نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: بهترين راه حل چيست؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار xminxmin
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    www.McAfeeUpdates.blogfa.com
    پست
    322

    Smile بهترين راه حل چيست؟

    يه برنامه داريم كه منوهاش (يا دكمه هاش يا ...) پويا هستند. به اين معني كه ميره مثلا يه آدرس ويژه رو چك ميكنه و به ازاي هر فايل EXE يك منو ميزاره تا بشه از توي برنامه اجراش كرد.

    حالا نظر شما چيه؟
    چطور اين برنامه رو مي نويسين؟ شايد يك مشتري بسته به قيمت يكي از امكانات (exeها) رو نخواد. كه در اينصورت كافيه اون امكان در مسير ويژه قرار داده نشه
    و يا شايد بعد از مدتي امكانات اضافي بخواد بخره! كه بديهيه كه با كپي كردن فابل اون امكان در مسير ويژه حل ميشه
    بهترين راه حل چيه؟
    اصلا اينكه ما امكانات رو بصورت EXE در دسترس قرار بديم درسته؟ (مثل برنامه NU يا Norton Utility)
    در اينصورت چطور ميشه از خروجي يك امكان، در برنامه اصلي استفاده كرد؟
    يا بهتره هر امكاني روو يك DLL كنيم كه در دسترس نباشه؟
    يا ...؟
    خلاصه اگر شما بوديد چكار مي كرديد؟

  2. #2

    نقل قول: بهترين راه حل چيست؟

    Dll و Exe فرقی ندارن . شما اگر نوع پروژتون رو به ClassLibrary تغییر بدین خروجی اون پروزه میشه یک فایل Dll.

    به نظر من اگر شما میخوای با دادن و ندادن یک سری فایل کاربرت رو توی داشتن یک سری از قسمت های برنامه محدود کنی . اول همه منو هاتون رو بسازین . توی فرم لود فرم اصلیتون با این دستور چک کنید :

            If System.IO.File.Exists(My.Application.Info.Director  yPath & "\Gozaresh.Dll") Then
    menu_gozaresh.Visible = True
    End If

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار xminxmin
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    www.McAfeeUpdates.blogfa.com
    پست
    322

    Smile نقل قول: بهترين راه حل چيست؟

    اول همه منو هاتون رو بسازین
    ممنون اين راه خوبيه ولي يه سوال! اينطوري بايد كل برنامه ايجاد بشه و فقط نمايش داده نشه.
    حالا اگر بخوايم كه اصلا هر DLL وقتي ايجاد بشه كه فايلش باشه چي؟
    اينطوري حجم برنامه به اندازه اي هست كه بايد براي دسترسي باشه

    شايد خيلي سوالم مبتديانه باشه و لي خب من اولين باره مي خوام پروژه ام رو ماژولار كنم.
    يه توضيح هم مي دين كه فايل هاي DLL رو چطور اجرا مي كنن؟
    در مورد EXE ها كه مثلا با دستور SHELL ميشه اجراشون كرد. DLL چي؟

  4. #4

    نقل قول: بهترين راه حل چيست؟

    نقل قول نوشته شده توسط xminxmin مشاهده تاپیک
    ممنون اين راه خوبيه ولي يه سوال! اينطوري بايد كل برنامه ايجاد بشه و فقط نمايش داده نشه.
    نه ، چرا کل برنامه ؟ فقط منو های دسترسی به کل برنامه ایجاد میشه . هر قسمت از برنامه شما توی یکی از فایل های Dll برنامتون هستش .

    نقل قول نوشته شده توسط xminxmin مشاهده تاپیک
    حالا اگر بخوايم كه اصلا هر DLL وقتي ايجاد بشه كه فايلش باشه چي؟

    متوجه نشدم

    نقل قول نوشته شده توسط xminxmin مشاهده تاپیک
    يه توضيح هم مي دين كه فايل هاي DLL رو چطور اجرا مي كنن؟
    در مورد EXE ها كه مثلا با دستور SHELL ميشه اجراشون كرد. DLL چي؟
    شما اول از همه میای یه سلوشن برای پروژه کلیتون میسازی . بعد از اون یک پروژه که فایل نهایی اون exe هستش ایجاد مکنی . توی این پروژه اولین فرمی که با اجرای نرم افزار میاد رو قرار میدی. کلا این فایل اجرا کننده برنامه شماست .
    قسمت بعدی میشه ساخت dll ها . حالا با هر تقسیم بندی که انجام دادی به ازای هر قسمت از برنامت یک پروژه از نوع ClassLibrary میسازی ، توی اون هم فرمهات رو قرار میدی .
    دقت کن که شاید برخی از رفرنس هایی که توی برنامه های ویندوزی استفاده میکنی توی ClassLibraryنباشه که باید روی پروژت راست کلیک ، addrefrence و اون رفرنس مورد نظرتو اضافه کنی.

    حالا نحوه دسترسی به یک dll از توی فرم اصلی یا از یک dll به dll دیگه .

    شما باید هر کدوم از پروژه هایی که میخوای از توی یک پروژه دیگت صدا زده بشه رو توی پروزه اولی به عنوان رفرنس اضافه کنی .
    که : روی پروژت راست کلیک ، addrefrence و تب project واز اونجا پروزه مورد نظرت رو صدا میزنی .

    فرض کن پروژه ما 2 تا فایل Dll و یک فایل اصلی برنامه Exe داره .

    نام فایل های dll : Dll_Part1 و Dll_part2

    حالا ما توی فرم اصلیمون نیاز داریم که هردوتا فایل رو صدا بزنیم و یکی از فرمهاشو اجرا کنیم .

    پس هردوی این فایل های dll رو به پروزه اصلی به عنوان رفرنس اضافه میکنیم . و اینطوری یکی از فرمهارو اجرا میکنیم .

    Dim Frm as new Dll_Part1.Frm_sabt
    Frm.show()

    و یا

    Dim Frm as new Dll_part2.Frm_Namayesh
    frm.show


    اگر از دورن فایل dll_part1 هم بخوایم dll دومی رو صدا بزنیم به همین صورت عمل میکنیم .

    ابتا dll_part2 رو به عنوان رفرنس اضافه میکنیم و مانند مثال بالا اجرا میکنیم .


    Dim Frm as new Dll_part2.Frm_Namayesh
    frm.show


    معذرت میخوام که خوب نتونستم توضیح بدم ، امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار xminxmin
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    www.McAfeeUpdates.blogfa.com
    پست
    322

    Smile نقل قول: بهترين راه حل چيست؟

    يك دنيا ممنون
    نقل قول هاي من ايراد منظقي داشت. بعد از خوندن توضيحاتتون متوجه اون شدم!
    خيلي هم خوب توضيح داديد.
    شروع مي كنم به اميد خدا و اگر مشكلي پيش اومد از دوستان خوبي مثل شما كمك مي گيرم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: بهترين راه حل چيست؟


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •