نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ارتباط ADOCD با DataGrrid

  1. #1

    Talking ارتباط ADOCD با DataGrrid

    سلام چطوری می تونم با کد نویسی dataGrid رو با Adodcd ارتباط بدهم به طوری که بانک اطلاعاتی رو که انتخاب می کنم از FileListBox باشه ببینم کی می تونه کدشو بهم بده.

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    بهشت خدا
    سن
    36
    پست
    49

    Post نقل قول: ارتباط ADOCD با DataGrrid

    دوست عزیز سلام
    اینم برای ارتباط بین Adodc1 و DATAGRID
    Private Sub Form_Load()
    Adodc1.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.3.51;Persist Security Info=False;Data Source=" & App.Path & "\Sample.mdb"
    Adodc1.RecordSource = "Select * from Test"
    Set DataGrid1.DataSource = Adodc1
    End Sub
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: ارتباط ADOCD با DataGrrid

    چرا نمی جستجویی دوست جون

    برو اینجا هم عکس ببین ، هم دانلود کن فایل

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=215067

    میگن جوینده یابنداس

  4. #4

    نقل قول: ارتباط ADOCD با DataGrrid

    نقل قول نوشته شده توسط AMP PAVEH مشاهده تاپیک
    دوست عزیز سلام
    اینم برای ارتباط بین Adodc1 و DATAGRID
    Private Sub Form_Load()
    Adodc1.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.3.51;Persist Security Info=False;Data Source=" & App.Path & "\Sample.mdb"
    Adodc1.RecordSource = "Select * from Test"
    Set DataGrid1.DataSource = Adodc1
    End Sub


    دوست عزیزم باتشکر از راهنمائی فقط می خوام بدونم بانک اطلاعاتی که باید به Adocd معرفی کنیم از FilelistBox هست اگر نه پس چه طوری باید با کد نویسی بانک اطلاعاتی رو که می خوایم بهش معرفی کنیم از FileListBox باشه

  5. #5

    نقل قول: ارتباط ADOCD با DataGrrid

    نقل قول نوشته شده توسط saeed_bad1 مشاهده تاپیک
    دوست عزیزم باتشکر از راهنمائی فقط می خوام بدونم بانک اطلاعاتی که باید به Adocd معرفی کنیم از FilelistBox هست اگر نه پس چه طوری باید با کد نویسی بانک اطلاعاتی رو که می خوایم بهش معرفی کنیم از FileListBox باشه

    شما باید از در قسمت ConnectionString به جای App.Path آدرس FileListBox بزارید مشکل حله

    اگه طریقه در آوردن آدرس از FileListBox رو نمیدونین به صورت زیره



    Dim x As String
    x = File1.Path + "\" + File1.FileName


  6. #6

    نقل قول: ارتباط ADOCD با DataGrrid

    نقل قول نوشته شده توسط daniyal_1363 مشاهده تاپیک
    شما باید از در قسمت ConnectionString به جای App.Path آدرس FileListBox بزارید مشکل حله

    اگه طریقه در آوردن آدرس از FileListBox رو نمیدونین به صورت زیره



    Dim x As String
    x = File1.Path + "\" + File1.FileName

    باز هم سلام . با عرض پوزش . می تونی یک مثال واسه دانلود بذاری . اگه این کار رو بکنی دعات می کنم . فدا

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار aleas2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    بم
    پست
    903

    نقل قول: ارتباط ADOCD با DataGrrid

    سلام ببخشید من یه فرم ساختم که داخلش از DataGrid و Adodc استفاده کردم وبهم وصلشون کردم می خوام یه command بسازم که رکورد هارو جابجا کنه و وقتی رکورد ها جابجا میشه روی هر رکوردی هسته اون رکورد یا سطر به حالت انتخاب در بیاد
    درست مثل اینکه با موس روی اون مثلث کلیک میکنی اون سطر به حالت انتخاب در میاد میخوام اینطور بشه چکار کنم؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •