نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مهم و فوری...CMD در win ce در C#‎‎!

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار moh_mov
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    138

    Unhappy مهم و فوری...CMD در win ce در C#‎‎!

    سلام ...
    من دارم برای win ce به #C برنامه می نویسم......
    مشکلم اینه که نمی تونم از کد های #C در اون استفاده کنم....وقتی .net. کامل داشته باشی میشه از این کد زیر استفاره کرد....ولی win ce net. کامل نداره....بنابراین به کمکتون نیاز مندم.

    Process q = new Process();
    //q.Start("CMD.EXE", "/c dir");
    StreamWriter sw; // Handles strings sent to CMD.exe
    StreamReader sr; // Reads text back from CMD.exe
    StreamReader err; // Returns all errors from CMD.exe
    q.StartInfo.FileName = "CMD.EXE";
    q.StartInfo.UseShellExecute = false;
    q.StartInfo.CreateNoWindow = true;
    q.StartInfo.RedirectStandardInput = true;
    q.StartInfo.RedirectStandardError = true;
    q.StartInfo.RedirectStandardOutput = true;
    q.Start(); // Runs CMD.exe
    sw = q.StandardInput;
    sr = q.StandardOutput;
    err = q.StandardError;
    sw.AutoFlush = true;
    sw.WriteLine("dir"); // Sends strings to CMD.EXE
    sw.Close();
    MessageBox.Show(sr.ReadToEnd().ToString()); // Get your output :)
    sr.Close();
    err.Close();


    بنابرین لطفا کمک کنین.....
    می خوام دستوری رو cmd بزنم بدونه اینکه cmd باز بشه.....ونتایجش رو تحلیل کنم....مثلا اگه dir بگیری ، نتایجش رو تحلیل کنی....

  2. #2

    نقل قول: مهم و فوری...CMD در win ce در C#‎‎!

    با Console چه کاری میخواهید در WinCE انجام دهید؟
    چرا مستقیم از آن دستورات یا کتابخانه ها استفاده نمکنید
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار moh_mov
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    138

    نقل قول: مهم و فوری...CMD در win ce در C#‎‎‎!

    به دو دلیل :
    1.کتابخانه ناقص برای win ce
    2.می خوام سخت افزاری رو خاموش روشن کنم(wireless)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •