نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: به دست آوردن computerName

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    180

    به دست آوردن computerName

    سلام .
    من می خوام در asp.net بااستفاده از سی شارپ computerName کاربر را داشته باشم . چه طور می تونم این کارو انجام بدم؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    72

    نقل قول: به دست آوردن computerName

    نقل قول نوشته شده توسط #Faranak مشاهده تاپیک
    سلام .
    من می خوام در ASP.NET بااستفاده از سی شارپ computerName کاربر را داشته باشم . چه طور می تونم این کارو انجام بدم؟
    System.Net.Dns.GetHostName()

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار hosseinrahmatei
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    84

    نقل قول: به دست آوردن computerName

    نقل قول نوشته شده توسط #Faranak مشاهده تاپیک
    سلام .
    من می خوام در ASP.NET بااستفاده از سی شارپ computerName کاربر را داشته باشم . چه طور می تونم این کارو انجام بدم؟
    نام کامپیوتر به همرا نام یوزر که شما می تونید اونو با کلاس string از هم جدا کنید
            Response.Write(Request.ServerVariables("REMOTE_USE  R").ToString & "<br/>")

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    180

    نقل قول: به دست آوردن computerName

    به دست آوردن آدرس Ipچگونه است؟من کد زیررو نوشتم اما null رد می کنه .
            string ip = HttpContext.Current.Request.ServerVariables["HTTP_X_FORWARDED_FOR"];
    if (ip == string.Empty)
    ip = Request.ServerVariables["REMOTE_ADDR"];

  5. #5
    کاربر جدید آواتار atefe_asadi
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    18

    نقل قول: به دست آوردن computerName

    می شه اینطوری ip رو خوند

    string ip = Request.UserHostAddress;

  6. #6

    نقل قول: به دست آوردن computerName

    Request.UserAgent

  7. #7
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: به دست آوردن computerName

    تاحالا با فضاي نام Microsoft.VisualBasic.Device تو ASP.NET كار كرديد؟

    موارد جالبی داره!
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    180

    نقل قول: به دست آوردن computerName

    نقل قول نوشته شده توسط salehbagheri مشاهده تاپیک
    تاحالا با فضاي نام Microsoft.VisualBasic.Device تو ASP.NET كار كرديد؟

    موارد جالبی داره!
    سلام .نه کارنکردم می شه بیشتر توضیح بدید .در ضمن می خواستم بدونم isp رو چه طور می شه به دست آورد؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •