نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: مشکل Server.MapPath کلاس

  1. #1

    مشکل Server.MapPath کلاس

    من به جای خط زیر در کلاس باید چه چیزی بنویسم اخه روی server خطا می ده


    string mypath = Server.MapPath(".") + "\\userpicher";

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مهاباد
    پست
    356

    نقل قول: مشکل Server.MapPath کلاس

    دوست عزيز شما اول بگيد ميخوايد چيكار كنيد ؟
    شايد راههاي بهتري باشه . به هر حال من هيچ وقت نديدم كه اين كد به اين شكل نوشته بشه

  3. #3

    نقل قول: مشکل Server.MapPath کلاس

    من با این کد عکس مورد نظرم رو upload می کنم ولی حالا می خوام داخل کلاس بنویسم ولی کد بالا رو خطا می ده .


    string mypath = Server.MapPath(".") + "\\userpicher";
    string [] validextention={".jpg" , ".png" , ".bnp",".jpeg"};
    //GetExtension pasvand file ro midahad
    string x = System.IO.Path.GetExtension(FileUpload1.PostedFile .FileName);
    if ( Array.IndexOf(validextention,x.ToLower()) <0 )
    {
    Response.Write("you seleted invalid type of image for uploading");
    return;
    }


    long sizefile = FileUpload1.PostedFile.ContentLength;
    sizefile = sizefile / 1024;
    if (sizefile > 200)
    {
    Response.Write("invalid size image uploading");
    return;
    }


    string filename = System.IO.Path.GetFileName(FileUpload1.PostedFile. FileName);
    //Exists موجود هست یا نیست
    while(System.IO.File.Exists(mypath+"\\"+filename))
    {
    int c = filename.Length - x.Length;
    filename = filename.Insert(c, "3");

    }




    FileUpload1.PostedFile.SaveAs(mypath + "\\" + filename);
    Response.Write("youfileuploaded");
    }

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مهاباد
    پست
    356

    نقل قول: مشکل Server.MapPath کلاس

    به اين صورت بنويسيد :

    bookFileUpload.SaveAs(Server.MapPath("~/Images/Books/" + bookFileUpload.FileName));

  5. #5

    نقل قول: مشکل Server.MapPath کلاس

    من با کلاس زیاد کار نکردم و هنوز مشکل داره من کد بالا رو به صورت زیر نوشتم ولی هنوز مشکل داره اگر میشه کمکم کنید و جاهایی رو که قرمز کردم رو خطا می ده .

    public photos(string fileupload , string error)
    {
    string mypath = fileupload.SaveAs(Server.MapPath("~/Images/Books/" + fileupload.FileName));
    // Server.MapPath(".") + "\\userpicher";
    string [] validextention={".jpg" , ".png" , ".bnp",".jpeg"};
    //GetExtension pasvand file ro midahad
    string x = System.IO.Path.GetExtension(fileupload.PostedFile.FileName);
    if ( Array.IndexOf(validextention,x.ToLower()) <0 )
    {
    error="you seleted invalid type of image for uploading";
    return;
    }


    long sizefile = fileupload.PostedFile.ContentLength;
    sizefile = sizefile / 1024;
    if (sizefile > 200)
    {
    error="invalid size image uploading";
    return;
    }


    string filename = System.IO.Path.GetFileName(fileupload.PostedFile.FileName);
    //Exists موجود هست یا نیست
    while(System.IO.File.Exists(mypath+"\\"+filename))
    {
    int c = filename.Length - x.Length;
    filename = filename.Insert(c, "3");

    }




    fileupload.PostedFile.SaveAs(mypath + "\\" + filename);
    error="youfileuploaded";
    }



  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    37

    نقل قول: مشکل Server.MapPath کلاس

    سلام
    دوستان پیشنهاد درستی دادند ولی یک نکته رو نگفتن که اگر متدی که استفاده می کنی static باشه باید اینجوری بنویسی:
    HttpContext.Current.Server.MapPath("~/Content/Images/Linkestan/" + ImageName)

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مهاباد
    پست
    356

    نقل قول: مشکل Server.MapPath کلاس

    داريد خيلي سختش ميگيريد . شما كدي رو كه من نوشتم خونديد ؟
    من كد ذخيره ي فايل رو به شما دادم . اين متد رشته برگشت نميده . بنابراين شما كاملا اشتباه عمل كرديد .
    ببينيد كد هاي خودتون رو بيخيال شيد .



    if (FileUpload1.HasFile)
    {
    string ext = Path.GetExtension(FileUpload1.FileName);
    string[] validextention = { ".jpg", ".png", ".bnp", ".jpeg" };
    if (validextention.Contains(ext))
    {
    FileUpload1.SaveAs("~/مسير مورد نظر شما" + FileUpload1.FileName);
    }
    }



    لطفا در خوندن كدها دقت كنيد

  8. #8

    نقل قول: مشکل Server.MapPath کلاس

    خیلی ممنون ولی یه مشکل کوچیک دیگه هم دارم
    من در کد زیر فایل آپلودم رو به صورت زیر تعریف کردم و از نوع string که بعدن داخل صفحه صداش بزنم


    public photos(string fileupload , string error)
    }
    {

    به نظر شما درسته ولی بعدش برای کد زیر خطا می ده


    string x = System.IO.Path.GetExtension(fileupload.PostedFile.FileName);
    if ( Array.IndexOf(validextention,x.ToLower()) <0 )
    {
    error="you seleted invalid type of image for uploading";
    return;
    }

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مهاباد
    پست
    356

    نقل قول: مشکل Server.MapPath کلاس

    دوست عزيز من كد رو بهتون دادم . لطفا دقيق بگيد هدف شما از اين كار چيه تا بهتر راهنماييتون كنم

  10. #10

    نقل قول: مشکل Server.MapPath کلاس

    نقل قول نوشته شده توسط profnami مشاهده تاپیک
    دوست عزيز من كد رو بهتون دادم . لطفا دقيق بگيد هدف شما از اين كار چيه تا بهتر راهنماييتون كنم
    هدف اصلی من اینه که کد زیر رو به کلاس تبدیل کنم و چون اولین بارم هست مشکل دارم و کدی که بدون کلاس کار می کنه و کارش اینه که عکس رو از فایل آپلود میگیره و درخل فایلی ذخیره میکنه .


    protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string mypath = Server.MapPath(".") + "\\userpicher";
    string [] validextention={".jpg" , ".png" , ".bnp",".jpeg"};
    //GetExtension pasvand file ro midahad
    string x = System.IO.Path.GetExtension(FileUpload1.PostedFile .FileName);
    if ( Array.IndexOf(validextention,x.ToLower()) <0 )
    {
    Response.Write("you seleted invalid type of image for uploading");
    return;
    }


    long sizefile = FileUpload1.PostedFile.ContentLength;
    sizefile = sizefile / 1024;
    if (sizefile > 200)
    {
    Response.Write("invalid size image uploading");
    return;
    }


    string filename = System.IO.Path.GetFileName(FileUpload1.PostedFile. FileName);
    //Exists موجود هست یا نیست
    while(System.IO.File.Exists(mypath+"\\"+filename))
    {
    int c = filename.Length - x.Length;
    filename = filename.Insert(c, "3");

    }




    FileUpload1.PostedFile.SaveAs(mypath + "\\" + filename);
    Response.Write("youfileuploaded");
    }

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مهاباد
    پست
    356

    نقل قول: مشکل Server.MapPath کلاس

    ببينيد شما نميتونيد fileupload رو به رشته تبديل كنيد . شما فقط ميتونيد در داخل صفحه اي كه فايل آپلود هست عكس رو ذخيره كنيد . حالا چرا ميخوايد به داخل كلاس بفرستيد ؟مسير عكس به چه درد شما ميخوره در داخل كلاس؟
    --------------------
    ميتونيد اين رو به كلاس بفرستيد :



    server.mappath("~/مسير مورد نظر شما" + FileUpload1.FileName).tostring()

    آخرین ویرایش به وسیله profnami : جمعه 02 مهر 1389 در 16:17 عصر دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن به طور خودکار ادغام شده است.

  12. #12

    نقل قول: مشکل Server.MapPath کلاس

    اخه من یه 10 بار باید این کار رو داخل برنامه ام انجام بدم برای همین گفتم که داخل کلاس بنویسم مشکل من بیشتر روی فایل آپلود که نمی دونم چه شکلی داخل کلاس تعریف کنم ؟؟
    حالا مسیر رو میشه یه کاری کنم . با کد شما و کد دوستان ولی فایل آپلود رو هنوز جواب نگرفتم .

  13. #13

    نقل قول: مشکل Server.MapPath کلاس

    توی کلاس

    using System.Web.UI.WebControls;
    using System.Web.UI;


    public class Class1
    {
    private FileUpload fileup = new FileUpload();
    public Class1(FileUpload file)
    {
    this.fileup = file;
    }
    public void Upload(Page page)
    {
    fileup.SaveAs(page.Server.MapPath(
    "~/photo/" + fileup.FileName));
    page.Response.Write(
    "<script>alert('Ok')</script>");
    }
    }


    اینم کد دکمه واسه آپلود تو صفحه Default

    protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Class1 a = new Class1(FileUpload1);
    a.Upload(
    this.Page);
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •