نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: Qt designer 4

  1. #1

    Qt designer 4

    سلام

    همانطور که می دونید Qt4 عرضه شده و تغییرات زیادی در Designer آن داده شده به طوری که در آن فقط می شود فرم تولید کرد و کد نویسی با خود Designer ممکن نیست . و باید از مثلا kdevelop استفاده کرد .حتی امکان تولید پروزه .pro نیز وجود ندارد.
    در این رابطه چند سوال دارم :
    1 - به نظر شما چرا این امکان از Designer برداشته شده؟
    2- چگونه می توان باDesigner جدید یک Slot ساخت ؟
    3 - آینده Qt را چگونه می بینید؟

    ممنون

  2. #2
    من تازه دارم Qt رو یاد میگیرم لطفا یکی از کسایی که کار کرده در مورد signal and slot کمی توضیح بده ؟
    متشکرم

    نقل قول نوشته شده توسط davood_mir
    سلام
    همانطور که می دونید Qt4 عرضه شده و تغییرات زیادی در Designer آن داده شده به طوری که در آن فقط می شود فرم تولید کرد و کد نویسی با خود Designer ممکن نیست . و باید از مثلا kdevelop استفاده کرد .حتی امکان تولید پروزه .pro نیز وجود ندارد.
    در این رابطه چند سوال دارم :
    1 - به نظر شما چرا این امکان از Designer برداشته شده؟
    2- چگونه می توان باDesigner جدید یک Slot ساخت ؟
    3 - آینده Qt را چگونه می بینید؟

    ممنون

  3. #3
    من البته تجربه ی زیادی در مورد QT ندارم.اما به طور کلی زمانی که یک Widget تغییر می کند (به وسیله ی کاربر یا به هر شکل دیگر) یک سیگنال ایجاد می کند.این سیگنال می تواند به یک تابع متصل شود و موجب اجرای آن شود.به این تابع SLOT گفته می شود.بنابراین هر گاه سیگنالی ایجاد می شود به طور خودکار یک اسلات اجرا می شود.به مثال زیر توجه کن:
    QPushButton *button = new QPushButton("Quit", 0);

    QObject::connect(button, SIGNAL(clicked()),
    &app, SLOT(quit()));

    هر گاه دکمه ی button( که یک Widget است) توسط کاربر کلیک شود سیگنال clicked ایجاد می شود و باعث اجرای اسلات quit() از شی app می شود.

    001 #include <qapplication.h>
    002 #include <qpushbutton.h>
    003 int main(int argc, char *argv[])
    004 {
    005 QApplication app(argc, argv);
    006 QPushButton *button = new QPushButton("Quit", 0);

    007 QObject::connect(button, SIGNAL(clicked()),
    008 &app, SLOT(quit()));
    009 app.setMainWidget(button);
    010 button->show();
    011 return app.exec();
    012 }

    اگر می خوای بدونی که خود SIGNAL/SLOT در ساختار زبان سی چه جایگاهی داره(از اونجایی که QT سی پلاس پلاس خالص است!)،می تونی به منابع اینترنتی مراجعه کنی.
    در مورد سیگنال و اسلات مطالب بسیاری موجود ه که می تونی به پستهای این سایت و منابع اینترنتی ازجمله خود سایت TrollTech مراجعه کنی.
    آخرین ویرایش به وسیله hosseinzadeh : یک شنبه 20 شهریور 1384 در 11:02 صبح
    بیا ای خسته خاطر دوست ! ای مانند من دلکنده و غمگین
    من اینجا بس دلم تنگ است
    بیا ره توشه برداریم
    قدم در راه بی فرجام بگذاریم


تاپیک های مشابه

  1. ایجاد ERD با designer
    نوشته شده توسط ssaeeds در بخش Oracle
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 06 دی 1386, 11:37 صبح
  2. مشکل در باز کردن C#‎ designer
    نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان در بخش C#‎‎
    پاسخ: 17
    آخرین پست: شنبه 21 بهمن 1385, 10:25 صبح
  3. دستکاری داخل کد Designer.cs
    نوشته شده توسط Mojgan110 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 12 دی 1385, 17:54 عصر
  4. نصب DESIGNER
    نوشته شده توسط z582006 در بخش Oracle
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 22 فروردین 1385, 11:02 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •