نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ظاهر کردن PopUpMenu

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Hamid_PaK
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,125

    ظاهر کردن PopUpMenu

    دوستان یک Button داریم و میخواهیم که در هنگام کلیک کردن روی اون یک PopUpMenu درست از قسمت پایین این دکمه ظاهر(PopUp) بشه !!!

    (خودم یه چیزی نوشتم اما تو XP با 9X بخاطر تغییر سایز Caption بالا پایین میشه و درست از انتهای دکمه طاهر نمی شه !!!)

    چیکار کنم ؟؟؟؟؟

  2. #2
    استفاده از ToolButton در یه Toolbar به نظر من مشکلتو حل می کنه.

  3. #3
    VIP آواتار hr110
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    1,460
    procedure TmStringGrid.MenuBtnClick(Sender:TObject&#  41;;
    var
    P : TPoint;
    begin
    P:=Point(MnuBtn.Left,MnuBtn.Top);
    P:=ClientToScreen(P);
    MnuPpUp.Popup(P.X,P.Y+MnuBtn.Height);
    end;
    ... چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Hamid_PaK
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,125
    کد خودمم همین طوری بود ولی اشکال کار استفاده کردن Trec به جای TPoint بود که ایجاد مشکل کرده بود .

    با تشکر از آقای hr110 . . . .

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با PopupMenu
    نوشته شده توسط Valadi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 10 مهر 1386, 17:18 عصر
  2. حذف PopupMenu مربوط به کامپونتها؟
    نوشته شده توسط SYNDROME در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 05 تیر 1386, 20:56 عصر
  3. می خوام در فرم PopupMenu نشون نده ؟
    نوشته شده توسط Valadi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 07 دی 1385, 18:49 عصر
  4. popupmenu
    نوشته شده توسط mojtaba12 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 12 آذر 1384, 15:38 عصر
  5. بروز مشکل در هنگام تغییر Popupmenu بر روی فایلهای فلش
    نوشته شده توسط پریسا نامدار در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 12 فروردین 1384, 22:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •