نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: الگوریتمی که 100 عدد از ورودی دریافت و مجموع انها را محاسبه کند

  1. #1

    الگوریتمی که 100 عدد از ورودی دریافت و مجموع انها را محاسبه کند

    با سلام خدمت اساتید محترم سایت

    من الگوریتمی که 100 عدد از ورودی دریافت و مجموع انها را محاسبه کند رو میخواهم

    لطفا در این مورد کمکم کنید

    با تشکر فراوان

  2. #2

    نقل قول: الگوریتمی که 100 عدد از ورودی دریافت و مجموع انها را محاسبه کند

    الگوریتم:

    1- سه تا متغیر (مثلا i، t و sum) تعریف کنید و مقدار اولیه صفر بهشون بدید.

    2- یه حلقه تکرار با استفاده از i بنویسید که صدبار تکرار می شه. در هر تکرار یه عدد از کاربر دریافت می کنه و به متغیر a اختصاص می ده. بعد هم این a رو به sum اضافه می کنه.

    3- بعد از تموم شدن حلقه مقدار sum رو چاپ کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار returnx
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    ?
    پست
    1,190

    نقل قول: الگوریتمی که 100 عدد از ورودی دریافت و مجموع انها را محاسبه کند

    این هم شبه کد:

    while i<>100
    {
    t=input
    sum=sum+t
    i=i+1
    }
    print sum

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار raika17metal
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    308

    نقل قول: الگوریتمی که 100 عدد از ورودی دریافت و مجموع انها را محاسبه کند



    #include "stdio.h"

    #include "conio.h"



    #include "stdlib.h"



    #include "iostream.h"



    main()
    {
    clrscr();
    int i,num,sum=0;
    for(i=1;i<=5;i++)
    {
    cout<<"\enter " <<i<<" number";
    cin>>num;
    sum+=num;
    }
    cout<<"\nthe sum of numbers is : "<<sum;
    getch();
    }


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •