نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: روشی برای استفاده از کنترل های jQuery به صورت داینامیک (مانند Image Gallery)

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,112

    روشی برای استفاده از کنترل های jQuery به صورت داینامیک (مانند Image Gallery)

    با توجه به سوال هایی که چند وقت پیش درباره استفاده از کنترل های jQuery به صورت دینامیک (خوندن اطلاعات از دیتابیس) مطرح شده بود، یک نمونه کوچک ضمیمه کردم.

    در این نمونه، یک Image Slider و یک News Ticker وجود داره. این دو plugin هم مانند تمام plugin های jQuery نیاز دارند که اطلاعات لازم رو برای نمایش در فرمتی خاص، به اونها بدیم. خیلی از plugin ها از تگ ul استفاده می کنند. تنها کاری که لازمه انجام بشه، خوندن مقادیر از Database و تشکیل این فرمت با استفاده از داده های خونده شده است. این فرمت رو می تونیم به صورت string بیاریم و در کنترلی مثل Literal نمایش بدیم. همچنین می تونیم داده ها رو در فرمت xml یا Generic List یا json یا ... برای در خواست های ajax آماده کنیم و تگ مربوط رو در سمت کلاینت و با استفاده از java script یا jquery ایجاد کنیم. مرحله آخر اعمال plugin به این تگ هست.

    در data.cs در پروژه ضمیمه شده، از یک DataContext واحد برای تمام درخواست ها استفاده می شه. این درست نیستو یا باید برای هر درخواست new بشه و یا باید برای هر HttpContext از DataContext یکسان استفاده بشه. با پوزش به خاطر این سهل انگاری در کد.

    لینک plugin های استفاده شده:

    http://plugins.jquery.com/project/galleryview

    http://plugins.jquery.com/project/BBCnewsTicker
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Vahid_moghaddam : سه شنبه 12 مرداد 1389 در 12:43 عصر

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    72

    نقل قول: روشی برای استفاده از کنترل های jQuery به صورت داینامیک (مانند Image Gallery)

    سلام آقای مقدم برنامه رو دانلود کردم من از vs2010استفاده کردم

    ارور اول:
    از َAuthentication هست در Webconfig

    ارور دوم
    از فضای نام System.linq ارور میگیره

    یک سوال هم داشتم اینه که شما چطوری از دو نسخه Jquery استفاده کردین من همین مشکل
    رو دارم که دو تا plugin دارم که در صفحات جدا کار میکنن اما با هم در یک صفحه نه


    میشه اینو ببینید؟
    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=236572

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,112

    نقل قول: روشی برای استفاده از کنترل های jQuery به صورت داینامیک (مانند Image Gallery)

    نقل قول نوشته شده توسط sarah1361 مشاهده تاپیک
    سلام آقای مقدم برنامه رو دانلود کردم من از vs2010استفاده کردم

    ارور اول:
    از َAuthentication هست در Webconfig

    ارور دوم
    از فضای نام System.linq ارور میگیره

    یک سوال هم داشتم اینه که شما چطوری از دو نسخه Jquery استفاده کردین من همین مشکل
    رو دارم که دو تا plugin دارم که در صفحات جدا کار میکنن اما با هم در یک صفحه نه


    میشه اینو ببینید؟
    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=236572
    من از jquery-1.4.2 استفاده کردم:

    <script src="js/jquery-1.4.2.min.js" type="text/javascript"></script>
    <script type="text/javascript" src="galleryview/jquery.galleryview-2.1.1.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="galleryview/jquery.timers-1.2.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="js/jquery.easing.1.3.js"></script>
    <script>
    منظور شما از دو نسخه چیه؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار eyes_shut_number1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    http://blueco.ir
    سن
    38
    پست
    1,090

    نقل قول: روشی برای استفاده از کنترل های jQuery به صورت داینامیک (مانند Image Gallery)

    اررور اول رو بگو از کجای کانفیگ؟
    اررور دوم هم مال اینه که دوستمون پروژش .net 3.5 fبوده که دی ال ال Linq رو شامل میشه.
    بیاد اونو ایمپرت کنی تو برنامت

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,112

    نقل قول: روشی برای استفاده از کنترل های jQuery به صورت داینامیک (مانند Image Gallery)

    در data.cs در پروژه ضمیمه شده، از یک DataContext واحد برای تمام درخواست ها استفاده می شه. این درست نیستو یا باید برای هر درخواست new بشه و یا باید برای هر HttpContext از DataContext یکسان استفاده بشه. با پوزش به خاطر این سهل انگاری در کد.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •