نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: کمک در مورد برنامه نویسی جاوا

  1. #1

    کمک در مورد برنامه نویسی جاوا

    سلام به دوستان من در برنامه نویسی جاوا مبتنی هستم و فقط تا الان برنامه netbeans ide 5.5 رو نصب کردم ولی نتونستم ازش خروجی بگیرم
    /*
    * Main.java
    *
    * Created on November 7, 2010, 8:51 PM
    *
    * To change this template, choose Tools | Template Manager
    * and open the template in the editor.
    */

    package test;

    /**
    *
    * @author askari
    */
    public class Main {

    /** Creates a new instance of Main */
    public Main() {
    system.out.println("salam");
    }

    /**
    * @param args the command line arguments
    */
    public static void main(String[] args) {
    // TODO code application logic here
    }

    }
    چرا خروجی نمیده؟ راستی باید Import ها رو کجا بهش اضافه کرد؟ و در کدوم کتابخانه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار MSN_Issue
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهدالرضا
    پست
    586

    نقل قول: کمک در مورد برنامه نویسی جاوا

    سلام دوست عزیز
    تابع اصلی (main) شما این یکی هست ... !

    public static void main(String[] args) {
    }

    دستوری رو که میخوایید مستقیم اجرا بشه رو باید توی این بنویسید ...

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار Pouri_sb
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    رشت
    سن
    33
    پست
    82

    نقل قول: کمک در مورد برنامه نویسی جاوا

    سلام
    اولین نکته اینه که بهتره نسخه جدید نتبینز رو نصب کنین(فکر کنم آخریش 6.9 البته من با 6.5 کار میکنم)

    نسخه jdk رو هم بروز باشه(فکر کنم 6)

    بعدش import بعد از دستور پکیج میاد(البته اگه تو پکیج تعریف کرده باشین) همون بالای توابع(تقریبا مثل دستور include در C++‎)

    به بزرگی و کوچکی حروف دقت کنید مخصوصا در توابع و کلاسهای از پیش آماده مثل همین دستور (System) که s آن بزرگ است

  4. #4

    نقل قول: کمک در مورد برنامه نویسی جاوا

    دوستان ممنون از راهنماییتون و شرمنده چون من خیلی مبتدی هستم
    /*
    * NewApplet.java
    *
    * Created on November 11, 2010, 7:18 AM
    *
    * To change this template, choose Tools | Template Manager
    * and open the template in the editor.
    */

    package test;

    import com.sun.org.apache.bcel.internal.generic.NEW;
    import java.awt.Font;
    import java.awt.Graphics;
    import java.applet.Applet;


    /**
    *
    * @author askari
    */
    public class NewApplet extends java.applet.Applet {

    /** Initialization method that will be called after the applet is loaded
    * into the browser.
    */
    public void init() {
    // TODO start asynchronous download of heavy resources
    }
    // TODO overwrite start(), stop() and destroy() methods

    public void paint(Graphics g) {
    Font f=NEW Font("arial";font.BOLD;16);
    g.setFont(f);
    g.drawString("hello word",10,15);
    }

    }
    با راهنمایی های شما تونستم برنامه های ساده بنویسم و اجرا کنم الان هم اپلت نوشته جواب هم داد ولی زمانی که اومدم فونت و سایز متن رو عوض کنم متأسفانه جوابی نداد دوستان اگه کسی می دونه راهنمایی کنه.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار MSN_Issue
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهدالرضا
    پست
    586

    نقل قول: کمک در مورد برنامه نویسی جاوا

    دوست عزیز مطالبی که با /* یا // شروع میشن comment (توضیح) هستند و لازم نیست اونا رو مطرح کنید (در واقع اونها برای اینکه برنامه نویس بفهمه چیکار کرده و کامپایل و اجرا نمیشند !)
    در مورد سوالتون هم بهتر بگید که چه اشکالی داشته و یا چه خطایی داده ...
    البته دستور زیر هم اشکال داره :
    Font f=NEW Font("arial";font.BOLD;16);

    درستش اینه :
    Font f=NEW Font("arial",font.BOLD,16);

  6. #6

    نقل قول: کمک در مورد برنامه نویسی جاوا

    با سلام خدمت شما دوست عزیز با ویرگول هم خطا می داد

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار MSN_Issue
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهدالرضا
    پست
    586

    نقل قول: کمک در مورد برنامه نویسی جاوا

    دوست عزیز من کدتون رو به شکل زیر تغییر دادم ...
    public void paint(Graphics g) {
    Font f = new Font("arial",Font.BOLD,16);
    g.setFont(f);
    g.drawString("hello word",10,15);
    }


    فقط دقت داشته باشید که جاوا به کوچک و بزرگ بودن حروف حساسه ...(در اصطلاح case sensitive هست)

  8. #8

    نقل قول: کمک در مورد برنامه نویسی جاوا

    ممنون از اینکه جواب دادی ولی جواب نداد

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار MSN_Issue
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهدالرضا
    پست
    586

    نقل قول: کمک در مورد برنامه نویسی جاوا

    ولی من خودم تستش کردم ... جواب داد !
    مشکلتون چیه ؟!

  10. #10

    نقل قول: کمک در مورد برنامه نویسی جاوا

    من یه مشکل دارم اینکه من می خوام فرم رو فراخوانی کنم و از اطلاعاتی که کاربر توی اون وارد می کنه در دستورات بعدی استفاده کنم. اما فرم که باز می شه سریع بقیه دستورات هم اجرا می شن و منتظربسته شدن فرم نمی مونن. اگه می تونید یه راهنمایی کنید. ممنون می شم.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •