نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: Vector

  1. #1

    Exclamation Vector

    سلام
    تامع من قراره دو تا vector بگيره و عملياتي روي آنها انجام بده .به اين صورت :

    ADD(Result,result);

    ميخوام تغييرات انجام شده روي Result بعد از فراخواني Add باقي بمونه .خودم مي خواستم مشكل رو با return كردن يك vector حل كنم ولي exeption مي زنه...
    فكر كنم يكي ديگه از راه حل ها استفاده از overloadingباشد . من =را به صورت زير overload كردم:

    vector <int > std:: vector <int >::operator = ( vector <int> y )
    {
    vector <int>::iterator p;
    p= y. begin();
    while(p!= y.end ())
    {
    this ->push_back( *p );
    p++;
    }
    return *this;
    }

    ولي error زير را ميدهد!!

    < overloaded member function not found in 'std::vector<_Ty
    آخرین ویرایش به وسیله asrin|\| : شنبه 19 تیر 1389 در 20:29 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491

    نقل قول: Vector

    از آرگومان‌های ارجاعی استفاده کنید:
    ADD (Type1& Result, const Type2& result);

    با فرض اینکه نوع Result برابر Type1 و نوع result برای Type2 است.

  3. #3

    نقل قول: Vector

    بله اين راه جواب ميده ولي مشكل كد من كه از operator overloading استفاده كردم چيه؟؟ آيا مي شه operator هاي كلاس vector را overload كرد؟؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •