نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: combobox

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    پست
    36

    Question combobox

    سلام
    من یه Combobox توی فرم دارم که میخوام به ستونی از یک جدول در بانکم وصل بشه و اطلاعات اون رو نشون بده ولی فقط وقتی کاربر بر روی فلش کلیک کنه اونها رو ببینه یعنی در ابتدا چیزی تو combo نمایش داده نشه و کاربر بتونه مقدار مورد نظرش رو اضافه کنه و اگر خواست فلش رو بزنه ببینه چه اطلاعاتی به صورت عمومی در بانک ذخیره شده . اگه با کد توضیح بدهید خیلی بهتره.
    ممنونم.

  2. #2

    نقل قول: combobox

    سلام
    در قسمت properties مربوط به combobox ، میتونی گزینه datasource را به هر بانکی که می خوای وصل کنی.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sds1920
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    483

    نقل قول: combobox

    خاصیت SelectedIndex کمبوباکس رو برابر با -1 قرار بده ببین می شه.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار حجتی نیا
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    400

    نقل قول: combobox

    نقل قول نوشته شده توسط mmk1234 مشاهده تاپیک
    سلام
    من یه Combobox توی فرم دارم که میخوام به ستونی از یک جدول در بانکم وصل بشه و اطلاعات اون رو نشون بده ولی فقط وقتی کاربر بر روی فلش کلیک کنه اونها رو ببینه یعنی در ابتدا چیزی تو combo نمایش داده نشه و کاربر بتونه مقدار مورد نظرش رو اضافه کنه و اگر خواست فلش رو بزنه ببینه چه اطلاعاتی به صورت عمومی در بانک ذخیره شده . اگه با کد توضیح بدهید خیلی بهتره.
    ممنونم.
    شما ابتدا تو propertice کمبو flatstyle رو flat کن تا بتونی هم تو کمبو بنویسی و هم از یه لیست انتخاب کنی. بعد تو رویداد dropdown اون تمظیمات مربوط به دیتاسورس و datamember کمبو رو تنظیم کن که با اینکار هروقت کمبو باز شد اطلاعات دیتابیس رو نشون میده و اگه بخوای بعد بسته شدن اون اطلاعات دیتابیس رو دیگه نشون نده تو رویداد dropdownclose اون تنطیمات مربوط به دیتاسورس و datamember کمبو رو به حالت اولش برگردون

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    پست
    36

    نقل قول: combobox

    نقل قول نوشته شده توسط حجتی نیا مشاهده تاپیک
    شما ابتدا تو propertice کمبو flatstyle رو flat کن تا بتونی هم تو کمبو بنویسی و هم از یه لیست انتخاب کنی. بعد تو رویداد dropdown اون تمظیمات مربوط به دیتاسورس و datamember کمبو رو تنظیم کن که با اینکار هروقت کمبو باز شد اطلاعات دیتابیس رو نشون میده و اگه بخوای بعد بسته شدن اون اطلاعات دیتابیس رو دیگه نشون نده تو رویداد dropdownclose اون تنطیمات مربوط به دیتاسورس و datamember کمبو رو به حالت اولش برگردون
    ممنون از پاسخی که دادید.
    لطف میکنید با کد توضیح دهید ، من با تنظیماتی که گفتید آشنایی ندارم.

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    پست
    36

    نقل قول: combobox

    خواهشا کمک کنید وقتی تا ارائه ی پرو ژم نمونده

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mbsmbsmbs
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    33
    پست
    112

    نقل قول: combobox

    قسمت اتصال به بانک اطلاعاتی
            static OleDbConnection con = new OleDbConnection("provider= microsoft.jet.oledb.4.0; data source=" + Application.StartupPath + "\\MyDataBase.mdb");
    OleDbCommand cmd = new OleDbCommand("", con);
    OleDbDataAdapter da = new OleDbDataAdapter("", con);
    DataSet ds = new DataSet();



    قسمت مربوط به نمایش یک فیلد از جدول بانک در کامبو



                    da.SelectCommand.CommandText = "Select * from Pict";
    ds.Clear();
    da.Fill(ds, "t1");
    comboBox1.DataSource = ds;
    comboBox1.DisplayMember = "t1.NameP";
    comboBox1.SelectedIndex = -1;

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mbsmbsmbs
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    33
    پست
    112

    نقل قول: combobox

    MyDataBase.mdb نام بانک
    Pict نام جدول
    NameP نام فیلد

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    پست
    36

    نقل قول: combobox

    کدایی که شما گذاشتید دقیقا همون کاریه که می خوام ، ممنون
    ولی چرا وقتی اجراش می کنم و Combobox رو باز می کنم دیگه برنامه از هیچ راهی بسته نمیشه و باید با alt+control+del از برنامه خارج بشم؟
    خواهشا سریع کمک کنید وقتم خیلی کمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •