نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مدیریت داده ای داخل DataBase با ساختار ADO.NET

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار habedijoo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    538

    مدیریت داده ای داخل DataBase با ساختار ADO.NET

    با سلام به همه دوستان
    همانطور که دوستان عزیز مستحضرند Ado.Net ساختار غیر اتصالی دارد . اطلاعات را گرفته ، ارتباط را قطع می کند و پس از اتصال دوباره اطلاعات را چنانچه نیاز باشد Update میکند .

    سوال من اینست که در هنگام قطع ارتباط ، جامعیت داده ها چطور حفظ می شود . یعنی ممکن است ما اطالاعات یک جدول را بگیریم و در حال ویرایش آن باشیم و شخص دیگری از جای دیگر شبکه به بانک وصل شود و مقدار Parent داده ما را پاک کند و یا خود رکورد را پاک کند .
    با این مشکل چطور کنار می آییم .

    با تشکر از همه دوستان

  2. #2
    دوست عزیزم،
    زمانی که شما به صورت Disconnected کار میکنید، یعنی این منطق رو پذیرفتید که مانع کار سایر کاربران نشوید و به اونها اعتماد کنین. در این حالت تمام اتفاقاتی که فرمودید ممکنه بیافته. لذا بعد از Update میبایست به خوبی Exception Handling انجام بدین. در عوض برنامه شما تا جای ممکن Scalable خواهد بود به این معنی که کاربرها باعث به تعویق افتادن کار دیگران نمیشن و Performance بهتری احساس خواهند کرد.
    در مقابل این منطق، منطق دیگه ای وجود داره به این شکل که شما ارتباط رو با سرور نگه دارین و Transactionهای نه چندان کوتاه بوجود بیارین. در این حالت مطمئن هستید که رکوردهای تحت اختیار شما Lock میشن و کسی نمیتونه باعث بروز اتفاقات پیش بینی نشده بشه. ولی در عوض کاربرها به تناسب طولانی بودن Transactionها ممکنه همدیگه رو Block کنن و به نظر برسه که سیستم Performance لازم رو نداره.
    در روش اول، زحمت شما به عنوان برنامه نویس بیشتره ولی در عوض یک کار اصولی انجام دادین و با افزایش تعداد کاربران، مشکلی برای سیستم پیش نمیاد. در روش دوم، شما سریعتر و راحت تر برنامه نویسی میکنین اما به زودی تلفن بخش ساپورت مرتبا به صدا درمیاد!

  3. #3

    Cool ارتباط مستقیم و بدون نیاز به SQL Server باپایگاه داده SQL

    چطوری میشه به طور مستقیم با فایل SQL ارتباط برقرار کرد و بدون نیاز به نصب SQL Server ازش استفاده کرد. اگر امکان داره این کار رو با Adodc در VB6 توضیح بدین.

تاپیک های مشابه

  1. تبدیل database sql2000 به database sql 2005
    نوشته شده توسط m.moharrami در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 19 اردیبهشت 1386, 19:01 عصر
  2. Failed to load database information. Details: The database DLL 'crdb_dao.dll' could n
    نوشته شده توسط Bithiah در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 02 اردیبهشت 1385, 18:44 عصر
  3. پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 27 آبان 1384, 15:58 عصر
  4. سرعت بارگذاری Database
    نوشته شده توسط SYSMAN در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 13 مرداد 1384, 13:30 عصر
  5. چگونگی اتصال به یک database در اینترنت؟
    نوشته شده توسط saeed_programer در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 03 مرداد 1384, 17:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •