نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: کمک برای نمایش داده

  1. #1

    کمک برای نمایش داده

    با سلام خدمت دوستان عزیز من مشکلی برام بوجود اومده خواهش میکنم راهنمایی بفرمائید.من یک تکست باکس دارم که میخام با هر بار استفاده از ان در فرم اطلاعاتش ویک سری اطلاعات دیگر در یک دیتاگرید نمایش داده شود منتهی اصلا در پایگاه ذخیره نشود.
    مثلا من در تکست باکس لیست خدمات رو دارم که با هر بار استفاده از آن کد خدمت به همراه قیمت ان در این دیتا گرید نمایش دداه شود باید چه کنم؟درضمن چطوری بعد با زدن یک باتون تمام اطلاعات دیتا گربد در پایگاه ذخیره شود.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار com_eng_abasszadeh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    لامرد-استان فارس
    پست
    109

    نقل قول: کمک برای نمایش داده

    نقل قول نوشته شده توسط sun boy مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان عزیز من مشکلی برام بوجود اومده خواهش میکنم راهنمایی بفرمائید.من یک تکست باکس دارم که میخام با هر بار استفاده از ان در فرم اطلاعاتش ویک سری اطلاعات دیگر در یک دیتاگرید نمایش داده شود منتهی اصلا در پایگاه ذخیره نشود.
    مثلا من در تکست باکس لیست خدمات رو دارم که با هر بار استفاده از آن کد خدمت به همراه قیمت ان در این دیتا گرید نمایش دداه شود باید چه کنم؟درضمن چطوری بعد با زدن یک باتون تمام اطلاعات دیتا گربد در پایگاه ذخیره شود.
    سلام.
    خب شما یه جدول مخصوص همین خدماتی که میگید بای داشته باشید.
    gridViewرو متصل میکنید به همین جدول.
    یه کوئری برای select طراحی میکنی وتوی رویداد textchange این text اون کوئری رو فراخوانی میکنی.
    و grid رو یک بار دیگه refresh میکنی.
    به همین سادگی.
    برای ذخیره اطلاعات grid میتونی اول تعداد ردیف های اون رو توی یک متغییر ذخیره کنی
    بعد توی یه حلقه دونه دونه ردیف ها رو شمارش میکنی و اطلاعاتش رو میکشی بیرون و هر بار توی همون حلقه اون اطلاعات رو ذخیره میکنی.

  3. #3

    نقل قول: کمک برای نمایش داده

    ببینید من اینو میخام انجام بدم که هر بار اطلاعات کومبو باکس رو به همراه یک سری فیلدهای دیگه سلکت کنم و توی دیتا گرید نمایش بدم ودوباره یا چند بار این کار رو انجام بدم ودر هر بار اطلاعات در سطری دیگر نمایش داده بشه نه در همو ن سطر مشکله من اینه اگه با کد بگی ممنونم

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    3

    نقل قول: کمک برای نمایش داده

    سلام دوستان
    ممنون میشم جواب بدید !

    تابعی بنویسیدکه یک عدد اعشاری را گرفته و مقدار صحیح آنرا برگرداند
    من با استفاده از TypeCasting نوشتم درسته ؟


    static publicint FloatToInt(float a)
    {
    int x;
    return (x = (int)a);
    }



    و تابعی بنویسیدکه یک عدد اعشاری را گرفته و مقدار اعشار آنرا برگرداند
    روش زیر درسته یا اینکه راه حل دیگه ای داره



    staticpublicfloat Float(float a)
    {
    float x = (int)a;
    float z = a - x;
    returnMath.Abs(z);
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار com_eng_abasszadeh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    لامرد-استان فارس
    پست
    109

    نقل قول: کمک برای نمایش داده

    نقل قول نوشته شده توسط Bahar.2010 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    ممنون میشم جواب بدید !

    تابعی بنویسیدکه یک عدد اعشاری را گرفته و مقدار صحیح آنرا برگرداند
    من با استفاده از TypeCasting نوشتم درسته ؟


    static publicint FloatToInt(float a)
    {
    int x;
    return (x = (int)a);
    }



    و تابعی بنویسیدکه یک عدد اعشاری را گرفته و مقدار اعشار آنرا برگرداند
    روش زیر درسته یا اینکه راه حل دیگه ای داره



    staticpublicfloat Float(float a)
    {
    float x = (int)a;
    float z = a - x;
    returnMath.Abs(z);
    }
    از این روش هم میتونی برای سوال اول استفاده کنی.
    float a = float.Parse(textBox1.Text);

    textBox2.Text=Convert.ToInt32(a).ToString();
    این کد هم برای سوال دوم:
    اندیس شروع '.' بر میگرداند
    int indexer = textBox1.Text.IndexOf(".");

    int len = textBox1.Text.Length;

    textBox2.Text = textBox1.Text.Substring(indexer + 1 , (len - 1 ) - indexer).ToString();


  6. #6
    کاربر دائمی آواتار com_eng_abasszadeh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    لامرد-استان فارس
    پست
    109

    نقل قول: کمک برای نمایش داده

    نقل قول نوشته شده توسط sun boy مشاهده تاپیک
    ببینید من اینو میخام انجام بدم که هر بار اطلاعات کومبو باکس رو به همراه یک سری فیلدهای دیگه سلکت کنم و توی دیتا گرید نمایش بدم ودوباره یا چند بار این کار رو انجام بدم ودر هر بار اطلاعات در سطری دیگر نمایش داده بشه نه در همو ن سطر مشکله من اینه اگه با کد بگی ممنونم
    اگر اشتباه نکنم سوال شما باید این باشه که یک combobox دارید که یه سری اطلاعات درون اون هست و با انتخاب هر کدوم از اطلاعات درون COMBO یه سری اطلاعات دیگه هم فراخوانی میشه وهمزمان درون یه grid نشون میده و وقتی شما یک بار دیگه این کار رو انجام میدید اطلاعات قبلی سر جای خودش باقی هست و اطلاعات بعدی با همون اطلاعات قبلی توی یک grid با هم نشون داده بشه درسته؟
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    برای این کار شما یه جدول میسازید که هر بار باید پر و خالی بشه....شما هر باری که روی یکی از اطلاعات درون combo کلیک میکنید اطلاعات مورد نظر شما فراخوانی میشه (مثلا از یه جدول دیگه) و همون اطلاعات رو توی جدولی که ساختی ذخیره میکنی و به grid متصلش میکنی.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------
    مثلا من توی combo عدد 1 رو انتخاب میکنم و توی جدول اصلی اون select میکنم.
    چند تا متغییر بر اساس نیاز هایی که دارم تعریف میکنم. تعداد ردیف های بدست اومده از دستور select رو شمارش میکنم :
    int count_rows=ds.table[0].rows.count;
    یه حلقه میسازی :
    for(int i=0;i<count_Rows;i++)
    هر باری که این حلقه اجرا میشه شما باید متغییرهاتون رو با مقادیر بدست اومده پر کنید و بعد اون رو توی جدولی که ساختید درج کنید:
    name=ds.table[0].rows[i][0].tostring();


  7. #7
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    3

    نقل قول: کمک برای نمایش داده

    ممنون

    ولی من تابع رو برای محیط Consol میخواستم نه Win

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: کمک برای نمایش داده

    نقل قول نوشته شده توسط com_eng_abasszadeh مشاهده تاپیک
    از این روش هم میتونی برای سوال اول استفاده کنی.



    float a = float.Parse(textBox1.Text);

    textBox2.Text=Convert.ToInt32(a).ToString();
    این کد هم برای سوال دوم:
    اندیس شروع '.' بر میگرداند
    int indexer = textBox1.Text.IndexOf(".");

    int len = textBox1.Text.Length;

    textBox2.Text = textBox1.Text.Substring(indexer + 1 , (len - 1 ) - indexer).ToString();

    برایه چی بیجهت به تکست تبدیل کنند؟
    --------------------
    نقل قول نوشته شده توسط Bahar.2010 مشاهده تاپیک
    ممنون

    ولی من تابع رو برای محیط Consol میخواستم نه Win
    ۱. سوالهایه جدید را در یک توپیک جدید شروع میکنند.
    ۲. متد تبدیل (تابع قدیمیه و در برنامه‌نویسی قبل از شیگرا استفاده میشد) به محیط ربط نداره، اصلاً اعداد چه فرق میکنه که در کجا توبدیل میشند؟

    استفاده از همان Floor در همان متدهایی که فرستادن درست بود.
    در همان متد اول با Floor قسمت صحیح را پیدا میشه کرد.
    قسمت اعشاری هم میشه با کم کردن قسمت صحیح از قدر مطلق عدد ABS بدست آورد
    آخرین ویرایش به وسیله اَرژنگ : دوشنبه 08 شهریور 1389 در 09:05 صبح دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن به طور خودکار ادغام شده است.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •