صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 60

نام تاپیک: کد و الگوریتم مسئله پازل 8 تایی (لطفا هر چه زودتر کمکم کنید)

  1. #1

    Question کد و الگوریتم مسئله پازل 8 تایی (لطفا هر چه زودتر کمکم کنید)

    کد برنامه به زبان C#‎ یا C++‎ مسئله پازل 8 تایی را می خواستم
    اگر لینک دانلود را می دانید لطفا آدرس لینک را بدهید
    باتشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار dousti_design
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زنجان - تهران
    پست
    617

    نقل قول: کد و الگوریتم مسئله پازل 8 تایی (لطفا هر چه زودتر کمکم کنید)

    توضیحات مسئله 8 وزیر به روش الگوریتم ژنتیک رو میتونید اینجا
    الگوریتم ژنتیک
    ببینید. سورسش رو هم از اینجا بردارید:
    سورس مسئله n وزیر با الگوریتم ژنتیک

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار yasemi
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    اگه گفتی ؟
    پست
    170

    نقل قول: کد و الگوریتم مسئله پازل 8 تایی (لطفا هر چه زودتر کمکم کنید)

    سلام

    نوشتن این برنامه خیلی آسونه 300 خط بیشتر نیست با لیست پیوندی هم نزدیک 400 خط میشه ببین برنامه رو دارم اما اونو بهت نمی دم چون میخوام خودت بنویسیش خیلیم ساده هست همیشه هلو برو تو گلو نباشید ( البته توهین قلمداد نشه) ببین اینجا اومدی چیزی یاد بگیری نه چیزی دانلود کنی حالا برای نوشتنش
    1. تابعی که کنترل کنه خانه خالی کجاست
    2. تابعی که بنا به اطلاعات از تابع قبل ماتریس های جدید رو تولید کنه
    3. تابع نمایش که هروقت به نتیجه رسیدی ماتریس ها رو چاپ کنه

    مشکلی بود در خدمتم
    موفق باشی

  4. #4

    نقل قول: کد و الگوریتم مسئله پازل 8 تایی (لطفا هر چه زودتر کمکم کنید)

    سلام این برنامه رو با چه روش جستجویی می شه نوشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    نقل قول: کد و الگوریتم مسئله پازل 8 تایی (لطفا هر چه زودتر کمکم کنید)

    نقل قول نوشته شده توسط sarakh مشاهده تاپیک
    سلام این برنامه رو با چه روش جستجویی می شه نوشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اول عمق
    اول سطح
    IDS
    َA Star
    و خلاصه هر جستجویی که وجود داره !

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار yasemi
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    اگه گفتی ؟
    پست
    170

    نقل قول: کد و الگوریتم مسئله پازل 8 تایی (لطفا هر چه زودتر کمکم کنید)

    با روش های مختلفی نوشته شده اما به نظرم اول سطح از همه ساده تر نوشته میشه

  7. #7

    نقل قول: کد و الگوریتم مسئله پازل 8 تایی (لطفا هر چه زودتر کمکم کنید)

    ممنون از راهنماییتون.فقط متوجه نمی شم منظورتون از مورد 2 و 3 چیه(2. تابعی که بنا به اطلاعات از تابع قبل ماتریس های جدید رو تولید کنه
    3. تابع نمایش که هروقت به نتیجه رسیدی ماتریس ها رو چاپ کنه)؟

    از بین این روش های جستجو که گفتین کدومش زودتر به جواب می رسونه؟؟؟؟؟؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    نقل قول: کد و الگوریتم مسئله پازل 8 تایی (لطفا هر چه زودتر کمکم کنید)

    از بین این روش های جستجو که گفتین کدومش زودتر به جواب می رسونه؟؟؟؟؟؟
    جواب اون سوالای بالاییتونو اون دوستمون باید بگه اما جواب این سوالتون A Star میشه.

  9. #9

    نقل قول: کد و الگوریتم مسئله پازل 8 تایی (لطفا هر چه زودتر کمکم کنید)

    مهندس من هم از جنس شمام ولی الآن وقت ندارم سریع upload کن میخوام بردارم

  10. #10

    نقل قول: کد و الگوریتم مسئله پازل 8 تایی (لطفا هر چه زودتر کمکم کنید)

    بازم ممنون.من به راهنمایی نیاز دارم می خوام این مسئله رو با visual basic بنویسم از یه طرفم ویندوز vista استفاده می کنم که نمی دونم چرا componentهای vb رو پشتیبانی نمی کنه و نمی شه از component هاش استفاده کرد.برای نوشتن این برنامه نیاز به component هست یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟تقریبا برای نوشتنش یک ماه و نیم وقت دارم راهنماییم کنین از کجا باید شروع کنم؟اصلا vb برای این مسئله خوبه؟؟؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار yasemi
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    اگه گفتی ؟
    پست
    170

    نقل قول: کد و الگوریتم مسئله پازل 8 تایی (لطفا هر چه زودتر کمکم کنید)

    برای نوشتنش فقط باید بلد باشی تابع تعریف کنی به هیچ چیز دیگه ای احتیاج نیست

    1. تابعی که کنترل کنه خانه خالی کجاست
    ببین برای راحتی خانه خالی رو صفر درنظر بگیر بعد توی تابع با یه for ساده و if ببین خانه صفر کجاست بعد از اینکه پیدا کردی اگه توی خانه های 1 و 3 و 7و9 باشه یعنی باید دوتا ماتریس براش تولید کنی اگه توی خانه های 2 و 4و6و8 باشه سه تا ماترس دیگه تولید باید بکنی و اگه توی خانه وسط بود 4 تا ماتریس جدید داری البته ما گفتیم خانه ماتری از یک شروع میشه اما اگه از صفر بگیری مثل ++c اونوقت باید با صفر محاسبه کنی

    2. تابعی که بنا به اطلاعات از تابع قبل ماتریس های جدید رو تولید کنه
    بعد از اینکه فهمیدی چند تا ماتریس جدید باید تولید کنی توی این تابع ماتریس های جدید رو تولید کن مثلا اگه خانه خالی توی اولین خانه ماتریس باشه ( خانه یک یا توی ++c صفر) باید دوتا ماتریس تولید کنیم که مثل ماتریس فعلی اما با این تفاوت که توی یکی جای خانه اول رو با خانه روبه روش و توی اون یکی با خانه زیریش عوض میشه

    3. تابع نمایش که هروقت به نتیجه رسیدی ماتریس ها رو چاپ کنه
    بعد از اینه به هدف رسیدی باید مسیر رو چاپ کنی که این تابع این کارو میکنه

    البته هرجور بلدی میتونی تغیرش بدی اما حتما کارا رو تقسیم کن بر ای راحتی حتما یه خانه شماره گره رو اضافه کن و توی یه خانه دیگه شماره پدر گره فعلی رو ذخیره کن

    موفق باشی

  12. #12

    نقل قول: کد و الگوریتم مسئله پازل 8 تایی (لطفا هر چه زودتر کمکم کنید)

    سلام خسته نباشید من هم توی الگوریتمش مشکل دارم میخوام از روش عمقی بنویسم که از باید از استک استفاده بشه ولی نمیدونم تا کجا پیش برم. یعنی نمیدونم تا کجا باید push کنم و کجا باید pop کنم اگه میشه کمکم کنید. ممنون

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    نقل قول: کد و الگوریتم مسئله پازل 8 تایی (لطفا هر چه زودتر کمکم کنید)

    هر وقت که گره جدیدی تولید میشه و میدونیم که این گره قبلاً تولید نشده باید push کنین.

    اینم یه سودو کد که خودم نوشتم

    stack.push(source)
    while(stack is not empty){
    node=stack.pop();
    if(node=destination) break;
    foreach child of node{
    if(child is not generated before){
    parent[child]=node;
    stack.push(child);
    }
    }
    }

  14. #14

    نقل قول: کد و الگوریتم مسئله پازل 8 تایی (لطفا هر چه زودتر کمکم کنید)

    از کجا بفهمم قبلا تولید نشده؟ چجوری کدشو بنویسم

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    نقل قول: کد و الگوریتم مسئله پازل 8 تایی (لطفا هر چه زودتر کمکم کنید)

    3 تا راه داری :

    1- یه لیست در نظر بگیر که گره هایی رو نگهداری میکنه که تولید شدن. وقتی به یه گره جدید رسیدی این لیست رو نگاه کن ببین این گره توش هست یا نه !؟ اما این راه یه عیب بزرگی که داره اینه که خیلی کنده چون search تو لیست O(n) I هستش!

    2- از map استفاده کن. هم راحت تره و هم سرعتش خیلی بالاست چون search تو این ساختار پیچیدگیش O(1) I هستش.

    3- نمیدونم، شاید راه دیگه ای هم داشته باشه ...

  16. #16

    نقل قول: کد و الگوریتم مسئله پازل 8 تایی (لطفا هر چه زودتر کمکم کنید)

    ممنون از لطفت
    میشه در مورد map توضیح بدین؟ نمیدونم چیه.
    ببینین من یه کلاس که ماتریس رو نگه می داره و یه کلاس که استک است رو نوشتم و استک هم از نوع ماتریس باید باشه.
    حالا باید بازگشتی بنویسم؟ تا به آخرش برسه یا اینکه غر بازگشتی هم میشه؟

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    نقل قول: کد و الگوریتم مسئله پازل 8 تایی (لطفا هر چه زودتر کمکم کنید)

    خوب تو پیشرفته/ساختمان داده به شما چی یاد دادن پس !؟

    با چه زبانی میخوای بنویسی !؟ C++‎‎ !?

    شاید از همون لیست استفاده کنی برای شما بهتر باشه. اما اینکه map چیه رو توی این لینک میتونی ببینی.

    چرا بازگشتی بنویسی !؟ مگه اون سودو کدی که من نوشتم بازگشتی بود !؟ اگر این سوال رو بازگشتی بنویسی با این الگوریتم stack overflow میگیری. پس جواب بازگشتی رو فراموش کن.

  18. #18

    نقل قول: کد و الگوریتم مسئله پازل 8 تایی (لطفا هر چه زودتر کمکم کنید)

    والا 7-8 سال پیش این چیزا یادمون ندادن شاید دادن من یادم نیست. ولی در کل من لینکی نمی بینم. دلم می خواد بدونم map چیه!!!

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    227

    نقل قول: کد و الگوریتم مسئله پازل 8 تایی (لطفا هر چه زودتر کمکم کنید)

    مگه C++‎‎ دیروز یا امروز اختراع شده !؟

    لینک رو نمیبینی !؟ : http://www.yolinux.com/TUTORIALS/CppStlMultiMap.html

  20. #20

    نقل قول: کد و الگوریتم مسئله پازل 8 تایی (لطفا هر چه زودتر کمکم کنید)

    یکی راهنماییم کنه.لطفا"

  21. #21

    نقل قول: کد و الگوریتم مسئله پازل 8 تایی (لطفا هر چه زودتر کمکم کنید)

    نقل قول نوشته شده توسط yasemi مشاهده تاپیک
    برای نوشتنش فقط باید بلد باشی تابع تعریف کنی به هیچ چیز دیگه ای احتیاج نیست



    ببین برای راحتی خانه خالی رو صفر درنظر بگیر بعد توی تابع با یه for ساده و if ببین خانه صفر کجاست بعد از اینکه پیدا کردی اگه توی خانه های 1 و 3 و 7و9 باشه یعنی باید دوتا ماتریس براش تولید کنی اگه توی خانه های 2 و 4و6و8 باشه سه تا ماترس دیگه تولید باید بکنی و اگه توی خانه وسط بود 4 تا ماتریس جدید داری البته ما گفتیم خانه ماتری از یک شروع میشه اما اگه از صفر بگیری مثل ++c اونوقت باید با صفر محاسبه کنی



    بعد از اینکه فهمیدی چند تا ماتریس جدید باید تولید کنی توی این تابع ماتریس های جدید رو تولید کن مثلا اگه خانه خالی توی اولین خانه ماتریس باشه ( خانه یک یا توی ++c صفر) باید دوتا ماتریس تولید کنیم که مثل ماتریس فعلی اما با این تفاوت که توی یکی جای خانه اول رو با خانه روبه روش و توی اون یکی با خانه زیریش عوض میشه



    بعد از اینه به هدف رسیدی باید مسیر رو چاپ کنی که این تابع این کارو میکنه

    البته هرجور بلدی میتونی تغیرش بدی اما حتما کارا رو تقسیم کن بر ای راحتی حتما یه خانه شماره گره رو اضافه کن و توی یه خانه دیگه شماره پدر گره فعلی رو ذخیره کن

    موفق باشی
    ببخشید یه سوال این روشی که گفتین روش جستجوش چیه؟؟؟؟؟
    این جمله آخری رو هم متوجه نشدم "البته ما گفتیم خانه ماتریس از یک شروع میشه اما اگه از صفر بگیری مثل ++c اونوقت باید با صفر محاسبه کنی"؟؟؟؟

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار yasemi
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    اگه گفتی ؟
    پست
    170

    نقل قول: کد و الگوریتم مسئله پازل 8 تایی (لطفا هر چه زودتر کمکم کنید)

    جستجوی سطحی عزیزم

    منظورم درباره جمله اخر این بود که اگه بخوای از ++C استفاده کنی خانه آرایه از صفر شروع میشه همین

    موفق باشی

  23. #23

    نقل قول: کد و الگوریتم مسئله پازل 8 تایی (لطفا هر چه زودتر کمکم کنید)

    چجوری باید به گره هایی که تولید میشه شماره داد و در یک خانه ذخیره کرد؟چه طور می شه مسیر رو ذخیره کرد که بدونیم تا حالا کدوم گره ها چک شدن؟

  24. #24

    نقل قول: کد و الگوریتم مسئله پازل 8 تایی (لطفا هر چه زودتر کمکم کنید)

    سلام این برنامه رو با روش اول سطح نوشتم اما با اینکه یه تابع نوشتم که ماتریسهای تکراری رو حذف کنه باز هم ماتریسهای زیادی رو تولید می کنه و پیغام می ده که تعداد عناصر از حد گذشته.چکار کنم لطفا راهنمایی کنین.

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار yasemi
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    اگه گفتی ؟
    پست
    170

    نقل قول: کد و الگوریتم مسئله پازل 8 تایی (لطفا هر چه زودتر کمکم کنید)

    برنامه رو بزار ببینم چکار کردی

  26. #26

    نقل قول: کد و الگوریتم مسئله پازل 8 تایی (لطفا هر چه زودتر کمکم کنید)

    سلام اگر بخوام این مسئله رو با روش dfs حل کنم.بعد از اینکه به هدف رسید چه طور می تونیم مسیری رو که رفتیم تا به جواب رسیدیم رو پیدا کنم؟؟؟؟

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار yasemi
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    اگه گفتی ؟
    پست
    170

    نقل قول: کد و الگوریتم مسئله پازل 8 تایی (لطفا هر چه زودتر کمکم کنید)

    شما باید توی برنامه اسم پدر گره ها رو ذخیره کنید وقتی به هدف رسیدی طبق شماره پدر میتونی به ریشه برسی و بعد مسیر رو چاپ کنی

    موفق باشی

  28. #28

    نقل قول: کد و الگوریتم مسئله پازل 8 تایی (لطفا هر چه زودتر کمکم کنید)

    نقل قول نوشته شده توسط yasemi مشاهده تاپیک
    شما باید توی برنامه اسم پدر گره ها رو ذخیره کنید وقتی به هدف رسیدی طبق شماره پدر میتونی به ریشه برسی و بعد مسیر رو چاپ کنی

    موفق باشی
    سلام مگه این طور نیست که وقتی یک گره pop می شه از پشته حذف می شه اگر جواب نبود فرزندانش تولید می شه.حالا اگر یکی از این فرزندان جواب بود گره های قبلی که چک شدن از پشته حذف شده چه طور می شه از اون گره ها که حذف شدن استفاده کرد آیا باید گره های pop شده را در یک آرایه ذخیره کرد؟؟؟؟

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار yasemi
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    اگه گفتی ؟
    پست
    170

    نقل قول: کد و الگوریتم مسئله پازل 8 تایی (لطفا هر چه زودتر کمکم کنید)

    این روش شما فقط گره هدف رو پیدا میکنه اما شما اگه بخوای مسیر رو چاپ کنی باید گره های قبلی رو نگه داری

  30. #30

    نقل قول: کد و الگوریتم مسئله پازل 8 تایی (لطفا هر چه زودتر کمکم کنید)

    سلام این برنامه رو با vb و روش جستجوی dfs نوشتم چطوری می تونم از push شدن گره های تکراری در پشته جلوگیری کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  31. #31

    نقل قول: کد و الگوریتم مسئله پازل 8 تایی (لطفا هر چه زودتر کمکم کنید)

    اگر بخوام برای جستجو تک تک گره ها که تولید می شه رو توی یک آرایه دو بعدی ذخیره کنم تعداد سطرها زیاد می شه و همون خطایی که در روشbfs بهم داده می شد رو دریافت می کنم.
    لطفا خیلی دقیق راهنمایی کنید.یک هفته بیشتر فرصت ندارم.

  32. #32

    نقل قول: کد و الگوریتم مسئله پازل 8 تایی (لطفا هر چه زودتر کمکم کنید)

    هیچکس نمی خواد برنامه ای که نوشتم رو ببینه؟؟؟؟ببینه کجاش مشکل داره که چه با bfs و چه با dfs جواب رو پیدا نمی کنه و تعداد گره هایی که تولید می کنه خیلیییییییییییییییییییییی ییییی زیاده؟

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار yasemi
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    اگه گفتی ؟
    پست
    170

    نقل قول: کد و الگوریتم مسئله پازل 8 تایی (لطفا هر چه زودتر کمکم کنید)

    خوب حتما جایی مشکل داری برنامه رو خوب نگاه کن ببین منطق برنامه چطوری بعد براش راه حل بنویس

  34. #34

    نقل قول: کد و الگوریتم مسئله پازل 8 تایی (لطفا هر چه زودتر کمکم کنید)

    سلام برنامه رو با روش اول سطح نوشتم طبق راهنماایی دوستان اما. مشکل برنامه اینه که اگر تعداد خانه هاخیلی جابه جا شده باشن تعداد گره های تولیدشده زیاد می شه.و به جواب نمی رسه.ولی در بعضی حالات که خانه ها خیلی جا به جا نشده باشن جواب میده.برنامه رو نگاه کنین ببنید چی باید بهش اضافه بشه.توی برنامه گره مبدا رو مقدار دهی کردم که با 6 جا به جایی جواب می ده با زدن دکمه enter.لطفا راهنماییم کنین چکار کنم که در هر حالتی جواب بده
    خیلی لازم دارم.ممنون.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار yasemi
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    اگه گفتی ؟
    پست
    170

    نقل قول: کد و الگوریتم مسئله پازل 8 تایی (لطفا هر چه زودتر کمکم کنید)

    اگه با حالت های ساده کار میکنه پس درست نوشتی برای حالتهای پیچیده هم باید توی برنامه خود کاری کنی که مثلا وقتی یه گره تولید میشه بری این گره رو با گره های قبلی مقایسه کنی اگه با حالت های قبلی یکی بود حذفش کنی اما اگه نبود اضافه بشه اینجوری حالت های پیچیده تر رو هم حل میکنه البته بعضی حالت ها ممکنه خیلی حل شدنش طول بده طوری که ممکنه حتی کل حافظه رو هم پر کنه البته اونجوری که من خودم تحقیق کردم میگن بعضی از حالات اصلا قابل حل نیست اما در هر صورت اکه تکراری ها رو حذف کنی خیلی از حات ها رو حل میکنه


    موفق باشی

  36. #36

    نقل قول: کد و الگوریتم مسئله پازل 8 تایی (لطفا هر چه زودتر کمکم کنید)

    نقل قول نوشته شده توسط yasemi مشاهده تاپیک
    اگه با حالت های ساده کار میکنه پس درست نوشتی برای حالتهای پیچیده هم باید توی برنامه خود کاری کنی که مثلا وقتی یه گره تولید میشه بری این گره رو با گره های قبلی مقایسه کنی اگه با حالت های قبلی یکی بود حذفش کنی اما اگه نبود اضافه بشه اینجوری حالت های پیچیده تر رو هم حل میکنه البته بعضی حالت ها ممکنه خیلی حل شدنش طول بده طوری که ممکنه حتی کل حافظه رو هم پر کنه البته اونجوری که من خودم تحقیق کردم میگن بعضی از حالات اصلا قابل حل نیست اما در هر صورت اکه تکراری ها رو حذف کنی خیلی از حات ها رو حل میکنه


    موفق باشی
    سلام این کار رو هم انجام دادم یعنی یه تابع نوشتم که گره های تکراری رو حذف می کنه و درست کار می کنه.نمی دونم چرا برای همه حالت ها کار نمی کنه.بر نامه فقط برای چند حالت خیلی ساده جواب می ده.

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار yasemi
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    اگه گفتی ؟
    پست
    170

    نقل قول: کد و الگوریتم مسئله پازل 8 تایی (لطفا هر چه زودتر کمکم کنید)

    چون توی چند حالت جواب میده درست نوشتی اما بشین یه حالت رو قدم به قدم دنبال کن ببین کجا مشکل ایجاد میکنه


    موفق باشی

  38. #38

    نقل قول: کد و الگوریتم مسئله پازل 8 تایی (لطفا هر چه زودتر کمکم کنید)

    سلام. دوستانی که این پازل رو با روش اول سطح نوشتن لطفا توضیح بدن که برای جواب گرفتن چقدر طول می کشه؟؟؟؟؟؟برنامه ای که نوشتم تا 13 حرکت رو سریعا پیدا می کنه ولی برای خیلی حالات دیگه جواب نمی ده.یا خیلی طول می کشه تا جواب بده.
    ممنون.

  39. #39

    نقل قول: کد و الگوریتم مسئله پازل 8 تایی (لطفا هر چه زودتر کمکم کنید)

    می خوام برنامه رو با روش Astar بنویسم لطفا راهنماییم کنین که چه مراحلی باید داشته باشه و چه کارهایی باید انجام بشه؟؟برای این روش چه چیزی رو باید حتما در نظر بگیرم.لطف کردین اگر مرحله به مرحله کارههایی که باید انجام بشه رو بهم بگین.فقط یک هفته فرصت دارم لطفا دقیق و کامل توضیح بدین.
    ممنون.

  40. #40

    نقل قول: کد و الگوریتم مسئله پازل 8 تایی (لطفا هر چه زودتر کمکم کنید)

    آیا برای Astarحتما باید از پشته استفاده بشه؟؟؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •