نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: Clipboard

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    بهبهو
    پست
    91

    Clipboard

    با سلام
    چگونه میتوان یک پاپ اپ منو تعریف کرد و دستورات کپی و پیست و کات را برای تکست در آن تعریف کرد و از آن در جاهای مختلف استفاده نمود؟

  2. #2
    راه حل اول: استفاده از ActionLis.
    دو: ClipBoard().Cop();

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    بهبهو
    پست
    91
    با تشکر از جوابتون.
    اگر لطف نمائید و برای اینکار مثالی بزنید ممنونم. من نتونستم اینکار رو انجام بدهم.

  4. #4
    برای کپی کردن :CopyToClipboard
    برای پیست کردن : PasteFromClipboard
    و برای کات کردن : CutToClipboard
    به همین سادگی = به همین خوشمزگی :)

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    بهبهو
    پست
    91
    آقا روح الله عزیز
    این دستورها که شما مرقوم نموده اید را نمیتوان در یک پاپ آپ منو تعریف کرد و در جاهای مختلف استفاده کرد و این دستورات را باید همراه با نام محلی که میخواهیم عمل کپی و ... را انجام دهیم میآوریم. و یا اینکه راه دیگری دارد که این حقیر نمیدانم.
    من میخواهم با یک پاپ آپ منو در editbox و ... بتوانم دستور اینکار را صادر کنم. :kaf:

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Hamid_PaK
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,125

    uses ClipBrd;

    Clipboard.AsText := Edit1.SelText; // For copy to clipboard

    Edit1.Text := Clipboard.AsText // For paste from clipboard

    var
    tmp:String;
    a:Integer;
    begin
    Clipboard.AsText := Edit1.SelText;
    tmp := Edit1.Text;
    a := Edit1.SelStart;
    Delete(tmp,pos(Edit1.SelText,tmp),leng th(Edit1.SelText));
    Edit1.Text := tmp;
    Edit1.SelStart := a;
    end; // For cut to clipboard



    امید وارم بدردتون بخوره !
    موفق باشید :flower:

  7. #7
    سلام
    اگه درست فهمیده باشم.یک پاپ آپ منو در فرم قرار میدی.
    بعد سه گزینه براش درست میکنی و دستورات لازم رو برای هر کدوم مینویسی.
    برای فرا خوندنش هم خاصیت Popupmenu ادیت یا هر کامپوننتی رو به پاپ آپ منو مربوطه تغییر بده.
    امیدوارم درست فهمیده باشم.
    موفق باشی. :wink:

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    بهبهو
    پست
    91
    بابا دوست عزیز این دستورات که نوشتید فقط در Edit1 اعتبار دارند.
    من میخوام تو هر جا که پاپ آپ رو فعال کردم کار کنه. :mad:

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Hamid_PaK
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,125
    شما هر جا بخواهید Text رو به Clipboard ارسال یا دریافت کنید یه چیزی میشه شبیه همین !!!
    ولی غیر ممکنه که یه کد بنویسید برای تمام Object ها استفاده کنید (حداقل من بلد نیستم) . . .
    موفق باشید :flower:

تاپیک های مشابه

  1. ClipBoard
    نوشته شده توسط SSP_Software_team در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 07 بهمن 1386, 21:52 عصر
  2. نمایش تصویر موجود در ClipBoard
    نوشته شده توسط Hadizadeh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 21 مرداد 1386, 19:36 عصر
  3. کمپوننت کار با ClipBoard
    نوشته شده توسط Mohammadi_F در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 13 بهمن 1385, 11:39 صبح
  4. clipboard
    نوشته شده توسط benyamin_pc در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 13 دی 1385, 09:35 صبح
  5. کپی کردن یک متن های لایت شده در clipboard
    نوشته شده توسط حبیب در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 13 اردیبهشت 1385, 09:52 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •