نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: بهینه سازی لینک

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    28

    Red face بهینه سازی لینک

    دوستان شرمنده زیاد سوال دارم . من چطور میتونم، با کد، لینک زیرو:
    http://example.com/index.php?page=article
    رو به :
    http://example/page/article
    در بیارم.
    باتابع str_replace() مرحله اولشو میتونم ولی نمیدونم چطور تو سرور درخواستو بگیرم و کوئری بسازم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: بهینه سازی لینک

    با htaccess میشه این کار رو انجام داد

    یک فایل به نام .htaccess بسازید و کد زیر را کپی کنید

    RewriteEngine on
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule ^page/(.*) index.php?page=$1

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    28

    نقل قول: بهینه سازی لینک

    شرمنده من مبتدی ام و هزار مشکل. میشه یه توضیح در مورد این کد کوچیک بدی ممنون از جوابتون.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار xoogle.ir
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    <?مشهد=?>
    پست
    503

    نقل قول: بهینه سازی لینک

    دوست عزیز این کد همون کاری رو میکنه که شما احتیاج دارید.
    یک فایل تکست باز کنید و اسمش رو بذارید htaccess. و این فایل رو توی روت سایتتون آپلود کنید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •