نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: دسترسی به نام اصلی متغیری که به صورت اشاره گر وارد تابع شده

  1. #1

    Question دسترسی به نام اصلی متغیری که به صورت اشاره گر وارد تابع شده

    1.یک متغیر رو به صورت اشاره گر وارد یک تابع می کنیم. حال چطور می توان از درون تابع به نام اصلی متغیر(در تابع فراخوان) پی برد؟

    2.اگر متغیر به صورت عادی وارد شده باشه چطور؟


    حالت 1 رو مطمعت هستم وجود داره ولی حالت دوم رو خودم همینجوری نوشتم ببینم امکانش هست.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: دسترسی به نام اصلی متغیری که به صورت اشاره گر وارد تابع شده

    شاید این جواب بده:

    #define SHOW(a) std::cout << #a << ": " << (a) << std::endl
    // ...
    int i = 2;
    SHOW (i);

  3. #3

    نقل قول: دسترسی به نام اصلی متغیری که به صورت اشاره گر وارد تابع شده

    خیلی ممنون بابت راهنمایی ولی مشکل این هست که فقط با یک سری دستور از داخل تابع فراخوان شده باید این کار انجام بشه و ثابت نباید باشه.
    فکر می کنم بایستی از طریق آدرس متغیر که وارد تابع شده این رو فهمید ولی نمی دونم چطور.
    (آخه بحث جلسه در مورد همین بود)

    در ضمن اگر امکان داره به C بنویسید من C++‎ خیلی آشنا نیستم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: دسترسی به نام اصلی متغیری که به صورت اشاره گر وارد تابع شده

    به نظر منم منظور دسترسی به مقدار اصلی بوده با ارجاع ولی شما اونو با نام جا به جا گرفتی!!؟!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •