نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: مشکل نمایش فلش بر روی منو

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    144

    Question مشکل نمایش فلش بر روی منو

    توی سایتم منو بین 2 فایل فلشه.
    در اجرا در نرم افزار IE منو روی فایل فلش باز میشه، اما توی نرم افزارهای Opera و FireFox میره زیر فایل فلش.
    برای فلشهام <paramname="wmode"value="transparent"/>
    رو گذاشتم اما فقط تو IE جواب میده.
    باید چیز دیگه ای اضافه کنم؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اطاق تمساح ها
    پست
    180

    نقل قول: منو و فلش

    اینجوری درست میشه به احتمال زیاد.ضمن اینکه سورس کد رو نگاه کنید.دو قسمت داره که باید wmode رو تغییر بدید.هر 2 رو روی opaque قرار بدید.
    <paramname="wmode"value="opaque"/>

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اطاق تمساح ها
    پست
    180

    نقل قول: منو و فلش

    البته با ترانسپرنت هم باید درست کار کنه ، احتمالا شما فقط یکی از مقادیر رو تغییر دادید.

    راهنمایی بیشتر در این باره :
    http://kb2.adobe.com/cps/155/tn_15523.html

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    144

    نقل قول: منو و فلش

    نقل قول نوشته شده توسط goldax مشاهده تاپیک
    اینجوری درست میشه به احتمال زیاد.ضمن اینکه سورس کد رو نگاه کنید.دو قسمت داره که باید wmode رو تغییر بدید.هر 2 رو روی opaque قرار بدید.
    <paramname="wmode"value="opaque"/>
    یعنی
    <
    paramname="wmode"value="transparent"/> رو هم به
    <paramname="wmode"value="opaque"/> تغییر بدم؟؟؟؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    144

    نقل قول: منو و فلش

    نقل قول نوشته شده توسط goldax مشاهده تاپیک
    البته با ترانسپرنت هم باید درست کار کنه ، احتمالا شما فقط یکی از مقادیر رو تغییر دادید.

    راهنمایی بیشتر در این باره :
    http://kb2.adobe.com/cps/155/tn_15523.html
    این سایت باز نشد.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اطاق تمساح ها
    پست
    180

    نقل قول: منو و فلش


    <object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" width="545"
    height="300" id="register" align="middle" style="display: block">
    <param name="movie" value="register.swf" />
    <param name="quality" value="high" />
    <param name="bgcolor" value="#ffffff" />
    <param name="play" value="true" />
    <param name="loop" value="true" />
    <param name="wmode" value="opaque" />
    <param name="scale" value="showall" />
    <param name="menu" value="true" />
    <param name="devicefont" value="false" />
    <param name="salign" value="" />
    <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
    <!--[if !IE]>-->
    <object type="application/x-shockwave-flash" data="register.swf" width="545" height="300">
    <param name="movie" value="register.swf" />
    <param name="quality" value="high" />
    <param name="bgcolor" value="#ffffff" />
    <param name="play" value="true" />
    <param name="loop" value="true" />
    <param name="wmode" value="opaque" />
    <param name="scale" value="showall" />
    <param name="menu" value="true" />
    <param name="devicefont" value="false" />
    <param name="salign" value="" />
    <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
    <!--<![endif]-->
    <a href="http://www.adobe.com/go/getflash">
    <img src="http://www.adobe.com/images/shared/download_buttons/get_flash_player.gif" alt="Get Adobe Flash player" />
    </a>
    <!--[if !IE]>-->
    </object>
    <!--<![endif]-->
    </object>

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اطاق تمساح ها
    پست
    180

    نقل قول: منو و فلش

    بعد از اینکه کد های مربوط به فلش رو درست کردید، خاصیت z-index اون div که منو داخلش هست رو هم روی 9999 (یه عدد بزرگ) قرار بدید.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اطاق تمساح ها
    پست
    180

    نقل قول: منو و فلش

    نقل قول نوشته شده توسط zari_attari مشاهده تاپیک
    این سایت باز نشد.
    با ف+ی+ل+ت+ر ش+ک+ن باز میشه.
    احتمالا یا ف+ی+ل+ت+ر شده یا اینکه adobe به بازدید کننده های ایرانی اجازه دیدنشو نمیده.

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    144

    نقل قول: منو و فلش

    ممنون از راهنماییهاتون.
    اگه بگم بازم درست نشد باورتون میشه!!!!!!!!!!1

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اطاق تمساح ها
    پست
    180

    نقل قول: منو و فلش

    اگه امکانش رو دارید page رو به همراه فایل swf بفرستید تا مشکلش رو حل کنم و براتون بفرستم

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    144

    نقل قول: منو و فلش

    نقل قول نوشته شده توسط goldax مشاهده تاپیک
    اگه امکانش رو دارید page رو به همراه فایل swf بفرستید تا مشکلش رو حل کنم و براتون بفرستم
    این تستشه.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اطاق تمساح ها
    پست
    180

    نقل قول: منو و فلش

    یه سری تغییرات دادم و توی firefox هم چک کردم درست نشون میداد.
    شما هم چک کنید ببینید چطوره.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    144

    نقل قول: منو و فلش

    نقل قول نوشته شده توسط goldax مشاهده تاپیک
    یه سری تغییرات دادم و توی firefox هم چک کردم درست نشون میداد.
    شما هم چک کنید ببینید چطوره.
    من اینو اجرا کردم اما منو توی Opera و FireFox میره زیر فایل فلش!!!

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اطاق تمساح ها
    پست
    180

    نقل قول: منو و فلش

    فایلی که من فرستادم که هنوز دانلود نشده!
    بعدشم من خودم چک کردم تو firefox
    حالا بازم یه نگاهی بهش می ندازم.

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    144

    نقل قول: منو و فلش

    نقل قول نوشته شده توسط goldax مشاهده تاپیک
    فایلی که من فرستادم که هنوز دانلود نشده!
    بعدشم من خودم چک کردم تو firefox
    حالا بازم یه نگاهی بهش می ندازم.
    چرا من دانلود کردم (اونا رو توی تگ Div گذاشته بودید و بهشون z-index داده بودید)

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اطاق تمساح ها
    پست
    180

    نقل قول: منو و فلش

    باور کنید داره درست کار می کنه تو فایر فاکس

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اطاق تمساح ها
    پست
    180

    نقل قول: منو و فلش

    اگه از منوی خود asp.net هم استفاده کنید که مشکل به کلی حل میشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •