نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: حذف در لیست ویو (ListView)

  1. #1

    Question حذف در لیست ویو (ListView)

    من یه ListView در حال دیتیل دارم یه سری ایتم توش هست. بعد خاصیت چک باکس اون فعاله می خوام وقتی چند تکس باکس را انتخاب کردم و کلیدی را زدم اون ردیف ها پاک بشه چه کنم؟

    عکسش هم گذاشتم ببینید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: حذف در لیست ویو (ListView)

    کاش سایت محترم برنامه نویس فقط برای پرسیدن سوالات نبود !! کسی هم بود که پاسخی بده بهاین سوالات!

    سایت برنامه نویس فعلا در حال حاضر حکم بانک سوال را داره نه جواب!

    دوروزه سوال پرسیدم هیشکی نیست جواب بده

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار s.khoshfekran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    503

    نقل قول: حذف در لیست ویو (ListView)


    for
    (int i = 0; i < lv.Items.Count; i++)
    {
    if (lv.Items[i].Checked)
    {
    lv.Items[i].Remove()
    }
    }

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    پست
    55

    نقل قول: حذف در لیست ویو (ListView)

    با سلام خدمت دوست عزیز

     private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    foreach (ListViewItem roww in listView1.Items)
    {
    if (roww.Checked == true)
    roww.Remove();
    }


    }

  5. #5

    نقل قول: حذف در لیست ویو (ListView)

    نقل قول نوشته شده توسط voodoo01 مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوست عزیز

     private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    foreach (ListViewItem roww in listView1.Items)
    {
    if (roww.Checked == true)
    roww.Remove();
    }


    }
    نقل قول نوشته شده توسط s.khoshfekran مشاهده تاپیک

    for
    (int i = 0; i < lv.Items.Count; i++)
    {
    if (lv.Items[i].Checked)
    {
    lv.Items[i].Remove()
    }
    }

    دستتون درد نکنه خیلی مرسی

  6. #6

    نقل قول: حذف در لیست ویو (ListView)

    اگر قبل حذف کردن بخوایم ببینم اصلا چک باکسی تیک خورده یا نه چیکار باید کرد؟

  7. #7
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: حذف در لیست ویو (ListView)

    با سلام.

    فکر کنم منظورت این باشه



    int j=0;
    for (int i = 0; i < lv.Items.Count; i++)
    {
    if (lv.Items[i].Checked)
    {
    j++;
    }
    }
    if ( j == 0 )
    messagebox.show("چیزی پیدا نشد");
    else
    messagebox.show("tedad=" + j.tostring());


    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  8. #8

    نقل قول: حذف در لیست ویو (ListView)

    نقل قول نوشته شده توسط mmd2009 مشاهده تاپیک
    با سلام.

    فکر کنم منظورت این باشه


    int j=0;
    for (int i = 0; i < lv.Items.Count; i++)
    {
    if (lv.Items[i].Checked)
    {
    j++;
    }
    }
    if ( j == 0 )
    messagebox.show("چیزی پیدا نشد");
    else
    messagebox.show("tedad=" + j.tostring());

    آره مرسی دمت گرم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •