نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چگونه می توان یک دکمه را که در datalist view هست را غیر فعال کرد

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    یوسف آباد
    سن
    43
    پست
    31

    چگونه می توان یک دکمه را که در datalist view هست را غیر فعال کرد



    با سلام


    من یک دکمه تو datlist دارم می خوام وقتی که روی دکمه کلیک میکنم بعد ازاینکه دستورات درونش انجام بشه غیر فعال بشه ممنون از راهنماییتون
    آخرین ویرایش به وسیله hadeseh : دوشنبه 24 خرداد 1389 در 16:18 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hamedsabzian
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    بروجرد
    پست
    314

    نقل قول: چگونه می توان یک دکمه را که در datalist view هست را غیر فعال کرد

    datlist view
    این چه کنترلیه؟
    DetailsView یا ListViewیا DataList ؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    یوسف آباد
    سن
    43
    پست
    31

    نقل قول: چگونه می توان یک دکمه را که در datalist view هست را غیر فعال کرد

    نقل قول نوشته شده توسط hamedsabzian مشاهده تاپیک
    این چه کنترلیه؟
    DetailsView یا ListViewیا DataList ؟
    ____________________________________________
    Datalist هست خیلی بد عنوان کردم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hamedsabzian
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    بروجرد
    پست
    314

    نقل قول: چگونه می توان یک دکمه را که در datalist view هست را غیر فعال کرد

    برای اون دکمه یه CommandName مشخص می کنید، توی رویدار ItemCommand برای DataList چک می کنید که آیا e.CommandName برابر اون اسمی هست که شما دادید به CommandName دکمه یا نه؟ اگه بود کارتون رو انجام می دید.
    با کد زیر به کنترل های سطری که روی دکمه اش کلیک شده دسترسی دارید:
    e.Item.FindControl("ControlID");

    می تونید دکمه رو Find کنید و Enable اش رو False کنید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •