نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: خطا هنگام انتساب ConnectionString به OledbConnection

  1. #1

    خطا هنگام انتساب ConnectionString به OledbConnection

    با عرض سلام خدمت اساتید محترم

    فکر کنم این مشکل خیلی از تازه کارها مثل من باشه
    لطفا کمک کنید .

    هنگامی که میخواهم ConnectionString را به OledbConnection نسبت دهم با خطای زیر مواجه میشوم

    Security Exception
    Description: The application attempted to perform an operation not allowed by the security policy.
    To grant this application the required permission please contact your system administrator
    or change the application's trust level in the configuration file.

    میخوام بدونم این دستورت اشتباهه ؟


    Imports System.Data
    Imports System.Data.OleDb

    ...
    Dim ConStr As String = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=bank.mdb;"
    Dim Con As New OleDbConnection(ConStr)


    OR


    Imports System.Data
    Imports System.Data.OleDb

    ...
    Dim ConStr As String = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=bank.mdb;"
    Dim Con As New OleDbConnection
    ...
    Con.ConnectionString = ConStr


    حتی اگه از کامپوننتهای خود دات نت هم استفاده کنم با همین مشکل مواجه میشم

    خواهشا کمک کنید

    اگه قبلا مطرح شده لینکش رو لطف کنین بذارین . چون من پیدا نکردم
    ممنون

  2. #2
    برنامه های ASP.NET تحت مجوزهای کاربر ASPNET اجرا می شوند.
    در صورتی که این کاربر مجوز لازم و کافی برای اجرای پروسه ای را نداشته باشد، خطای فوق رخ خواهد داد.
    بارها در مورد تنظیم مجوزها صحبت شده. (جستجو کنید)
    قبل از هر کاری در قسمت User Accounts از کنترل پنل، به کاربر ASPNET سطح دسترسی Admin بدهید.
    و سپس مجوزها رو ست کنید.
    موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. نحوه مقدار دهی به connectionstring
    نوشته شده توسط hamishegi در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 12 مهر 1386, 16:53 عصر
  2. باز و بسته کردن OleDbConnection
    نوشته شده توسط JikSearch در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 25 اسفند 1384, 07:54 صبح
  3. OleDbConnection یا SqlConnection در DataFormWizard
    نوشته شده توسط soroosh_i58 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 15 دی 1384, 21:59 عصر
  4. دلیل خطا هنگام انتساب ConnectionString به OledbConnection (کمک کنید)
    نوشته شده توسط Chabok در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 17 مرداد 1384, 16:20 عصر
  5. oledbconnection
    نوشته شده توسط bebakhshid در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 25 مرداد 1383, 22:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •