نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: باز و بسته کردن CDROM

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mansourii
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    299

    باز و بسته کردن CDROM

    سلام دوستان چرا کدم کار نمیکنه؟؟؟

    Imports System.Runtime.InteropServices
    '//////////////////////////////////////////////////
    <DllImport("winmm.dll", EntryPoint := "mciSendStringA", CharSet := CharSet.Ansi)> _
    Protected Shared Function mciSendString(ByVal lpstrCommand As String, ByVal lpstrReturnString As StringBuilder, ByVal uReturnLength As Integer, ByVal hwndCallback As IntPtr) As Integer
    End Function

    '/******************* OPen **************************\

    Dim ret As Integer = mciSendString("set cdaudio door open", Nothing, 0, IntPtr.Zero)

    '/******************* Close **************************\

    Dim ret As Integer = mciSendString("set cdaudio door closed", Nothing, 0, IntPtr.Zero)
    شما تست کنید ببینید کار میکنه؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mansourii
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    299

    نقل قول: باز و بسته کردن CDROM

    این مدل هم کار نمیکنه (این رو گفتم که دوباره این کد رو نذارید)
    Public Declare Function mciSendString Lib "winmm.dll" Alias "mciSendStringA" (ByVal Command As String, ByVal ReturnString As String, ByVal ReturnLength As Long, ByVal Callback As Long) As Long

    ' ******************* Open ***********************
    mciSendString("Set CDAudio Door Open Wait", 0, 0, 0)

    ' ******************* Close ***********************
    mciSendString("Set CDAudio Door Closed Wait", 0, 0, 0)


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار omid-vbAuto
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ---
    پست
    755

    نقل قول: باز و بسته کردن CDROM

    دوست عزیز ایا برای انجام این کار از کامپوننت خاصی استفاده کردین؟ ویا از رفرنس چیزی اضافه کردین؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mansourii
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    299

    نقل قول: باز و بسته کردن CDROM

    برای شما کار کرد؟؟

    لطفا جواب بدین!!
    مشکل کدم چیه؟؟؟؟؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار omid-vbAuto
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    ---
    پست
    755

    نقل قول: باز و بسته کردن CDROM

    نقل قول نوشته شده توسط mansourii مشاهده تاپیک
    برای شما کار کرد؟؟

    لطفا جواب بدین!!
    مشکل کدم چیه؟؟؟؟؟


    دوست عزیز رو PC امتحان کردم به خوبی کار می کرد.

    ولی رو لپ تاپم چون از نوع مکشی هستش به خوبی کار نمیکونه.وقتی می خوای open رو بزنی cd میده بیرون!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mansourii
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    299

    نقل قول: باز و بسته کردن CDROM

    دوست عزیز رو PC امتحان کردم به خوبی کار می کرد.
    چرا برای من کار نمیکنه؟
    ضمیمه رو دانلود کردید ؟ کار میکرد ؟
    اگه این برنامه برای شما کار میکنه پس بگید چرا در PC من کار نمیکنه!!؟
    اگه کار نمیکنه کمک کنید تا رفع عیب کنیم (همیشه من با این کد استفاده میکردم و ایراد هم نداشت)!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mansourii
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    299

    نقل قول: باز و بسته کردن CDROM

    چی شد؟؟؟
    کسی نمیتونه کمکم کنه!!! برنامه برای شما کار میکنه!؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Reza,M
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    ايران سراي من است
    پست
    412

    نقل قول: باز و بسته کردن CDROM

    با سلام دوست عزيز از كد زير استفاده كن ببين چطوره
     Public Declare Function mciSendString Lib "winmm.dll" Alias "mciSendStringA" (ByVal lpstrCommand As String, ByVal lpstrReturnString As String, ByVal uReturnLength As Long, ByVal hwndCallback As Long) As Long
    Public CDRom As Boolean
    Dim a As Long
    Dim b As String

    Private Sub Button2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button2.Click
    a = mciSendString("set CDAudio door open", 0, 0, 0)
    Me.Text = "Your CDRom Open door"
    End Sub

    Private Sub Button3_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button3.Click
    a = mciSendString("set CDAudio door closed", 0, 0, 0)
    Me.Text = "Your CDRom Closed door"
    End Sub

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Reza,M
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    ايران سراي من است
    پست
    412

    نقل قول: باز و بسته کردن CDROM

    با سلام دوست عزيز از كد زير استفاده كن ببين چطوره
    Public Class Form1

    Public Declare Function mciSendString Lib "winmm.dll" Alias "mciSendStringA" (ByVal lpstrCommand As String, ByVal lpstrReturnString As String, ByVal uReturnLength As Long, ByVal hwndCallback As Long) As Long
    Public CDRom As Boolean
    Dim a As Long
    Dim b As String

    Private Sub Button2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button2.Click
    a = mciSendString("set CDAudio door open", 0, 0, 0)
    Me.Text = "Your CDRom Open door"
    End Sub

    Private Sub Button3_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button3.Click
    a = mciSendString("set CDAudio door closed", 0, 0, 0)
    Me.Text = "Your CDRom Closed door"
    End Sub

    End Class
    آخرین ویرایش به وسیله Reza,M : شنبه 27 آذر 1389 در 00:24 صبح

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mansourii
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    299

    نقل قول: باز و بسته کردن CDROM

    دقیقا همونیه که خودم در تایپیک بالا گذاشتم/ از این که میخواید کمکم کنید ممنونم/ اما کد شما با مال من هیچ فرقی نمیکنه/نگاه کنید
    Public Declare Function mciSendString Lib "winmm.dll" Alias "mciSendStringA" (ByVal Command As String, ByVal ReturnString As String, ByVal ReturnLength As Long, ByVal Callback As Long) As Long

    ' ******************* Open ***********************
    mciSendString("Set CDAudio Door Open Wait", 0, 0, 0)

    ' ******************* Close ***********************
    mciSendString("Set CDAudio Door Closed Wait", 0, 0, 0)


  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mansourii
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    299

    نقل قول: باز و بسته کردن CDROM

    نمیدونید باید چی کار بکنم؟ برنامه ایراد داره؟
    برنامه کار میکنه؟؟ چرا کسی جواب سوالم رو نمیده؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار hero4000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    اينجا
    پست
    378

    نقل قول: باز و بسته کردن CDROM

    دوست عزيز شما براي اينکار مي تونيد از کنترل مديا پلير استفاده کنيد .
    با دستور Dim يک مدياپلير بسازيد و توي پروسيجراش يک دستور براي اينکار داره بعدشم از بين ببريدش

  13. #13

    نقل قول: باز و بسته کردن CDROM

    كدتون مشكلي نداره. كار ميكنه.
    وقتي استفادش ميكنيد . چه Error اي ميده؟ عملكرد سيتسم رو هنگام اجراي كد كمي توضيح بدين.
    اگر ممكنه Cd rom رو عوض كنيد . با يه cd rom ‌ديگه امتحان كنيد كه مطمن شيم مشكل از cd rom نيست.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار mansourii
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    299

    نقل قول: باز و بسته کردن CDROM

    CDROM درسته. Error نمیده/هیچ عکس العملی نشون نمیده.
    با Eject هم بیرون نمیاد / فکر کنم مشکل از سیستم عامله.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  15. #15

    نقل قول: باز و بسته کردن CDROM

    بعضي از نرم افزار ها Cd rom رو lock ميكنن(lock media). ممكنه رو سيستمتون اين نرم افزار باشه.
    عيب يابيش سخته.
    فكر ميكنم. اگر امكانش هست تو يه drive خالي يه Windows نصب كنيد(اگر ميخواين windows فعلي رو نگه دارين.) رو اون تست كنيد كه مطمن شين از windows .
    بعد انر‍ژي بزارين براي عيب يابي.

    موفق باشين.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار mansourii
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    299

    نقل قول: باز و بسته کردن CDROM

    مشکل از ویندوز نیست. مقابل ویندوز XP هم همین کا رو انجام داد . بنظرتون چی کار کنم؟
    چراEject نمیشه؟
    سخت افزار CDROM هم عوض کردم باز هم همونه!

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار mansourii
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    299

    نقل قول: باز و بسته کردن CDROM

    بنظرتون مشکل از چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خدا نکنه یه ایراد الکی بیافته تو کار.
    اگه کسی میدونه که چی کار کنم درست میشه لطفا بگه.
    کارهایی که من کردم:
    1- سورس رو در هر دو روش امتحان کردم (البته کد نویسی ایراد نداره)
    2- ویندوز عوض کردم 7 و XP جواب نداد
    3- سخت افزار رو عوض کردم بازم جواب نداد
    چه دردی افتاده توش؟ اگه چیزی به نظرتون هرچند حقیر باشه بگید تا امتحانش کنم.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •