نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ترانهاده ماتریس اسپارس

  1. #1

    ترانهاده ماتریس اسپارس

    سلام خدمت دوستان
    سوالی در رابطه با ترانهاده ماتریس اسپارس دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    کد

    void transpose_sparse(sparse mat[],sparse Tmat[])
    {
    int n,i,j,current_Tm;
    n=mat[0].value;
    Tmat[0].row=mat[0].col;
    Tmat[0].col=mat[0].row;
    Tmat[0].value=n;
    if(n>0)
    {
    current_Tm=1;
    for(i=0;i<mat[0].col;i++)
    for(j=1;j<=n;j++)
    if(mat[j].col==i)
    {
    Tmat[current_Tm].row=mat[j].col;
    Tmat[current_Tm].col=mat[j].row;
    Tmat[current_Tm].value=mat[j].value;
    }

    }
    }

    سوال من در رابطه با نواحی رنگی هست (ابی و قرمز)
    که در این قسمت ها چه عملیاتی انجام میشه؟


  2. #2

    نقل قول: ترانهاده ماتریس اسپارس

    سلام
    دوست عزیز شما مطمئن هستید که کد نوشته شده درست هست؟ منظورم اینه که موقع تایپ کردن درست تایپ کردید؟؟؟؟

    چون در داخل حلقه های فوق Current_Tm همیشه 1 هست و هیچ مقدار جدیدی را به خود نمیگیرد!!!!!!!!!!!!!!

    فقط در رابطه با ترانهاده ماتریس اسپارس بگم که مسئله سختی نیست فقط مقادیر جای سطر و ستون رو عوض می کنید و value هم همان است.

    باز شما کد رو یک بار دیگه هم نگاه کنید اگر همینطور بود باهم یک تحلیل بکنیم ببینیم که چه اتفاقی میفته

  3. #3

    نقل قول: ترانهاده ماتریس اسپارس

    نه سعید جان چک کردم عین خود نوشته کتاب بوده

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •