نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چگونه برنامه ما دوباره اجرا نشود؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار omid-vbAuto
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ---
    پست
    755

    Question چگونه برنامه ما دوباره اجرا نشود؟

    سلام خدمت دوستای عزیزم

    دوستان من می خوام وقتی روی فایل EXE برنامم کلیک می کنم فقط و فقط یکبار اجرا بشه.(یعنی از اجرای برنامه در پنجره جدید جلوگیری کنم).مانند Yahoo

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار meysam_meysam74
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    197

    نقل قول: چگونه برنامه ما دوباره اجرا نشود؟

    سلام
    شما از کد زیر برای ویبی دات نت

    If Process.GetProcessesByName(Process.GetCurrentProce ss.ProcessName).Length > 1 Then
    Me.Close()
    End If

    و از این کد برا وی بی 6
    if app.previnstance= true then end

    میتونید استفاده کنید

    موفق باشدی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار omid-vbAuto
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ---
    پست
    755

    نقل قول: چگونه برنامه ما دوباره اجرا نشود؟

    نقل قول نوشته شده توسط meysam_meysam74 مشاهده تاپیک
    سلام
    شما از کد زیر برای ویبی دات نت

    If Process.GetProcessesByName(Process.GetCurrentProce ss.ProcessName).Length > 1 Then
    Me.Close()
    End If

    و از این کد برا وی بی 6
    if app.previnstance= true then end

    میتونید استفاده کنید

    موفق باشدی

    مهندس جان دست شما درد نکنه ولی یه ایرادی داره!!!


    برنامه ای رو که از کد شما توش استفاده کردیم با دستور زیر دوباره باز می شه:



    System.Diagnostics.Process.Start


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Reza,M
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    ايران سراي من است
    پست
    412

    نقل قول: چگونه برنامه ما دوباره اجرا نشود؟

    با سلام
    مطمئن ترين راه اينه كه بر روي my project دبل كليك كني و تيك گزينه make single instance application را فعال كني

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •