نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: BindingSource.filter

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار m_azari16
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    47

    BindingSource.filter

    سلام
    میشه از دستور BindingSource.filter مثل select چند تا ستون رو فیلتر کرد مثلا با آوردن and در بین متن مانند مثال زیر

    BindingSource.filte="name='ali' and famil='ahmadi'"

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: BindingSource.filter

    Dim sb As New StringBuilder()
    Dim t As DataTable = New MyDb.MyDataTable()
    For Each col As DataColumn In t.Columns
    If col.DataType = GetType(System.String) Then
    If sb.Length > 0 Then
    sb.Append(" OR ")
    End If
    sb.Append(col.ColumnName)
    sb.Append(" LIKE '%")
    sb.Append(filterTextBox.Text)
    sb.Append("%'")
    End If
    bindingSource1.Filter = sb.ToString()
    Next


  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار m_azari16
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    47

    نقل قول: BindingSource.filter

    خوب اینکه or من منظورم and بود
    آیا من درست متوجه نشدم؟
    من اگه بخوام با or کار کنم که با همون دستور که نوشته بودم کار می کردم یعنی با همون میشه با or کار کرد و لی با and ارور می ده
    در ضمن دستور شما برای تمام ستون ها یک مقدار رو در نظر میگیره اون هم مقدار تکست باکسه ولی من نمی خوام این کار رو بکنم

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار m_azari16
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    47

    نقل قول: BindingSource.filter

    خیلی ممنون
    من مشکلم حل شد یعنی با همون دستوری که نوشته بودم حل شد فقط قبلا کار من یه جایی مشکل داشت که ارور می داد و من فکر می کردم که دستور این قابلیت رو نداره ولی الان حل شد
    فقط یه سؤال چرا شما این قدر مسئله رو سختش کردید این کار شما پیچیده است چون او رشته ای رو که باید بنویسیم رو شما با for ایجاد کردید تازه تمام ستون ها رو با یه مقدار که مقدار تکست باکسه فیلتر می کنه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    نقل قول: BindingSource.filter

    نقل قول نوشته شده توسط m_azari16 مشاهده تاپیک
    خوب اینکه or من منظورم and بود
    آیا من درست متوجه نشدم؟
    من اگه بخوام با or کار کنم که با همون دستور که نوشته بودم کار می کردم یعنی با همون میشه با or کار کرد و لی با and ارور می ده
    در ضمن دستور شما برای تمام ستون ها یک مقدار رو در نظر میگیره اون هم مقدار تکست باکسه ولی من نمی خوام این کار رو بکنم
    دوست عزیز

    سلام

    میشه تصویر پیام خطا رو UP کنی........

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار m_azari16
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    47

    نقل قول: BindingSource.filter

    خطای برنامه به خاطر اشتباه نوشتن string فیلتر بود

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •