نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: قرار دادن متن و تصویر در کنار هم در یک دیو

  1. #1

    Question قرار دادن متن و تصویر در کنار هم در یک دیو

    با سلام.می خواستم از دوستان عزیز بپرسم چطور می شه در داخل یک divاز یک imgو یک pاستفاده کرد طوری که متن موجود درp کاملا در کنارimg قرار بگیرد و به خط بعد نرود؟

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    San Frabarnamenevisco
    پست
    691

    Cool نقل قول: قرار دادن متن و تصویر در کنار هم در یک دیو

    کد HTML:
    <div>
    <p>
    <img border="0" src="IMAGE SOURCE" align="left OR right">
    CONTEXT
    </p>
    </div>
    attribute اِ align و src رو تنظیم کنید، متن رو هم بجای CONTEXT بنویسید. توجه داشته باشید که تگ <div> عضو خنثی است و هر کجا میتوانید از آن استفاده کنید بدون اینکه در design وبسایت شما تغییری ایجاد کند.

  3. #3

    نقل قول: قرار دادن متن و تصویر در کنار هم در یک دیو

    دوست عزیز
    در xhtml تگ /img یک InlineElement محسوب می شود که قابلیت استفاده داخل تگهای پاراگراف را دارد و شما اگر می خواهید متنی رو در کنار یک تصویر قرار بدید میتونید داخل تگ /p بعنوان اولین المنت یک تگ /img قرار بدید
    مثال:
    <p>

    <img src="bw-guitar.jpg" width="110" height="155" align="left"
    hspace="10" border="0"
    title="Me &amp; Jazzabel!" alt="Me &amp; Jazzabel" />

    Here I am with my good friend, Jezzabel (sometimes I call her
    <em>Jazz</em>abel). Jez is a Gibson L6-S, built at Kalamazoo in 1971,
    and was (according to lore) once the faithful companion of
    Carlos Santana.


    </p>

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •