نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ايجاد كردن log in به صورت دستي(Custom)

  1. #1

    ايجاد كردن log in به صورت دستي(Custom)

    سلام.
    براي اينكه بتونم يه log in به صورت دستي بنويسم چيكار بايد بكنم؟
    نميخوام از ASP.NET Membership Provider استفاده كنم.ميخوام يه DB درست كنم كه يه Table به اسم user داره و از اون table بتونم log in كنم.
    مرسي.

  2. #2
    VIP آواتار raziee
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    2,208

    نقل قول: ايجاد كردن log in به صورت دستي(Custom)

    سلام.
    براي اينكه بتونم يه log in به صورت دستي بنويسم چيكار بايد بكنم؟
    نميخوام از ASP.NET Membership Provider استفاده كنم.ميخوام يه DB درست كنم كه يه Table به اسم user داره و از اون table بتونم log in كنم.
    مرسي.
    پیشنهاد میکنم این کار رو نکنید.
    یعنی تا تسلط کافی رو سیستم تشخیص هویت پیدا نکردید خودتون ننویسید.
    اما اگه هدف یادگیریتون هست نه استفاده در پروژه :
    مقاله زیر رو بخونید
    سیستم ورود و تشخیص هویت ساده
    نگو به سرنوشت میبازی - تو بخوای فردا رو میسازی

  3. #3

    نقل قول: ايجاد كردن log in به صورت دستي(Custom)

    نقل قول نوشته شده توسط raziee مشاهده تاپیک
    پیشنهاد میکنم این کار رو نکنید.
    یعنی تا تسلط کافی رو سیستم تشخیص هویت پیدا نکردید خودتون ننویسید.
    اما اگه هدف یادگیریتون هست نه استفاده در پروژه :
    مقاله زیر رو بخونید
    سیستم ورود و تشخیص هویت ساده
    من خودمن هم خيلي دوست دارم از MEMBERSHIP خود ASP.NET استفاده كنم.
    اما modify كردن اونها كار سختيه.به عنوان مثال سايد بخوام چندتا از فيلدها رو نداشته باشم يا چند تا فيلد بهش اضافه كنم. آيا باز هم ميشه از اون استفاده كرد؟
    ممنون از لينكتون.

  4. #4
    VIP آواتار raziee
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    2,208

    نقل قول: ايجاد كردن log in به صورت دستي(Custom)

    اما modify كردن اونها كار سختيه.به عنوان مثال سايد بخوام چندتا از فيلدها رو نداشته باشم يا چند تا فيلد بهش اضافه كنم. آيا باز هم ميشه از اون استفاده كرد؟
    منظورتون از اینکه نمیخواهید از بعضی فیلد هاش استفاده کنید متوجه نشدم. خوب استفاده نکنید.
    اما برای توسعه:
    چرا که نشه؟ خیلی هم راحت میشه این کار رو کرد.
    شما میخواهید چه کاری بکنید بگید تا اون رو بررسی کنیم.
    بیشترین سوالی که تو فروم شنیدم در مورد Profile ممبرشیپ بوده که خیلی ها بر این باورند که به خاطر ذخیره ی مقادیر به صورت سریال و بعد برای نمایش اون پردازش اضافی رو خواهیم داشت.
    که فقط نیاز به ساختن یک جدول یگه به نام Profile هست.
    نگو به سرنوشت میبازی - تو بخوای فردا رو میسازی

  5. #5

    نقل قول: ايجاد كردن log in به صورت دستي(Custom)

    نقل قول نوشته شده توسط raziee مشاهده تاپیک
    منظورتون از اینکه نمیخواهید از بعضی فیلد هاش استفاده کنید متوجه نشدم. خوب استفاده نکنید.
    اما برای توسعه:
    چرا که نشه؟ خیلی هم راحت میشه این کار رو کرد.
    شما میخواهید چه کاری بکنید بگید تا اون رو بررسی کنیم.
    بیشترین سوالی که تو فروم شنیدم در مورد Profile ممبرشیپ بوده که خیلی ها بر این باورند که به خاطر ذخیره ی مقادیر به صورت سریال و بعد برای نمایش اون پردازش اضافی رو خواهیم داشت.
    که فقط نیاز به ساختن یک جدول یگه به نام Profile هست.
    خب اگه استفاده نكنم وجودشون چه فاييده اي داره؟
    من ميخوام يه انجمن كوچيك درست كنم ،از چندجا برنامه ها رو گرفتم،بيشتر اونها هم از membership استفاده نكردن.
    ممنون ميشم كمك كنيد.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار reza_majid68
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    قائمیه
    سن
    34
    پست
    166

    نقل قول: ايجاد كردن log in به صورت دستي(Custom)

    نقل قول نوشته شده توسط raziee مشاهده تاپیک
    پیشنهاد میکنم این کار رو نکنید.
    یعنی تا تسلط کافی رو سیستم تشخیص هویت پیدا نکردید خودتون ننویسید.
    اما اگه هدف یادگیریتون هست نه استفاده در پروژه :
    مقاله زیر رو بخونید
    سیستم ورود و تشخیص هویت ساده
    واسه چی استفاده نکنیم ؟
    من هم واسه خودم login نوشتم . مشکلش چی هست مگه ؟

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار hosaini
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    43
    پست
    40

    نقل قول: ايجاد كردن log in به صورت دستي(Custom)

    کد لوگین
    Protected Sub Button1_Click(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    Dim strCon As String = System.Web.Configuration.WebConfigurationManager.C onnectionStrings("KarzarghanConnectionString").Con nectionString()
    Dim SQL As String = "SELECT COUNT(*) AS cont FROM pass WHERE (stu = @user) AND (pass = @pas)"
    Dim con As New Data.SqlClient.SqlConnection(strCon)
    Dim cmd As New Data.SqlClient.SqlCommand(SQL, con)
    Dim result As Integer
    cmd.Parameters.AddWithValue("user", txtUserName.Text.ToLower)
    cmd.Parameters.AddWithValue("pas", txtPassword.Text)
    Using con
    con.Open()
    result = cmd.ExecuteScalar()
    End Using

    If result > 0 Then
    ' FormsAuthentication.SetAuthCookie(txtUserName.Text , True)
    If txtUserName.Text = "admin" Then
    Session("Role") = "karshenas"
    Else
    Session("Role") = "User"
    End If

    FormsAuthentication.RedirectFromLoginPage(txtUserN ame.Text, True)
    Else
    lblError.Text = "نام كاربري يا رمز عبور را اشتباه وارد كرده ايد"
    End If
    End Sub

  8. #8
    VIP آواتار raziee
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    2,208

    نقل قول: ايجاد كردن log in به صورت دستي(Custom)

    نقل قول نوشته شده توسط vahid.ch013 مشاهده تاپیک
    خب اگه استفاده نكنم وجودشون چه فاييده اي داره؟
    من ميخوام يه انجمن كوچيك درست كنم ،از چندجا برنامه ها رو گرفتم،بيشتر اونها هم از membership استفاده نكردن.
    ممنون ميشم كمك كنيد.
    ببینید اون معماری برای عموم طراحی شده.
    حالا اگه شما میخواهید اون رو برای خودتون اختصاصی کنید.
    به عنوان مثال نمیدونم چقدر در Dot Net Nuke آشنایی دارید. این پورتال هسته مرکزی امنیت خودش رو بر همین ممبرشیپ دات نت گذاشته و اون رو توسعه داده.
    نگو به سرنوشت میبازی - تو بخوای فردا رو میسازی

  9. #9

    نقل قول: ايجاد كردن log in به صورت دستي(Custom)

    نقل قول نوشته شده توسط raziee مشاهده تاپیک
    ببینید اون معماری برای عموم طراحی شده.
    حالا اگه شما میخواهید اون رو برای خودتون اختصاصی کنید.
    به عنوان مثال نمیدونم چقدر در Dot Net Nuke آشنایی دارید. این پورتال هسته مرکزی امنیت خودش رو بر همین ممبرشیپ دات نت گذاشته و اون رو توسعه داده.
    ممنون از راهنماییتون.
    بالخره تونست این کار رو بکنم.
    اما یه مشکل دارم،وقتی که تو page جاری log in میکنم همنه چی به نظر خوب میرسه ،اما وقتی یه لینک دیه رو میزنم و باز میکنم log in نیست.
    این هم کد log in button من.
    protected void btn_login_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    if (Page.IsValid)
    {
    FormsAuthentication.Initialize();
    FormsAuthenticationTicket ft = new FormsAuthenticationTicket(1, txt_user.Text, DateTime.Now, DateTime.Now.AddMinutes(30), false, "", FormsAuthentication.FormsCookiePath);
    Response.Cookies.Add(new HttpCookie (FormsAuthentication .FormsCookieName,FormsAuthentication.Encrypt(ft))) ;
    Session["uid"] = txt_user.Text;
    Response.Redirect("homepage.aspx");
    }
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •