نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تفاوت دو دستور Close و Application.Exit در چیست؟

  1. #1

    تفاوت دو دستور Close و Application.Exit در چیست؟

    سلام
    تفاوت این دستورها با هم چیه
     this.Close();

     Application.Exit();

    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 01 خرداد 1394 در 22:01 عصر

  2. #2

    نقل قول: تفاوت دو دستور چیه

    دستور this.close ، به خاطر اینکه this یک اشاره گر به آبجکت فعلی کلاس (فرم فعلی ، مثلا فرم 1) میباشد ،

    فقط فرم مربوطه رو میبنده ؛ ولی دستور Application.Exit تمام فرم های باز برنامه رو میبندد .






  3. #3
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: تفاوت دو دستور چیه

    در ضمن Application.Exit رویدادهای Closing و Closed را برای فرم صدا می زنه که حتما باید در کد نویسی به آن دقت شود

  4. #4

    نقل قول: تفاوت دو دستور چیه

    نقل قول نوشته شده توسط gwbasic مشاهده تاپیک
    در ضمن Application.Exit رویدادهای Closing و Closed را برای فرم صدا می زنه که حتما باید در کد نویسی به آن دقت شود
    سلام ممنون از نکته ای که گفتید.میشه بیشتر در خصوصش توضیح بدید.اینکه دقیقا بایستی به چی دقت کنیم و چه مشکلی ممکنه پیش بیاره.باتشکر
    -----------------------------------------------------
    ویرایش جدید:
    اگه اشتباه نکرده باشم منظورتون اینه که مثلا اگر در برنامه در رویداد closing ما مانع از بستن برنامه شده ایم و انرا مخفی کرده ایم.باید به این نکته توجه کنیم چون با استفاده از Application.Exit هم وارد این رویداد شده و نهایتا مانع از بستن برنامه می شود.که البته با تعریف یه متغیر میشه این مشکل رو حل کرد.درسته؟
    آخرین ویرایش به وسیله phoenix2000 : جمعه 01 خرداد 1394 در 16:02 عصر

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    پست
    10

    نقل قول: تفاوت دو دستور Close و Application.Exit در چیست؟

    Exitthread چیکار میکنه !؟

  6. #6

    نقل قول: تفاوت دو دستور Close و Application.Exit در چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط rahgoshafan مشاهده تاپیک
    Exitthread چیکار میکنه !؟
    ExitThread تا اون جایی که من می دونم برای خروج وسط پردازش های سنگین استفاده میشه.
    مثلاً برنامه شما وسط اجرای چند حلقه while است اینطوری با Exit معمولی بسته نمیشه و باید از ExitThread استفاده کرد تا اول پردازش ها رو همش رو ببنده بعد برنامه رو.
    البته با این کار ممکنه اطلاعات وسط پردازش ها از دست بره و دفعه بعد که می خواین اطلاعات رو فراخوانی کنید به مشکل بخورید.
    یه جوری مثل Kill کردن Process کار میکنه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •