نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: آموزش Winsock

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Restlesa
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    659

    Question آموزش Winsock

    سلام به همگي دوستان خوبه خودم.
    من به دنبال فراگيري كنترل Winsock هستم.تو سايتم خيلي گشتم اما چيزي پيدا نكردم.
    آيا كسي هست كه كار با Winsock بلد باشه ؟؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    دور نیست، همین نزدیکیا...
    سن
    31
    پست
    59

    نقل قول: آموزش Winsock

    نقل قول نوشته شده توسط Restlesa مشاهده تاپیک
    سلام به همگي دوستان خوبه خودم.
    من به دنبال فراگيري كنترل Winsock هستم.تو سايتم خيلي گشتم اما چيزي پيدا نكردم.
    آيا كسي هست كه كار با Winsock بلد باشه ؟؟؟؟؟
    با سلام
    دوست عزيز، توي اكثر اين تاپيك هايي در قسمت شبكه وجود داره از WinSock استفاده شده، ولي به خاطر احترام گذاشتن به تاپيك شما و با اجازه مديران سايت، يه توضيح مختصري ميدم.

    WinSock كنترليست براي ارتباط دو سيستم با هم از طريق IP و پورت. در اين كنترل، دو نوع متداول ارتباط يعني tcp و udp پشتيباني ميشه
    tcp نسبت به udp امن تر بوده و به عبارتي در ارتباط tcp با ارسال هر بسته اطلاعات، يك ack (مانند همان delivery در sms) به فرستنده ارسال شده و صحت ارسال را تاييد مي نمايد.

    خوب، براي ارتباط tcp بين دو طرف، حتما بايد يك طرف پورت خاصي را Listen كند و طرف ديگر از او درخواست ارتباط نمايد.

    بنابراين؛
    1) در قسمت Form_Load فرم اصلي در پروژه ي سرور اين دو خط كد را مي نويسيم:
    Winsock1.LocalPort = 1000

    Winsock1.Listen
    2) حال يك دكمه به فرم اصلي در پروژه ي كلاينت اضافه كرده و اين كد را براي درخواست ارتباط درون آن مي نويسيم:
    Winsock1.Connect "IPie server ra inja vared konid", 1000
    3) با فشرده شدن دكمه فوق، درخواستي از سوي كلاينت به سرور فرستاده مي شود، براي قبول كردن اين درخواست بايد اين كد را در قسمت Winsock1_ConnectionRequest در پروژه سرور وارد نماييد:
    Winsock1.Close
    Winsock1.Accept requestID
    در اين حالت ارتباط بين سرور و كلاينت برقرار مي شود.
    حال براي ارسال اطلاعات از اين كد مي تواند استفاده نمود:
    Winsock1.SendData "matne khod ra vared konid"
    در اين حالت، براي دريافت پيام در طرف مقابل، بايد اين قطعه كد را در قسمت Winsock1_DataArrival در پروژه ديگر وارد نماييد:
    Dim Buffer As String
    Winsock1.GetData Buffer, vbString
    Print Buffer
    اميدوارم مفيد واقع شده باشه، موفق باشيد.
    يا حق

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار saelozahra
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    40

    نقل قول: آموزش Winsock

    سلام
    خسته نباشید
    آقا خیلی عالی بود
    کل انجمنو گشتم تا یه آموزش به این خوبی برا ما تازه کارا پیدا کردم
    فقط یه سوالی
    اون بخشی که نوشتین آی پی سرور را اینجا وارد کنید یعنی چه آی پی ای دقیقا ؟
    اگه بخوام با خودم چت کنم ک ه باید 127.0.0.1 رو بزنم
    ولی اگه بخوام با یه کامپیوتر در سطح اینترنت چت کنم باید چه آی پی ای وارد بشه؟
    پیشاپیش ممنون از جوابتون

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار saeedhord
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    کرج
    سن
    29
    پست
    74

    نقل قول: آموزش Winsock

    نقل قول نوشته شده توسط saelozahra مشاهده تاپیک
    سلام
    خسته نباشید
    آقا خیلی عالی بود
    کل انجمنو گشتم تا یه آموزش به این خوبی برا ما تازه کارا پیدا کردم
    فقط یه سوالی
    اون بخشی که نوشتین آی پی سرور را اینجا وارد کنید یعنی چه آی پی ای دقیقا ؟
    اگه بخوام با خودم چت کنم ک ه باید 127.0.0.1 رو بزنم
    ولی اگه بخوام با یه کامپیوتر در سطح اینترنت چت کنم باید چه آی پی ای وارد بشه؟
    پیشاپیش ممنون از جوابتون
    با سلام شما باید اول یه فایل سرور درست کنید که برای کسی که میخوایید باهاش ارتباط برقرار کنید بفرستید سپس ای پی اون طرف رو بزنید

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار saelozahra
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    40

    نقل قول: آموزش Winsock

    نقل قول نوشته شده توسط saeedhord مشاهده تاپیک
    با سلام شما باید اول یه فایل سرور درست کنید که برای کسی که میخوایید باهاش ارتباط برقرار کنید بفرستید سپس ای پی اون طرف رو بزنید
    دمت گرم داداش
    فقططططططططططط :D
    فایل سرور که گفتی یعنی چی چی ؟ :d
    یعنی باید نرم افزار رو رو سرورم آپلود کنم؟

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •