نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نحوه ي گرفتن اطلاعات يك ركورد از datagridview وقتي كه بر روي اون ركورد كليك مي كنيم

  1. #1
    کاربر جدید آواتار alilovegood
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    11

    نحوه ي گرفتن اطلاعات يك ركورد از datagridview وقتي كه بر روي اون ركورد كليك مي كنيم

    سلام.
    در قسمت پايين صفحه يك datagridview لود شده داريم كه داره يه جدول رو نمايش مي ده و در قسمت بالا تعدادي textbox و combobox .مي خواهيم وقتي كاربر بر روي يك ركورد از datagridview كليك كرد اطلاعات اون ركورد در textbox ها و كمبو هايي كه در بالاي فرم وجود دارند نمايش داده بشه.چي كار بايد بكنم؟اين رو هم بگم كه نمي خواهيم به كمبو چيزي اضافه بشه،چون كمبو قبلاً لود شده و تمام مورد هاي انتخابي رو درون خودش داره،بلكه مي خواهيم وقتي روي ركورد كليك شد اون مقدار خاص در كمبو انتخاب بشه.

  2. #2
    کاربر جدید آواتار alilovegood
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    11

    نقل قول: نحوه ي گرفتن اطلاعات يك ركورد از datagridview وقتي كه بر روي اون ركورد كليك مي كنيم

    لطفاً جواب بديد،خيلي واسم مهمه!
    تو اينترنت هم گشتم ولي چيزي كه دقيقاً جواب سوالم باشه رو پيدا نكردم.

  3. #3
    کاربر جدید آواتار alilovegood
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    11

    نقل قول: نحوه ي گرفتن اطلاعات يك ركورد از datagridview وقتي كه بر روي اون ركورد كليك مي كنيم

    از جوابي كه به سوال من نداديد واقعاً سپاسگذارم.جواب را مي گذارم تا اگه روزي كسي دنبال اين موضوع بود بتونه پيداش كنه:

    Private Sub dgZamanbandi_CellDoubleClick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.DataGridViewCellEventArgs) Handles dgZamanbandi.CellDoubleClick


    Try


    If dgZamanbandi.Rows.Count <> 0 Then



    Dim x As Integer = dgZamanbandi.CurrentCell.RowIndex
    Dim mabdastring As String = dgZamanbandi.Rows(x).Cells(0).Value.ToString
    cboMabda.Text = mabdastring

    Dim maghsadstring As String = dgZamanbandi.Rows(x).Cells(1).Value.ToString
    cboMaghsad.Text = maghsadstring

    End If

    Catch ex As Exception
    MsgBox(ex.Message.ToString)
    End Try

    End Sub

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •