نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: پیوند زدن بانک اس کیو ال 2005

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار arefba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر لب تاپم
    سن
    33
    پست
    782

    پیوند زدن بانک اس کیو ال 2005

    بسمه تعالی
    سلام
    ببخشید من یه نمونه برنامه دارم که دارای بانک اطلاعاتی هست و از صاحبش هم پرسیدم که میگه با اس کیو ال 2005 کار می کنه
    حالا من به صورت کامل روی سیستم اس کیو ال 2005 رو نصب کردم
    و از ویژوال استدیو 2008 استفاده می کنم
    وقتی برنامه رو اجرا می کنم
    در این قسمت خطا میدهد
                string cnString = "Server=Localhost;Database=personal; integrated security=SSPI";
    cn = new SqlConnection(cnString);
    cn.Open();
    چطور من بانک ساخته شده رو به اس کیو ال 2005 پیوند بزنم و برنامه رو اجرا کنم
    با تشکر فراوان
    آخرین ویرایش به وسیله arefba : سه شنبه 31 فروردین 1389 در 00:23 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار s.khoshfekran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    503

    نقل قول: پیوند زدن بانک اس کیو ال 2005

    خب چه پیغامی میده ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار spring69
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    321

    نقل قول: پیوند زدن بانک اس کیو ال 2005

    سلام.
    بانک برنامه مورد نظر رو در اس کیو ال ایجاد کردید؟
    متن اروری که میده رو بنویس.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار arefba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر لب تاپم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: پیوند زدن بانک اس کیو ال 2005

    connot open database "personal"requested by the login . the login failed.
    login failed for user 'pc\administrator'.

    اینه
    من هیچی از بانک بلد نیستم خواهش می کنم اگه جواب دادی کامل بگید

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    سن
    43
    پست
    89

    نقل قول: پیوند زدن بانک اس کیو ال 2005

    database رو اول Attach کن
    بعد از باز کردن Management studio رو databases کلیک راست کن بعد گزینه attach رو انتخاب کن بعد فایل .mdf رو انتخاب کن بقیه رو هم حتما می فهمی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار arefba
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    زیر لب تاپم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: پیوند زدن بانک اس کیو ال 2005

    سلام فرمت بانک اطلاعاتی من ام دی اف نیست و فرمت اس کیو ال رو داره و اتیچ نمیشه (خطا پیوسته)
    برای بانک هایی که فرمت فایل هستند چیکار کنم
    لطفا کمک

    untitled.jpg

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار spring69
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    321

    نقل قول: پیوند زدن بانک اس کیو ال 2005

    فایل رو با نوت پد باز کن و تمام متن رو کپی کن.
    در محیط sql2005 ، گزینه new query رو بزن و متن رو اونجا paste کن.
    بعد گزینه execute رو بزن.
    فایل بانکت ساخته میشه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •