرام و Agile می باشد. دوستان حتما این مطالب را تا قبل از اولین جلسه مطالعه کنند تا آمادگی لازم برای بحث رو داشته باشند.
    سلام امیر. برای من هیچ Mailای نیومده پسر.

    7lac.net@Gmail.Com

    FredMCS@Live.Com

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •