نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: جمع كردن مقادير فيلد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار skh1300
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    یه جای خوش آب هوا
    پست
    207

    جمع كردن مقادير فيلد

    فرض كنيد يه جدول داريم كه يه فيلد قميت داره مي خوام نوي يه ليبل جمع كل قيمت ها را نمايش بده؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohsensaghafi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    و نپرسیم کجاییم. بو کنیم اطلسی تازه بیمارستان را
    پست
    338

    نقل قول: جمع كردن مقادير فيلد

    سلام دوست عزیز.
    از دستور SUM در SQL استفاده کن.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار skh1300
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    یه جای خوش آب هوا
    پست
    207

    نقل قول: جمع كردن مقادير فيلد

    دوست عزيز اين دستور را بلد هستم اما نمي دونم چه جوري محتويات كه جمع شده را در ليبل بريزم ميشه يه مثال بزني

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohsensaghafi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    و نپرسیم کجاییم. بو کنیم اطلسی تازه بیمارستان را
    پست
    338

    نقل قول: جمع كردن مقادير فيلد

    این مقداری که بدست اومده رو باید از جدولی که از دیتابیس واست می فرسته، بخونی، و بعد به یه لیبل انتصابش بدی دیگه.

  5. #5

    نقل قول: جمع كردن مقادير فيلد

    نقل قول نوشته شده توسط skh1300 مشاهده تاپیک
    دوست عزيز اين دستور را بلد هستم اما نمي دونم چه جوري محتويات كه جمع شده را در ليبل بريزم ميشه يه مثال بزني




    On Error Resume Next
    Dim sum As Integer
    Adodc.Recordset.MoveFirst
    Do While Not Adodc.Recordset.EOF
    sum = sum + Val(ado.Recordset.Fields!fildname)
    Adodc.Recordset.MoveNext
    Loop

    Label1.Caption = sum


    اگه جمع اعداد زیاد میشه متغییر Sum رو از دابل یا بالاتر تعریف کن - fildname فیلدیه که قراره جمع زده بشه - On Error Resume Next به خاطره اینکه اگه جدول خالی باشه خطا نده

    موفق باشید

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار samkoper
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ايلام
    سن
    40
    پست
    80

    Smile نقل قول: جمع كردن مقادير فيلد

    سلام دوست عزيز
    دستور Sum رو اينجوري به كار بگير انشا اله مشكلت حل ميشه.
                
    Adodc.RecordSource = " select sum (Fildname) as B from (your table name)"
    Adodc.Refresh
    Label1.caption = B

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •