نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: دلیل خطا هنگام انتساب ConnectionString به OledbConnection (کمک کنید)

  1. #1

    Unhappy دلیل خطا هنگام انتساب ConnectionString به OledbConnection (کمک کنید)

    با عرض سلام خدمت تمامی عزیزان


    اگه یه کم طولانی شده ببخشید . ولی تو را خدا بخونید و جواب منو بدین


    من قبلا این پست رو مطرح کرده بودم .

    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=26041

    ولی فکر کنم مشکل رو فهمیدم

    هنگامی که میخواهم ConnectionString را به OledbConnection نسبت دهم با خطای زیر مواجه میشوم

    Security Exception
    Description: The application attempted to perform an operation not allowed by the security policy.
    To grant this application the required permission please contact your system administrator
    or change the application's trust level in the configuration file.

    فکر کنم مشکل رو فهمیدم . مشکل از ویندوز منه

    من ویندوز ایکس پی سرویس پک 2 را دارم .
    هنگامی که میخوام یک فولدر را Share کنم منوجه شدم که گزینه ی Security نداره .
    و در همان قسمت Security است که می توانیم یوزر Asp.net و EveryOne را بصورت FullControl اضافه کنیم
    من روی ویندوز دات نت سرور امتحان کردم .
    اون ویندوز برای Share کردن فایل ها و فولدر ها گزینه ی Security داره و با تنظیماتش خیلی راحت جواب میده .

    می خواستم ببینم چجوری میشه ویندوز ایکس پی رو هم درستش کنم ؟
    یعنی برای Share کردن Security داشته باشه .
    ویندوز ایکس پی من نداره . ولی من یه ویندوز ایکس پی SP1 دیدم که داشت .
    یعنی مربوط به نگارش ویندوز میشه یا تنظیماتش ؟

    خواهشا کمک کنید
    به خدا دعاتون می کنم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    My computer-->Tools menu-->Folder options-->View tab
    تیک گزینه "Use simple file sharing..." را بردارید. تب Security ظاهر خواهد شد.

تاپیک های مشابه

  1. نحوه مقدار دهی به connectionstring
    نوشته شده توسط hamishegi در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 12 مهر 1386, 16:53 عصر
  2. باز و بسته کردن OleDbConnection
    نوشته شده توسط JikSearch در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 25 اسفند 1384, 07:54 صبح
  3. OleDbConnection یا SqlConnection در DataFormWizard
    نوشته شده توسط soroosh_i58 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 15 دی 1384, 21:59 عصر
  4. خطا هنگام انتساب ConnectionString به OledbConnection
    نوشته شده توسط Chabok در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 16 مرداد 1384, 01:54 صبح
  5. oledbconnection
    نوشته شده توسط bebakhshid در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 25 مرداد 1383, 22:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •