نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: اجراي هم زمان

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار rezaricky
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    Tabriz
    سن
    31
    پست
    441

    Talking اجراي هم زمان

    سلام دوستان
    من دو تا تابع دارم توی توربو سی که میخوام هردوتاشون بطور همزمان اجرا بشوند .
    چطوری باید این کارو بکنم؟
    ممنون
    تابع اولی :
    void sum(int a)
    {
    delay(1000);
    a++;
    return a
    }
    تابع دومي:


    void min(int b)
    {
    delay(2000);
    b--;
    return b
    {

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ICEMAN
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    Hyper-V
    پست
    476

    نقل قول: اجراي هم زمان

    یه چیزی هست خارجی ها بهش میگن Thread

    uintptr_t _beginthreadex(
    void *security,
    unsigned stack_size,
    unsigned ( *start_address )( void * ),
    void *arglist,
    unsigned initflag,
    unsigned *thrdaddr
    );

    اینم prototype یکی از توابعش
    گوگل کن sample هم پیدا میکنی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohsensaghafi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    و نپرسیم کجاییم. بو کنیم اطلسی تازه بیمارستان را
    پست
    338

    نقل قول: اجراي هم زمان

    سلام
    با توجه به برنامه ای که نوشتی من حدث می زنم در مورد مسائل همزمانی و کنترل ناحیه بحرانی می خوای کد بنویسی. راحت ترین کار برای این نوع مسائل استفاده از زبان --C هستش. یه سرچ کنی پیداش می کنی. syntax ش مثل ++C هست اما از همزمانی ها هم پشتیبانی می کنه.
    اگر هم موضوعت چیز دیگری است که همون که دوستمون گفت خیلی گزینه خوبی هستش.
    یا علی!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •