نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: wizard aspnetDB

  1. #1

    wizard aspnetDB

    من از wizard asp.net برای ثبت نام در سایت و پروفایل کاربری استفاده کردم در ابتدا asp برای اینکار خودش یک database به نام ASPNETDB میسازدکه از نوع EXPRESS است . من برای انتقالش به سایت آنرا تبدیل به SQL20005 کردم . و با ایجاد یک dB و یک USER مخصوص به آن در controlpanel سایت ، آنرا import کردم. اما در سایت اصلا کار نمیکنه.
    لطفا راهنمایی کنید
    با تشکر

  2. #2
    VIP آواتار raziee
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    2,208

    نقل قول: wizard aspnetDB

    نقل قول نوشته شده توسط program123 مشاهده تاپیک
    من از wizard ASP.NET برای ثبت نام در سایت و پروفایل کاربری استفاده کردم در ابتدا asp برای اینکار خودش یک database به نام ASPNETDB میسازدکه از نوع EXPRESS است . من برای انتقالش به سایت آنرا تبدیل به SQL20005 کردم . و با ایجاد یک dB و یک USER مخصوص به آن در controlpanel سایت ، آنرا import کردم. اما در سایت اصلا کار نمیکنه.
    لطفا راهنمایی کنید
    با تشکر
    برای استفاده از Membership دات نت باید دو کار انجام بشه:
    1 : ساخت جداول - پروسیجر ها - دیدگاه ها و .... که بوسیله ی aspnet_regsql انجام میشه.
    2: تنظیم کردن اطلاعات مربوط به Provider در وب کانفیگ.
    نگو به سرنوشت میبازی - تو بخوای فردا رو میسازی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار imanasp
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    قطعه ای از بهشت
    پست
    364

    نقل قول: wizard aspnetDB

    نقل قول نوشته شده توسط raziee مشاهده تاپیک
    برای استفاده از Membership دات نت باید دو کار انجام بشه:
    1 : ساخت جداول - پروسیجر ها - دیدگاه ها و .... که بوسیله ی aspnet_regsql انجام میشه.
    2: تنظیم کردن اطلاعات مربوط به Provider در وب کانفیگ.
    سلام من هم همین مشکل رو دارم دو دیتابیس یکی واسه سایت و اون یکی ASPNETDB .
    حالا چطوری باید اینا رو تلفیق کنم؟؟ به هر حال زمان آپلود باید یک دیتابیس ساخته بشه دیگه. اینکه می گید در وب کانفیگ تنظیمات انجام بشه منظورتون چه جور تنظیماتیه؟؟
    ممنون

  4. #4
    VIP آواتار raziee
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    2,208

    نقل قول: wizard aspnetDB

    نقل قول نوشته شده توسط imanasp مشاهده تاپیک
    سلام من هم همین مشکل رو دارم دو دیتابیس یکی واسه سایت و اون یکی ASPNETDB .
    حالا چطوری باید اینا رو تلفیق کنم؟؟ به هر حال زمان آپلود باید یک دیتابیس ساخته بشه دیگه. اینکه می گید در وب کانفیگ تنظیمات انجام بشه منظورتون چه جور تنظیماتیه؟؟
    ممنون
    بعد از اینکه بوسیله aspnet_regsql دیتابیستون رو آماده کردید باید کانکشن استرینگ مربوطه رو به دات نت معرفی کنید.
    <membership defaultProvider="IsNetSqlMembershipProvider">
    <providers>
    <!-- Add a customized SqlMembershipProvider aspnet_regsql.exe -->
    <add name="IsNetSqlMembershipProvider" type="System.Web.Security.SqlMembershipProvider" connectionStringName="conString" enablePasswordRetrieval="false" enablePasswordReset="true" requiresQuestionAndAnswer="false" applicationName="IsSMS" requiresUniqueEmail="true" passwordFormat="Hashed" maxInvalidPasswordAttempts="5" minRequiredPasswordLength="5" minRequiredNonalphanumericCharacters="0" passwordAttemptWindow="10" passwordStrengthRegularExpression=""/>
    </providers>
    </membership>
    <roleManager enabled="true" defaultProvider="IsNetSqlRoleProvider" cacheRolesInCookie="true" createPersistentCookie="false" cookieProtection="All">
    <providers>
    <add name="IsNetSqlRoleProvider" connectionStringName="conString" applicationName="IsNet" type="System.Web.Security.SqlRoleProvider, System.Web, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a"/>
    </providers>
    </roleManager>

    <add name="conString" connectionString="Data Source=.\sqlexpress;Initial Catalog=YourDBName;Integrated Security=True"
    نگو به سرنوشت میبازی - تو بخوای فردا رو میسازی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •