نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: ایجاد دسترسی full برای سیستم

  1. #1

    Arrow ایجاد دسترسی full برای سیستم

    با سلام
    در کدوم قسمت از تنظیمات ویندوز باید برم و تنظیمش کنم که مثلا:
    دسترسی سیستم شماره 1 فقط برای سیستم شماره 2 به صورت full باشه.و نه برای همه سیستمها.
    یعنی اگه در آدرسبارم نوشتم \\System1\c: بتونم بدون شیر بودن درایو c ، به صورت کامل در درایوها بچرخم.؟


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار razeghi_loved
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,069

    نقل قول: ایجاد دسترسی full برای سیستم

    domain هست یا work group

  3. #3

    نقل قول: ایجاد دسترسی full برای سیستم

    workgroup هستیم برادر.


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار razeghi_loved
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,069

    نقل قول: ایجاد دسترسی full برای سیستم

    تو ورک گروپ خیلی سخت هست باید روی تمام سیستم ها این تنظمیات رو فعال کنی چند تا سیستم داری؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار razeghi_loved
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,069

    نقل قول: ایجاد دسترسی full برای سیستم

    تو سیستم شماره یک یه نام و رمز درست کن دقیقاً مثل همونی که از سیستم شماره دو وارد می شوی یعنی هر نام و رمزی که در سیستم شما دو داری و باهاش وارد می شی و در سیستم شماره یک بساز
    حالا برو به تما قسمت های سیستم مثل داریوهات دسترسی کامل بده به اون کاربر
    در ضمن تیک Use sample sharing تو قسمت فولدر آپشن هم تیک نداشته باشد

  6. #6

    Arrow نقل قول: ایجاد دسترسی full برای سیستم

    ممنون.
    منظورت از اینکه میگی یه نام و رمز درست کن : اینه که یه یوزر و پسورد درست کنم؟


  7. #7
    کاربر دائمی آواتار razeghi_loved
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,069

    نقل قول: ایجاد دسترسی full برای سیستم

    اره درست هست منظورم user & pass هست باید روی سیستم شماره یک همون user & pass رو درست کنی که سیستم دوم در حال حاظر داره باهاش کار می کنه ، البته این کاری که من می گم یه میانبر هست می تونی هر نام و رمزی درست کنی اما این طوری باعث می شه که سیستم دوم هیچی user & pass تایپ نکنه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: ایجاد دسترسی full برای سیستم

    سلام
    اگه admin هستی میتونی از share پنهان استفاده کنی در ویندوز به طور پیش فرض البته تو شبکه فعاله مثلا بعد از نام سیستم بزن $D اون وقت میتونی کل درایو سیستم رو بدون اینکه کسی بدونه چک کنی اگه این امکان فعال نبود من یه برنامه نوشتم که میتونی اونو اجرا کنی تا این قابلیت واسط فعال شه در ضمن این برنامه کارهای زیادی تو شبکه واسط انجام بده
    موفق باشی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9

    نقل قول: ایجاد دسترسی full برای سیستم

    ممنون از شما.
    اگه براتون مقدوره اون کلیدهایی رو که در 3 آپشن آخر تغییر میدید رو اینجا بزارید تا بتونم در برنامم بگنجونمش.
    تشکر.


  10. #10
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: ایجاد دسترسی full برای سیستم

    نقل قول نوشته شده توسط Delphi-7 مشاهده تاپیک
    ممنون از شما.
    اگه براتون مقدوره اون کلیدهایی رو که در 3 آپشن آخر تغییر میدید رو اینجا بزارید تا بتونم در برنامم بگنجونمش.
    تشکر.
    بله جناب چرا نمیشه کامپوننت که هستش اینم کلید ها
    MACHINE
    SYSTEM\CurrentControlSet\Services\lanmanserver\par ameters
    AutoShareServer
    CheckedValue
    AutoShareWks
    به همون ترتیب برنامه
    موفق باشی

  11. #11

    نقل قول: ایجاد دسترسی full برای سیستم

    ممنون.
    این کلید یکی از آپشن هاست.
    اون دو تا چی شد؟


  12. #12
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: ایجاد دسترسی full برای سیستم

    با سلام
    دوست عزیز جناب delphi-7 تو کلید parameters اون سه گزینه رو از نوع DWORD ایجاد کن همین هر سه تا که مد نظرته تو PARAMETERS ایجاد میشه
    LOAD
      'AutoShareServer
    Reg3.ValueName = "AutoShareServer"
    If Check10.Value = 1 Then
    Reg3.Data = 0
    Reg3.SetValue
    Else
    Reg3.DeleteValue
    End If

    'SHOW HIDEN FILE
    Reg4.ValueName = "CheckedValue"
    If Check11.Value = 1 Then
    Reg4.Data = 1
    Reg4.SetValue
    Else
    Reg4.DeleteValue
    End If
    'AutoShareWks
    Reg3.ValueName = "AutoShareWks"
    If Check12.Value = 1 Then
    Reg3.Data = 0
    Reg3.SetValue
    Else
    Reg3.DeleteValue
    End If

    برای رویداد کلیک
      'AutoShareServer
    Reg3.ValueName = "AutoShareServer"
    If Reg3.GetValue <> "" Then
    Check10.Value = 1
    End If
    'SHOW HIDEN FILE
    Reg4.ValueName = "CheckedValue"
    If Reg4.GetValue <> "" Then
    Check11.Value = 1
    End If
    'AutoShareWks
    Reg3.ValueName = "AutoShareWks"
    If Reg3.GetValue <> "" Then
    Check12.Value = 1
    End If

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •