نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: غیر فعال کردن یکی از TabPage های Tab Control

  1. #1

    غیر فعال کردن یکی از TabPage های Tab Control

    سلام

    من از یه Tab Control که شامل دو تا TabPage هست استفاده میکنم
    و میخوام یکی از اونا رو غیر فعال کنم جوری وقتی روش کلیک میکنیم Page خودشو نشون نده

    توضیح بیشتر :
    در شرایط فعلی وقتی یکی از TabPage.Enable=False میکنیم فقط کنترل های داخل Page غیر فعال میشن من میخواستم خودش غیر فعال بشه و Page نشون نده


    با تشکر

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    خوزستان
    پست
    69

    نقل قول: غیر فعال کردن یکی از TabPage های Tab Control

    فکر کنم باید خاصیت Visable رو غیر فعال کنید

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار redflight
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    87

    نقل قول: غیر فعال کردن یکی از TabPage های Tab Control

    سلام
    من می خواستم در Tabcontrol م وقتی روی tab1 هستم نتوانم تب های دیگه رو ببینم یا حالا اگه تونستم هم ببینم نتوانم داخلش چیزی بنویسم مگر اینکه روی دکمه باتن ای که روی تب 1 گذاشته ام بزنم و تب بعدی فعال بشه!
    من چکار کنم؟؟
    در ضمن کسی می تونه کد زیر را برایم توضیح بدهد؟؟ http://stackoverflow.com/questions/9...e-a-tabcontrol
    public partial class Form1 : Form { public Form1() { InitializeComponent(); //Disable tabPage2 this.tabPage2.Enabled = false; // no casting required. this.tabControl1.Selecting += new TabControlCancelEventHandler(tabControl1_Selecting ); this.tabControl1.DrawMode = TabDrawMode.OwnerDrawFixed; this.tabControl1.DrawItem += new DrawItemEventHandler(DisableTab_DrawItem); } private void DisableTab_DrawItem(object sender, DrawItemEventArgs e) { TabControl tabControl = sender as TabControl; TabPage page = tabControl.TabPages[e.Index]; if (!page.Enabled) { //Draws disabled tab using (SolidBrush brush = new SolidBrush(SystemColors.GrayText)) { e.Graphics.DrawString(page.Text, page.Font, brush, e.Bounds.X + 3, e.Bounds.Y + 3); } } else { // Draws normal tab using (SolidBrush brush = new SolidBrush(page.ForeColor)) { e.Graphics.DrawString(page.Text, page.Font, brush, e.Bounds.X + 3, e.Bounds.Y + 3); } } } private void tabControl1_Selecting(object sender, TabControlCancelEventArgs e) { //Cancels click on disabled tab. if (!e.TabPage.Enabled) e.Cancel = true; } }]

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار lastmory
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    221

    نقل قول: غیر فعال کردن یکی از TabPage های Tab Control

    با سلام
    این مساله رو منم داشتم اما نتونستم کاری انجام بدم ، یهنی تبها نه خاصیت Visible دارن نه خاصیت Enabled
    اما فکر کنم میشه یه کاری کرد که حداقل نتونن محتویات تب رو ببینن ، مثلا میتونی کنترلهاتو توی یه پنل بزاری و با خاصیت Visible و خاصیت Enabled ، خود پنل بازی کنی وقتی رو تب مورد نظر کلیک کرد کاربر

    موفق باشی

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار redflight
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    87

    نقل قول: غیر فعال کردن یکی از TabPage های Tab Control

    نقل قول نوشته شده توسط lastmory مشاهده تاپیک
    با سلام
    این مساله رو منم داشتم اما نتونستم کاری انجام بدم ، یهنی تبها نه خاصیت Visible دارن نه خاصیت Enabled
    اما فکر کنم میشه یه کاری کرد که حداقل نتونن محتویات تب رو ببینن ، مثلا میتونی کنترلهاتو توی یه پنل بزاری و با خاصیت Visible و خاصیت Enabled ، خود پنل بازی کنی وقتی رو تب مورد نظر کلیک کرد کاربر

    موفق باشی
    درسته

    کدی که نوشتم رو می تونین برام توضیح بدین؟

  6. #6

    نقل قول: غیر فعال کردن یکی از TabPage های Tab Control

    سلام ؛

    TabItem های کنترل SuperTabControl از بسته کامپوننت های Dotnetbar این ویژگی - Enabled - رو دارن

    آموزش این بسته رو هم می تونید از همین تالار گیر بیارین.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: غیر فعال کردن یکی از TabPage های Tab Control

    بعضی وقتها اینقدر با اطمینان یک حرفی رو میزنید که به خودم شک میکنم.
    TabControl.TabPages.Remove

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار lastmory
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    221

    نقل قول: غیر فعال کردن یکی از TabPage های Tab Control

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    بعضی وقتها اینقدر با اطمینان یک حرفی رو میزنید که به خودم شک میکنم.
    TabControl.TabPages.Remove
    با سلام
    دوست عزیز مشکل که حذف نبود ، مشکل Enabled و Visible بود

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: غیر فعال کردن یکی از TabPage های Tab Control

    نقل قول نوشته شده توسط lastmory مشاهده تاپیک
    با سلام
    دوست عزیز مشکل که حذف نبود ، مشکل Enabled و Visible بود
    یعنی الان سرم رو بزنم به دیوار؟
    وقتی نمیخواهی ببینیش Remove میکنی.وقتی میخواهی برگرده Add میکنی.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار lastmory
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    221

    نقل قول: غیر فعال کردن یکی از TabPage های Tab Control

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    یعنی الان سرم رو بزنم به دیوار؟
    نه نزن ، راست میگی
            TabControl1.TabPages.Remove(TabPage1)
    TabControl1.TabPages.Add(TabPage1)

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ali.rk
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    مدرسه
    سن
    24
    پست
    128

    نقل قول: غیر فعال کردن یکی از TabPage های Tab Control

    بهتر نیست بنویسید وقتی page2 رو انتخاب کرده بیاد به page1 بعد بالا ارور بنویسه نمیشه به تب اولی دسترسی پیدا کنید .
    (اگه از remove و add استفاده کنیم اشیای داخل page از بین نمیره ؟)

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: غیر فعال کردن یکی از TabPage های Tab Control

    نقل قول نوشته شده توسط ali.rk مشاهده تاپیک
    بهتر نیست بنویسید وقتی page2 رو انتخاب کرده بیاد به page1 بعد بالا ارور بنویسه نمیشه به تب اولی دسترسی پیدا کنید .
    (اگه از remove و add استفاده کنیم اشیای داخل page از بین نمیره ؟)
    اول آزمایش کن.اگر از بین رفت بعد بیا بگو از بین رفت راه حلش چیه.
    و نه.از بین نمیرن.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار ali.rk
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    مدرسه
    سن
    24
    پست
    128

    نقل قول: غیر فعال کردن یکی از TabPage های Tab Control

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    اول آزمایش کن.اگر از بین رفت بعد بیا بگو از بین رفت راه حلش چیه.
    و نه.از بین نمیرن.
    اول آزمایش کن.اگر از بین رفت بعد زر بزن

    منظورت اینه نه : ... خب چیکارکنیم ما تازه کاریم

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: غیر فعال کردن یکی از TabPage های Tab Control

    مطمئن باش اگر منظورم این بود همین رو میگفتم.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار ali.rk
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    مدرسه
    سن
    24
    پست
    128

    نقل قول: غیر فعال کردن یکی از TabPage های Tab Control

    دمت گرم داداش

  16. #16

    نقل قول: غیر فعال کردن یکی از TabPage های Tab Control

    سلام
    من فرم فهرست دارم که با زدن هر Bottuneمیخوام فرم دوم باز بشه
    فرم دوم حاوی یک Tabcontrol هستش که چندتا page داره میخوام در فرم اول اگر دکمه 1 را زدم page 1 باز بشه و به همین ترتیب با زدن دکمه 2 در فرم اول با لود شدن فرم دوم page 2 باز بشه
    لطفا راهنمایی کنید
    کد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  17. #17

    نقل قول: غیر فعال کردن یکی از TabPage های Tab Control

    میشه یکی بگه کدهای غیرفعال کردن tab page رو کجا بنویسم

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: غیر فعال کردن یکی از TabPage های Tab Control

    با سلام من هم همین مشکل رو داشتم و با این روش ساده مشکلم حل شد و برای اینکه کاربرم نتونه بین تب ها با کلید های Arrow جابجا بشه کلید های ذکر شده رو هنگام لود برنامه غیر فعال و در close form فعال کردم شاید برای شما هم مناسب باشه

     Me.tabControl1.TabPages(3).Hide()

  19. #19

    نقل قول: غیر فعال کردن یکی از TabPage های Tab Control

    این کد ارور میده

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: غیر فعال کردن یکی از TabPage های Tab Control

    این یک خط کد ارور میده یعنی مقادیر رو درست انتخاب نکردید روی ایندکس تب کنترل دقت کنید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. tabpage
    نوشته شده توسط bahramsport در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 18 اسفند 1398, 16:43 عصر
  2. کار با TabPage های کنترل Tab
    نوشته شده توسط habedijoo در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 22 فروردین 1388, 15:05 عصر
  3. چطوری tabPage رو از طریق کد عوض کنم ؟
    نوشته شده توسط hdv212 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 08 آبان 1387, 12:20 عصر
  4. مشکل در tabpage
    نوشته شده توسط sepelloo در بخش C#‎‎
    پاسخ: 24
    آخرین پست: شنبه 31 شهریور 1386, 23:38 عصر
  5. چرا Hide در مورد TabPage ها کار نمیکنه؟
    نوشته شده توسط سار در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 17 خرداد 1384, 21:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •